OROKUSAKI Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 Μπορει καποιος να μου πει πως περναω αυτο το σημειο? Εχω κολλησει 2 μερες τωρα. Προσπαθω να παω εκει που δειχνει το πορτοκαλι βελος αλλα δεν μπορω γιατι υπαρχουν διαφορα εμποδια στο δρομο
akpe Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 Αν θυμάμαι καλά πρέπει να γυρίσεις πίσω στη βάση (στα 2 κοκκινα) και να πας από τα χωράφια στα δεξιά
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 8a kateveis pali katw kai 8a pas apo ekei pou einai ta 2 kokkina velakia...apo thn katw pleura tous einai o dromos apo oti 8ymamai...
john2gr Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 Χρησιμοποίησε την nanosuit και σκαρφάλωσε τα εμπόδια... εκτός κι αν έχει κάνα γκρεμό
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 Χρησιμοποίησε την nanosuit και σκαρφάλωσε τα εμπόδια... εκτός κι αν έχει κάνα γκρεμό Poio nanosuit mwre..To spoiler lew egw na xrisimopiisete oloi..Min ta parw!!!
greeneye Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 ναι κανεις ενα κυκλο...πας πισω λοιπον,και πλαγια πλαγια απο το βουνο. νομιζω ειχε και ενα καταρακτη εκει που κολλησες.
frou-frou Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Λαική απαίτηση να γίνει υπόμνημα το Crysis! Ήδη σε λίγο καιρό θα έχει τα περισσότερα posts από κάθε άλλο game. Tα mods που θα βγούν θα το απογειώσουν. Τα physics του game είναι αυτά που σε καθηλώνουν και το κάνουν να ξεχωρίζει. Ελπίζω να μην αργήσουν τα mod.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 sorry alla to topic tou WoW den to pianei me thn kamia prepei na exei perasei ta 7000 posts...
john2gr Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Within the past few months and weeks we haven't been working on patches, SDK and Linux Server only, also our Level Designers have been very active. Thus we are happy to announce you the release of the official "Crysis Tournament Mappack". Some of you might know this map pack series from FarCry already where this was a community driven project. We would like to take the opportunity to turn this into an official map pack that is being developed and approved by Crytek. This pack includes 5 brand new multiplayer maps for Crysis. All of them have been tested by Crytek's QA department and the professional Crysis teams [00] - Die Doppelnullen, GT - GlobalTeam.eSports and N! - Ninth Gaming. Following maps are included: Power Struggle Desolation Crossroads Training Instant Action Excavation (Note: If you have installed an earlier version of it please remove it completely before installing this map pack!) Terminal Both the two InstantAction and three PowerStruggle maps have been tested over several weeks and are optimized for competitive gamelay, but also provide a valid size for public gaming. -Crysis Dev Team http://www.crymod.com/filebase.php?fileid=565&lim=0
pappous_soulis Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Λοιπόν δεν ξέρω πως,μα μου κατέβηκε ιδέα τρελή! de_dust 2 για το Crysis!! Μόλις μου έρθει αυθεντικό θα βάλω editor και θα προσπαθήσω να την φτιάξω.
soiramk Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Λοιπόν δεν ξέρω πως,μα μου κατέβηκε ιδέα τρελή! de_dust 2 για το Crysis!! Μόλις μου έρθει αυθεντικό θα βάλω editor και θα προσπαθήσω να την φτιάξω. xaxaxaxax!! EPOS EPOS!! Το περιμένω πως πως....
OROKUSAKI Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 ναι κανεις ενα κυκλο...πας πισω λοιπον,και πλαγια πλαγια απο το βουνο. νομιζω ειχε και ενα καταρακτηεκει που κολλησες. Ενταξει τα καταφερα και το περασα το σημειο. Δεν ηταν και τοσο δυσκολο τελικα, απλα ειχα κολλησει γιατι δεν ηξερα που να παω.
Sed22 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 fy_Poolday wreeeeeeeeee!! :> Ξερουμε και Counter και pool_day :lol: Ποσο καιρο παιζεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις