Galis Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 υπαρχει κανα προγραμματακι να ρυθμιζεις πριν μπεις στο παιχνιδι τα graphics settings για XP σαν trainer να εχει και τα very high χωρις τη γνωστη σπ@σ@ρχιδικη διαδικασια?
thanasis00 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 υπαρχει κανα προγραμματακι να ρυθμιζεις πριν μπεις στο παιχνιδι τα graphics settings για XP σαν trainer να εχει και τα very high χωρις τη γνωστη σπ@σ@ρχιδικη διαδικασια? ποιά είναι η "γνωστη σπ@σ@ρχιδικη διαδικασια?"
OROKUSAKI Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Εχω σοβαρους λογους να πιστευω οτι ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΒΑΛΛΕΙ ALIEN ΣΤΟ PC ΜΟΥ! Χθες και ενω επαιζα το CRYSIS ξαφνικα αρχισε να κτυπα συναγερμος! Στημ αρχη νομισα οτι ο συναγερμος ερχοταν απο το CRYSIS στη συνεχεια ομως ανακαλυψα οτι ο ηχος ερχοταν μεσα απο το pc. Αμεσως το εκλεισα και το ξαναανοιξα και δουλευει κανονικα. Ομως τι σημαινει αυτο. Γιατι αρχισε να κτυπα συναγερμος χωρις λογο? Εχουν εισβαλλει εξωγηινοι στο pc η το pc εχει καποιο αλλο προβλημα?
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Kalo einai na gnorizeis ti monitor progs kaneis install.
Kostas75 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Επείγουσα ερώτηση: Για να μπορέσει το παιχνίδι να δει ότι έχω Crossfire 2x3870 τι πρέπει να κάνω;; Για την ώρα μου φαίνεται ότι βλέπει μόνο τη μία και δεν κάνουμε τίποτα έτσι. Αν ξέρετε σας παρακαλώ πέστε μου άμεσα ώστε να παίξω και λιγάκι καλύτερα το παιχνίδι! (Άντε να δουμε...). Ευχαριστώ.
Razor333 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Επείγουσα ερώτηση: Για να μπορέσει το παιχνίδι να δει ότι έχω Crossfire 2x3870 τι πρέπει να κάνω;; Για την ώρα μου φαίνεται ότι βλέπει μόνο τη μία και δεν κάνουμε τίποτα έτσι. Αν ξέρετε σας παρακαλώ πέστε μου άμεσα ώστε να παίξω και λιγάκι καλύτερα το παιχνίδι! (Άντε να δουμε...). Ευχαριστώ. 1)Βαλε τα XP, 2)Βαλε τους 7.11 crysis hotfix, 3)Κανε ταμα σε καποιον αγιο της αρεσκειας σου... μπορει να σε βοηθησει, (αν δεν δουλεψει το 1 και 2) Επισεις μην ξεχνας: "Αν δεν δουλεψει φταιει ο ΟΤΕ!" παρε το 1242.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 vghkan kai oi 7.12 btw...
SPARTAN-480-SS Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Επείγουσα ερώτηση: Για να μπορέσει το παιχνίδι να δει ότι έχω Crossfire 2x3870 τι πρέπει να κάνω;; Για την ώρα μου φαίνεται ότι βλέπει μόνο τη μία και δεν κάνουμε τίποτα έτσι. Αν ξέρετε σας παρακαλώ πέστε μου άμεσα ώστε να παίξω και λιγάκι καλύτερα το παιχνίδι! (Άντε να δουμε...). Ευχαριστώ. exeis katevasi apo to site tis microsoft tin enimerosi gia sli mode ... den to katevazi me tis aftomates enimerosis einai ena hot fix psakse vres to ( an einai copy to leitourgiko sou mi pas ) einai vista hotfix
chill Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Βάζω να παίξω crysis. Όλα καλά για λίγο ξαφνικά κολλάει ο υπολογιστής και μου βγάζει σφάλμα στους drivers της κάρτας....(έχω τους 169.25 σε win vista32). Ξανά από την αρχή πάλι το ίδιο....Restart και ξεκινάω κανονικά παίζω άνετα. Βρίσκω ένα sniper gun στο δρόμο το πιάνω χαλάνε τα γραφικά. Σκέφτομαι μάλλον η κάρτα μου σβήνει τελειώνει, ωραίο πρωτοχρονιάτικο δώρο από το pc μου, τα βάφω μαύρα....Πετάω το sniper τα γραφικά φτιάχνουν!!!! Wtf....ξαναπέρνω το sniper αρχίσανε τα όργανα.... Anyway είδα στο net ότι και άλλοι είχαν παρόμοιο πρόβλημα και ησύχασα. Η gpu παίρνει φωτιά με το crysis μιλάμε 25-30 βαθμούς πάνω, φτάνει 70-75c με θερμοκρασία δωματίου τους 24 βαθμούς. Πρέπει να το τελειώσω το χειμώνα γιατί το καλοκαίρι το pc θα κάνει kaboom με την ζέστη. Άντε να δω πως θα την βγάλω χωρίς sniper .
soiramk Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Βάζω να παίξω crysis. Όλα καλά για λίγο ξαφνικά κολλάει ο υπολογιστής και μου βγάζει σφάλμα στους drivers της κάρτας....(έχω τους 169.25 σε win vista32). Ξανά από την αρχή πάλι το ίδιο....Restart και ξεκινάω κανονικά παίζω άνετα. Βρίσκω ένα sniper gun στο δρόμο το πιάνω χαλάνε τα γραφικά. Σκέφτομαι μάλλον η κάρτα μου σβήνει τελειώνει, ωραίο πρωτοχρονιάτικο δώρο από το pc μου, τα βάφω μαύρα....Πετάω το sniper τα γραφικά φτιάχνουν!!!! Wtf....ξαναπέρνω το sniper αρχίσανε τα όργανα.... Anyway είδα στο net ότι και άλλοι είχαν παρόμοιο πρόβλημα και ησύχασα. Η gpu παίρνει φωτιά με το crysis μιλάμε 25-30 βαθμούς πάνω, φτάνει 70-75c με θερμοκρασία δωματίου τους 24 βαθμούς. Πρέπει να το τελειώσω το χειμώνα γιατί το καλοκαίρι το pc θα κάνει kaboom με την ζέστη. Άντε να δω πως θα την βγάλω χωρίς sniper . Το έκανε και εμένα αυτό ακριβώς. Πουθενά αλλού δεν είχα πρόβλημα όμως!
chill Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Ναι ρε φίλε αλλά είναι εντελώς κουφό αυτό....το παιχνίδι φταίει, οι drivers φταίνε τι στο διάολο του φταίει....είναι εκνευριστικό. Το sniper θα έκανε τρελή διαφορά.... Μην μου πεις ότι υπάρχει καμία πίστα που πρέπει να sniperιάσεις (lol) targets γιατί αν είναι έτσι να το στείλω στον κάδο.... Μου φαίνεται βρήκα τρόπο θέρμανσης οικονομικό, θα ανοίγω το κουτί θα βάζω το crysis και ούτε πετρέλαιο ούτε τίποτα (50c ambient/80c diode/70gpu δείχνει το everest εν ώρα crysis....με εργοστασιακή ψήκτρα είμαι και τέλειο αερισμό κουτιού, με 5 επιπλέον ανεμιστήρες....μάλλον πρέπει να γεμίσω και τις άλλες 3 εναπομείναντες θέσεις για fanakia που έχει το κουτί αν και κλασσικά μετά θα κάνει σαν τουρμπίνα αεροπλάνου - όχι ότι τώρα είναι ήσυχο αλλά λέμε -).
S2Katana Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Χο, χο, χο, ηρθε ο Αη Βασιλης!Πανεμορφοι... Εχω βρει Crysis αυθεντικο με κλειστο S/N, στα 20 ευρω.Αξιζει παλικαρια ή οχι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις