Προς το περιεχόμενο

Crysis

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι δυστυχώς σε αρκετούς servers πέφτει cheating. Γι' αυτό όσοι παίζετε αφενός να έχετε ανοιχτό κάνα fraps και να δίνετε στεγνά τους cheaters στην Crytek, αφετέρου να προσέχετε σε ποιους servers παίζετε :-)

• Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Nαι.

Ήταν ένας γαλλικός server,και μου φώναζε ο cheater "parle vouz france" και εγώ του έβριζα την μάνα :P

Έπαιξα και deathmatch,άλλο γέλιο εκεί.

Να έχω ρίξει C4 στο σημείο όπου εμφανίζονται οι C4 και να τις μπερδεύουν οι άλλοι και να πηγαίνουν για να τις πάρουν και γω "boom" μέσα απο τους θάμνους :mrgreen:

Δημοσ.
μια χαρά δλδ πόσα fps?

Τι αρρωστια ειναι αυτη με τα fps, απο την στιγμη που βλεπω με το ματι οτι τρεχει μια χαρα χωρις κολληματα και χωρις να χανω frames ποιος τα μαμαει τα fps !! ουτε ξερω, ουτε θα το κοιταξω ποτε.

Sorry που απανταω ετσι αποτομα αλλα νομιζω οτι σε πολλα θεματα υπαρχουν υπερβολες και καταναλωνόμαστε τσαμπα.

Δημοσ.

Μπορεί να μου πει κανείς πως ανεβάζουμε το level of distance?

Όσο και να σκάλισα τα CVarGroups δεν το βρήκα.

Επίσης δεν μου έχει καλά textures στα ελικόπτερα των κορεατών καθώς και σε πολλούς βράχους.

Any ideas? :rolleyes:

• Super Moderators
Δημοσ.
Τι αρρωστια ειναι αυτη με τα fps, απο την στιγμη που βλεπω με το ματι οτι τρεχει μια χαρα χωρις κολληματα και χωρις να χανω frames ποιος τα μαμαει τα fps !! ουτε ξερω, ουτε θα το κοιταξω ποτε.

Sorry που απανταω ετσι αποτομα αλλα νομιζω οτι σε πολλα θεματα υπαρχουν υπερβολες και καταναλωνόμαστε τσαμπα.

γιατί είναι μέτρο σύγκρισης...με το μια χάρα ο άλλος δεν καταλαβαίνει ακριβώς τι εννοείς μιας και το μια χαρά διαφέρει από άτομο σε άτομο...

Δημοσ.

Και γιατί να καταλάβει;Από τη στιγμή που ο άλλος όπως το παίζει καλύβεται, τέλος...

Άμα ο πρώτος άλλος θέλει να καταλάβει ο ίδιος, να κοιτάξει ο ίδιος αν καλύβεται και πως καλύβεται, γιατί από τις γνωμοδοτήσεις των υπολοίπων δε θα βγάλει άκρη.

Οταλλιώς κολλάνε κάτι e-penis και σχετικά που έλεγες κι εσύ και το δικό μου>δικό σου.

Στο παλιό σύστημα πάντως που το δοκίμασα (athlon 64 3200,1gb ddr400,7600gt) σε 1024 με μέτριες λεπτομέρειες έπαιζε καλύτερα απ' ότι περίμενα.Για μένα τουλάχιστον ήταν απροβλημάτιστη η ροή του και με τόσα που άκουγα για τα παλιότερα συστήματα εξεπλάγην ευχάριστα.

Δημοσ.

Περιμενεις να ανοιξει, νομιζω, ή προχωρα μπροστα και βλεπεις.

Παντως σε αυτο το σημειο εγω εβαλα cheat και απλα παταγα το W, πολυ βαρετο κομματι...

Δημοσ.
Περιμενεις να ανοιξει, νομιζω, ή προχωρα μπροστα και βλεπεις.

Παντως σε αυτο το σημειο εγω εβαλα cheat και απλα παταγα το W, πολυ βαρετο κομματι...

Ειναι η 2η πόρτα.Δεν ανοίγει οσο και να περιμένω μήπως πρέπει να κάνω κάτι εγώ?

Cheat που θα βρώ και πώς μπαίνουν είμαι new gamer plz help!!!

Δημοσ.

Final chamber in core. dont have to fight alian, grab debris and back up to final door. drift to top and watch alians ignor you. This took 6mins then door opens for exit

Τελικο τμημα στο πυρηνα. dont πρεπει να αγωνιστουμε alian, πιασε μπαζα και πισω μεχρι την τελικη πορτα. νεφους στην κορυφη και παρακολουθηστε alians ignor σας. Αυτο, στη συνεχεια, ελαβε 6mins πορτα ανοιγει για την εξοδο

Bρήκα αυτό και περιμένω αλλά πάλλι δεν ανοίγει τι να κάνω???

Δημοσ.

Παιδια μια HD 3850 256MB θα ηταν καλα για το pc μου??

Εχω (3800χ2,2gb,7600gt)και φυσικα να μου πειτε ...τι επιδοσεις θα εχω,, με προτυπο το Crysis..

• Super Moderators
Δημοσ.

ρε Sed22 σε θυμάμαι εδώ και μήνες που ήθελες να αγοράσεις κάρτα γραφικών...ακόμα? ποοο

θυμάμαι πήγαινες για 8800 GTS 320mb...μετά άλλαξες σε 8800 GT και τώρα HD3850...έχει πέσει τρελά ο προϋπολογισμός ε? :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...