Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Moderators Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Εμ...αυτό είναι σαν να πας να παίξεις Hulk και γκρινιάζεις επειδή είσαι μεγάλος και πράσινος...
pappous_soulis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Εμενα υστερα απο μερικες ωρες παιχνιδιου με ξενερωσε. Ενεργοποιηση Ασπιδας!!! ΑΧΑΧΑΧΑΧα :lol::lol: ! Αμ το αλλο? Ειμαι Super Δυνατος!!! :lol::lol: . Εγω πάντως παιδια θα βάλω το farcry και θα λιώσω, δεν το μπορω αυτο το game Όσα δεν φτάνει η αλεπού...
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Ρε παιδιά..Μιλάτε για Mods, Adds και πειράζετε τα αρχεία του Crysis συνέχεια εδω μεσα.. Μήπως υπάρχει τπτ για να φανεί λίγο Splatter στο game? Γτ ειναι πολυ ξενέρα ετC..Ουτε MoH νάταν.. Κάτι?? ^^' Maraki..
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Ναι υπάρχουν αλλα προσωρινά δουλεύουν μονο στον editor...όσο για τα ragdolls και bullet holes για κάποιο λόγο δεν πιάνουν μετά το patch..use google for more details dude.
john2gr Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Για πείτε αλεύρι Her is the first ragdoll patch for Crysis v1.1 Installation: -before 3 files CryAction.dll' date='CryEntitySystem.dll and CryGame.dll protect, they are folders of Crysis in the Bin32 or Bin64. and before 2 files sys_spec_ObjectDetail.cfg and sys_spec_GameEffects.cfg protect,they are folders of Crysis in the Game\CVarGroups. -Simply give the folder of Crysis and execute. new update download: http://www.files.to/get/159580/l9lgqkljmg update,including work with 64Bit.
Voodooman Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Είμαι στο τελευταίο act πια, οπότε μάλλον μπορώ να γράψω τη γνώμη μου πλέον. Εντάξει, καταπληκτικά γραφικά, αλλά το καλό είναι πως είναι και αρκετά αξιόλογο ως παιχνίδι. Έχει μεγάλη ποικιλία (stealth, run n' gun, οχήματα, εναλλαγές,κυνηγητά), ωραία πλοκή χάρη στις τόσες εναλλαγές. Αλλά το καλύτερο στοιχείο του είναι οι "άπειρες" λύσεις που μπορείς να βρεις στα προβλήματά σου. Για πρώτη φορά μου δίνεται η εντύπωση ότι ο κόσμος του παιχνιδού είναι ζωντανός και ότι κάθε αντικείμενο μπορεί να χρησιμεύσει και σε κάτι. Σε αυτό βοηθάει πάρα πολύ η στολή με τους πολλούς συνδυασμούς που μπορείς να κάνεις. Ας με συγχωρήσει το πολυαγαπημένο Bioshock. Μπορεί να είναι το τελειότερο συνολικά action για το 2007, αλλά το Crysis καθαρά σαν παιχνίδι είναι αρκετά καλύτερο.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Για πείτε αλεύρι Thanks a whole lot! Μπορεί να μην εχει τρυπες και αντερα () αλλα εστω εχει αιμα...Μια χαρούλα! Καλυφθηκα! Maraki..
pappous_soulis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Για πρώτη φορά μου δίνεται η εντύπωση ότι ο κόσμος του παιχνιδού είναι ζωντανός και ότι κάθε αντικείμενο μπορεί να χρησιμεύσει και σε κάτι. Ε είναι άλλη φάση να ρίχνεις στο δέντρο και εκείνο να πλακώνει τον Κορεάτη.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Moderators Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Ε είναι άλλη φάση να ρίχνεις στο δέντρο και εκείνο να πλακώνει τον Κορεάτη. Ρε γμτ...γιατί όλων πάντα πάει στον Κορεάτη, ενώ σε μένα με κυνηγάει;
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Ρε γμτ...γιατί όλων πάντα πάει στον Κορεάτη, ενώ σε μένα με κυνηγάει; Εμενα με κυνηγάει ΣΥΝΕΧΕΙΑ το Ελικοπτερο..Αρα "παλι καλα" να λες..
jason_rethymno Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Τι απαιτήσεις υπολογιστή θέλει το Crysis;
blashyrkh+ Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Minimum Requirements CPU: Intel Pentium 4 2.8 GHz (3.2 GHz for Vista), Intel Core 2.0 GHz (2.2 GHz for Vista), AMD Athlon 2800+ (3200+ for Vista) or better RAM: 1GB (1.5GB on Windows Vista) Video Card: NVIDIA GeForce 6800 GT, ATI Radeon 9800 Pro (Radeon X800 Pro for Vista) or better VRAM: 256MB of Graphics Memory Storage: 12GB Sound Card: DirectX 9.0c Compatible ODD: DVD-ROM OS: Microsoft Windows XP or Vista DirectX: DX9.0c or DX10 Recommended Requirements CPU: Core 2 Duo/Athlon X2 or better RAM: 1.5GB Video Card: NVIDIA 7800 Series, ATI Radeon 1800 Series or better VRAM: 512MB of Graphics Memory Storage: 12GB Sound Card: DirectX 9.0c Compatible ODD: DVD-ROM OS: Microsoft Windows XP or Vista DirectX: DX9.0c or DX10
john2gr Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Custom Maps (προσέξτε μην πέσει εντελώς το σαγόνι σας )
Προτεινόμενες αναρτήσεις