pappous_soulis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Tο cheat πηγαίνει σύννεφο σε όλους τους servers...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Moderators Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Εκεί που πάω δεν βρίσκω cheaters συνήθως... :/ Και αν το λες για τα score. Αν μια ομάδα κλείσει την άλλη, εύκολα τους κάνουν κιμά με sniper rifles / gauss rifles και οχήματα τριγύρω...
pappous_soulis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Όχι. Μιλάω για αυτούς που τρέχουν συνέχεια σε maximum speed χωρίς να τους τελειώνει το energy ποτέ
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Moderators Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Όχι.Μιλάω για αυτούς που τρέχουν συνέχεια σε maximum speed χωρίς να τους τελειώνει το energy ποτέ Και που να δεις αυτούς που πετάνε (κυριολεκτικά) ή που αδειάζουν 20 nukes το δευτερόλεπτο. Ελπίζουμε ότι το 2ο patch θα διορθώσει και τα hacks (όσο ρεαλιστικά γίνεται).
pappous_soulis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Αμ δε! Πιάνω στα χέρια μου το αυθεντικό πρώτη φορά,εγκατάσταση κανονικά,μπαίνω γρήγορα γρήγορα στον πρώτο server με καλό ping και αρκετά άτομα,και με το που γίνομαι spawn αρχίζει το kaboom-boom-boom-3fps-boom-boom-boom και το PC στο τέλος.Ξενέρωσα πριν ξεκινήσω. Lame losers
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Moderators Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Lame losers Δυστυχώς... Οι hackers είναι τελείως γτπ. Αν βλέπεις ότι γίνεται κάτι τέτοιο, δοκίμασε κανέναν άλλον server. Ψάξε βασικά για dedicated και με ανοιγμένο το punkbuster. Συνήθως είναι πο καλοί αυτοί.
OROKUSAKI Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δοκιμασα πριν λιγο να εγκαταστησω το patch και μου βγαζει μηνυμα οτι θελει το dvd του crysis! Το προβλημα ομως ειναι οτι δεν εχω το παιχνιδι γιατι το νοικιασα απο το video club το εγκατεστησα και στη συνεχεια κατεβασα το very high tweak καθως και το crack για να παιζει χωρις dvd. Τι πρεπει να κανω τωρα για να δουλεψει το pacth?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 reinstall game...επειδή άλλαξες τα files για very high settings...το είπε πιο πάνω ο John
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Moderators Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δες μια κι εδώ πάντως για σιγουριά. http://www.crymod.com/thread.php?postid=115924#post115924.
coultoir Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 τι παιχνιδι..αξιος απογονος του Far cry..!
john2gr Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δοκιμασα πριν λιγο να εγκαταστησω το patch και μου βγαζει μηνυμα οτι θελει το dvd του crysis! Το προβλημα ομως ειναι οτι δεν εχω το παιχνιδι γιατι το νοικιασα απο το video club το εγκατεστησα και στη συνεχεια κατεβασα το very high tweak καθως και το crack για να παιζει χωρις dvd. Τι πρεπει να κανω τωρα για να δουλεψει το pacth? ΕΛΙΩΣΑ ΛΕΜΕ. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
lordelesar Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Παίξτε το οπωσδήποτε στο Delta επίπεδο. Μιλάμε περνάει σε άλλο επίπεδο το παιχνίδι. Απλά εξαιρετικό...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Moderators Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Ναι, το Delta είναι το πιο ωραίο. Το μόνο κακό είναι πως τα ελικόπτερα σε βρίσκουν σχεδόν παντού... :/
darian227 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Εμενα υστερα απο μερικες ωρες παιχνιδιου με ξενερωσε. Ενεργοποιηση Ασπιδας!!! ΑΧΑΧΑΧΑΧα :lol::lol: ! Αμ το αλλο? Ειμαι Super Δυνατος!!! :lol::lol: . Εγω πάντως παιδια θα βάλω το farcry και θα λιώσω, δεν το μπορω αυτο το game
Προτεινόμενες αναρτήσεις