Προς το περιεχόμενο

Crysis

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ειναι η 2η πόρτα.Δεν ανοίγει οσο και να περιμένω μήπως πρέπει να κάνω κάτι εγώ?

Cheat που θα βρώ και πώς μπαίνουν είμαι new gamer plz help!!!

Εγω ειχα κολλησει 2 μερες σε αυτο το σημειο αλλα τελικα καταφερα να το περασσω χωρις cheat. Υπαρχει μια μεγαλη πορτα μεσα στο δωματιο, δεν θυμαμαι που ακριβως και με το που μπηκα εκει περασα την πιστα! Οσο για τα alien αναγκαστηκα να τα σκοτωσω ολα με μπουνιες(τα επιανα με το χερι στον αερα και τα αρχιζα στις μπουνιες η τα πετουσα κατω:lol::lol::lol: γιατι ειχα ξεμεινει απο σφαιρες σε ολα τα οπλα!!!!) Μονο 3 alien εμειναν ζωντανα και αυτο γιατι βαρεθηκα να τα κηνυγαω γυρω γυρω μεχρι να καταφερω να τα πιασω και να τα αρχισω στις μπουνιες! Βλεπεις δεν ειναι οτι πιο ευκολο να πιανεις alien στον αερα!! Ποσα fps πιανεις με high settings&1280x1024?

• Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Παιδια μια HD 3850 256MB θα ηταν καλα για το pc μου??

Εχω (3800χ2,2gb,7600gt)και φυσικα να μου πειτε ...τι επιδοσεις θα εχω,, με προτυπο το Crysis..

Με αυτό το PC ειλικρινά,καλύτερα να περιμένεις να μαζέψεις φράγκα να πάρεις ένα PC κάπου στο καλοκαίρι που θα έχουν βγει 9800 series (πιστεύω) και θα μπορείς να πάρεις ένα καλό με 850 ευρώ περίπου..

Δημοσ.
ρε Sed22 σε θυμάμαι εδώ και μήνες που ήθελες να αγοράσεις κάρτα γραφικών...ακόμα? ποοο

θυμάμαι πήγαινες για 8800 GTS 320mb...μετά άλλαξες σε 8800 GT και τώρα HD3850...έχει πέσει τρελά ο προϋπολογισμός ε? :P

XAAAXXAXAXAXA..Πολυ πλακα εχεις ρε συ:lol::lol::lol:

Δημοσ.
XAAAXXAXAXAXA..Πολυ πλακα εχεις ρε συ:lol::lol::lol:

Γιατι ρε, μην το γελας.Χαλαρα θα εχεις μαζεψει ενα 500αρι και θα πεσουν επιδοτησεις απο γονεις κτλ, λογω εισαγωγης σε ΑΕΙ/ΤΕΙ!;)

Δημοσ.

Τελικά το πήρα το παιχνίδι και το τελείωσα. (Delta δυσκολία).

Απ' ότι κατάλαβα είσαι στο σημείο που μάλλον πρέπει να βγεις από το άνοιγμα δεξιά και όχι από την πόρτα.

Μόνο 2 πόρτες ανοίγουν. Μία στην αρχή και η άλλη στο τέλος. Η 2η έχει timer κάπου 6 λεπτά. Πιάσε ένα κομμάτι σκουπίδια και μην κάνεις τίποτα, αιωρήσου.

Αυτό που με δυσκόλεψε ήταν ο χώρος που είχε τις διάφορες σωλήνες που ανεβοκατέβαιναν, και έκοβαν τον χώρο σε κομμάτια. Από εκει και μετά μόνο bugs :fear:

Όταν βγείτε έξω, αν δείτε εξωγήινο που αιωρείτε ενώ τον έχετε σκοτώσει, φορτώστε από save.

Σχετικά με επιδόσεις το παιχνίδι παίζει άνετα (30+ fps) σε ανάλυση 1680χ1050 με Ε6420, 2GB Ram, Vista, DX10 και 8800GTS640 (το PC της γυναίκας). Όλα στο High με εξαίρεση τις σκιές Medium και κλειστό το AA. Αν ανοίξετε το ΑΑ 2 'η 4 ΑΑ δεν έχουν σημασία. Bγάζουν τα ίδια ακριβώς fps!!!

Σε Q6600, Xfire 2x3870, 4GB Ram, 2560x1600 βγάζει τα ίδια fps με καλύτερες ρυθμίσεις (ΑΑ 4χ, όλα στο Very High), DX10.

Σχετικά με τις 9800 προσέξτε πριν πάρετε. Η Nvidia θα βγάλει την 9800Χ2 τον Φεβρουάριο, αλλά δεν είναι τίποτα παραπάνω από 2 8800GTΧ σε SLI κατά τα πρότυπα της 7950Χ2. (2 PCB κλπ). Αποφάσισαν να αλλάξουν τις ονομασίες τους κατά τα πρότυπα της ΑΤΙ.

Νέα τεχνολογία δεν αναμένεται πρίν τον Σεπτέμβριο - Οκτώβριο. Αντίθετα η ΑΤΙ προσπαθεί να βγάλει το R700 μέσα σεο Q1 2008.

Σχετικά η ΑΤΙ 3850 είναι καλή για μικρές (μέχρι 1280χ1024) αναλύσεις του Crysis. Μακρυά από την 8800GT256.

• Super Moderators
Δημοσ.
Σχετικά με τις 9800 προσέξτε πριν πάρετε. Η Nvidia θα βγάλει την 9800Χ2 τον Φεβρουάριο, αλλά δεν είναι τίποτα παραπάνω από 2 8800GTΧ σε SLI κατά τα πρότυπα της 7950Χ2. (2 PCB κλπ).

8800 GTX G92 based όχι G80 όμως :-)

Δημοσ.

Η 9800Χ2 που είναι και η πιο γρήγορη κάρτα της σειράς 9χχχ, θα είναι 30% πιο γρήγορη από την σημερινή 8800Ultra. Μόνο σε παιχνίδια που υποστηρίζουν SLI.

Θα βασίζεται στα 65nm die (G92) το οποίο είναι ίδιο με το G80 βασικά, αλλά μικρότερο.

1GB Ram (2 χ 512), 256 Stream Processors (128 η κάθε GPU), DX10. (Όχι DX10.1 που ήδη υποστηρίζει η ΑΤΙ).

Η 9800 GTX είναι μια 8800GT που θα σηκώνει tri-SLI, η 9600 θα είναι πιο αργή από την σημερινή 8800GS αλλά πιο γρήγορη απο την 8600.

Δημοσ.
Η 9800Χ2 που είναι και η πιο γρήγορη κάρτα της σειράς 9χχχ, θα είναι 30% πιο γρήγορη από την σημερινή 8800Ultra. Μόνο σε παιχνίδια που υποστηρίζουν SLI.

Θα βασίζεται στα 65nm die (G92) το οποίο είναι ίδιο με το G80 βασικά, αλλά μικρότερο.

1GB Ram (2 χ 512), 256 Stream Processors (128 η κάθε GPU), DX10. (Όχι DX10.1 που ήδη υποστηρίζει η ΑΤΙ).

Η 9800 GTX είναι μια 8800GT που θα σηκώνει tri-SLI, η 9600 θα είναι πιο αργή από την σημερινή 8800GS αλλά πιο γρήγορη απο την 8600.

Η 9800GX2 μπορει να ειναι και πιο γρηγορη κατα μ.ο απο 30% απο την Ultra. Αν δεν δουμε benchmarks δεν μπορουμε να μιλαμε απο τις φημες 2-3 sites που εχουν δει το φως της ημερας.

Η 9800GTX θα ειναι μια G92 based GTX (και οχι απλα μια GT που σηκωνει tri sli), που και αυτη θα βρισκεται πιο πανω απο την Ultra κατα ενα σεβαστο ποσοστο ΙΣΩΣ (20-25%).

Το ζητημα ειναι ποτε εν τελει θα ερθουν αυτες οι 2 λυσεις και κατα ποσο θα ειναι λυσεις πιο ευελικτες απο 8800GTX @ SLi.

Επισης να εχουμε στο πισω μερος του μυαλου μας και το ποτε θα αποφασισει η nvidia να φερει την νεα γενια καρτων γραφικων. Γιατι αν το κανει σε 4-5 μηνες τοτε σιγουρα πρεπει ο χρηστης να μπει σε σκεψεις αν θα αξιζει η αγορα μιας τετοιας λυσης με βραχυπροθεσμη ζωη.

• Moderators
Δημοσ.
Θέλουμε και Fraps results. :P

Aν διακρίνω καλά, πάνω δεξιά φαίνεται να τρέχει κάποιο console command output, πιθανότατα να δείχνει και τα fps. :-)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...