Προς το περιεχόμενο

Crysis

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και τα δύο benchies στο PC μου τρέχουν χειρότερα. Μερικοί λένε ότι τους τρέχει καλύτερα, άλλοι λένε ότι δεν βλέπουν διαφορά. Δοκιμάστε benchies πριν και μετά για να δείτε κι εσείς

• Moderators
Δημοσ.

Δεν δοκίμασα benchmarks αλλά old-fashioned να κοιτάω πόσο σταθερό φαίνεται και στα cutscenes που πάντα το στόμα πήγαινε μετά από την φωνή σε μένα, τώρα πηγαίνει καλύτερα, δεν βλέπω εκεί βέβαια να έχει μεγάλη διαφορά στα frames, ίσως 2-3, πάντως είναι πιο smooth. Επίσης στην Beach και την Shore που είχα 2 σημεία που με έσερνε, τώρα πάει καλύτερα. Ο πάγος όμως (εισαγωγή του "Paradise Lost") συνεχίζει να γονατίζει.

• Super Moderators
Δημοσ.

είπαμε το Crysis σκοτώνει εκείνο το μικρό ποντικάκι που υπάρχει μέσα στο case το οποίο τρέχει σαν τρελό για να δίνει "ζωή" στο PC :P

Δημοσ.

Όσοι έχετε πειράξει τα αρχεία ή τους καταλόγους θα πρέπει να το κάνετε re-install αλλιώς θα σας ζητάει όλη την ώρα το DVD (κι ας το έχετε βάλει μέσα). Δεν υπάρχει άλλη λύση δηλαδή

Δημοσ.
είπαμε το Crysis σκοτώνει εκείνο το μικρό ποντικάκι που υπάρχει μέσα στο case το οποίο τρέχει σαν τρελό για να δίνει "ζωή" στο PC :P
:lol:

@ευχαριστω για την απαντηση john2gr.

Δημοσ.

Γεια χαρά...

ΩΡΑΙΟ παιχνιδάκι, δεν λέω, αλλά ΠΟΤΕ δεν μου άρεσαν τα... "γκραν0-γκινιόλ" παιχνίδια/έργα. Δηλαδή, αυτά που έχουν "πολύ αίμα"... και πολεμάς ΤΕΡΑΤΑ/ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ κτλ.

Π.χ., καλό το "Doom", το ΠΡΩΤΟ που έπαιξα ποτέ, αλλά... "μάπα" σενάριο και βαρετό. Πάνω-κάτω βέβαια, ΟΛΑ τα "shooter", λίγο-πολύ ΜΑΠΑ σενάρια έχουν...

Από ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ και... ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗΣ, το "Crysis" είναι φοβερό...

Αλλά... εγώ προτιμώ ΜΑΚΡΑΝ... το "Call of Duty 4"!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...