Προς το περιεχόμενο

Crysis

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορει καποιος να μου πει πως περναω αυτο το σημειο? Εχω κολλησει 2 μερες τωρα. Προσπαθω να παω εκει που δειχνει το πορτοκαλι βελος αλλα δεν μπορω γιατι υπαρχουν διαφορα εμποδια στο δρομοcrysishr7.jpg

• Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν θυμάμαι καλά πρέπει να γυρίσεις πίσω στη βάση (στα 2 κοκκινα) και να πας από τα χωράφια στα δεξιά :)

Δημοσ.
Χρησιμοποίησε την nanosuit και σκαρφάλωσε τα εμπόδια... εκτός κι αν έχει κάνα γκρεμό :P

Poio nanosuit mwre..To spoiler lew egw na xrisimopiisete oloi..Min ta parw!!! :mad:

Δημοσ.

ναι κανεις ενα κυκλο...πας πισω λοιπον,και πλαγια πλαγια απο το βουνο. νομιζω ειχε και ενα καταρακτη

εκει που κολλησες.

Δημοσ.

Λαική απαίτηση να γίνει υπόμνημα το Crysis! :-D

Ήδη σε λίγο καιρό θα έχει τα περισσότερα posts από κάθε άλλο game.

Tα mods που θα βγούν θα το απογειώσουν.

Τα physics του game είναι αυτά που σε καθηλώνουν και το κάνουν να ξεχωρίζει. Ελπίζω να μην αργήσουν τα mod.

Δημοσ.

Within the past few months and weeks we haven't been working on patches, SDK and Linux Server only, also our Level Designers have been very active. Thus we are happy to announce you the release of the official "Crysis Tournament Mappack".

Some of you might know this map pack series from FarCry already where this was a community driven project. We would like to take the opportunity to turn this into an official map pack that is being developed and approved by Crytek. :)

This pack includes 5 brand new multiplayer maps for Crysis. All of them have been tested by Crytek's QA department and the professional Crysis teams [00] - Die Doppelnullen, GT - GlobalTeam.eSports and N! - Ninth Gaming.

Following maps are included:

Power Struggle

Desolation

Crossroads

Training

Instant Action

Excavation (Note: If you have installed an earlier version of it please remove it completely before installing this map pack!)

Terminal

Both the two InstantAction and three PowerStruggle maps have been tested over several weeks and are optimized for competitive gamelay, but also provide a valid size for public gaming.

-Crysis Dev Team

http://www.crymod.com/filebase.php?fileid=565&lim=0

Δημοσ.

Λοιπόν δεν ξέρω πως,μα μου κατέβηκε ιδέα τρελή!

de_dust 2 για το Crysis!! :-)

Μόλις μου έρθει αυθεντικό θα βάλω editor και θα προσπαθήσω να την φτιάξω. :-)

Δημοσ.
Λοιπόν δεν ξέρω πως,μα μου κατέβηκε ιδέα τρελή!

de_dust 2 για το Crysis!! :-)

Μόλις μου έρθει αυθεντικό θα βάλω editor και θα προσπαθήσω να την φτιάξω. :-)

xaxaxaxax!! EPOS EPOS!! Το περιμένω πως πως....

Δημοσ.
ναι κανεις ενα κυκλο...πας πισω λοιπον,και πλαγια πλαγια απο το βουνο. νομιζω ειχε και ενα καταρακτη

εκει που κολλησες.

Ενταξει τα καταφερα και το περασα το σημειο. Δεν ηταν και τοσο δυσκολο τελικα, απλα ειχα κολλησει γιατι δεν ηξερα που να παω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...