Προς το περιεχόμενο

Crysis

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.
...

Απλά μου την δίνει να μπαίνω να δω τι καινούργιο υπάρχει για το παιχνίδι ή τι λένε όλοι και βλέπω bashing από ένα άτομο συνέχεια.

Είπαμε, αν δεν σου αρέσει το παιχνίδι, μπορείς να μείνεις έξω από το topic παρά να μας κοπανάς στο κεφάλι συνέχεια την γνώμη σου.

ΥΓ. Βάζε και καμιά παράγραφο, γιατί σε greeklish, το wall-of-text κάνει άσχημα critical hits.

Δημοσ.

ολες οι γνωμες σεβαστες αλλα μην το κουραζετε , το παλικαρι εχει κανει 10 ποστ που λεει τα ιδια , οκ το καταλαβαμε παμε για αλλα.

• Super Moderators
Δημοσ.
Otan les th gnomi sou,den simenei oti prospatheis na allakseis thn gnomi ton allon..

otan thn les polles fores omws ti skopo exeis? gia kapoion pou den thn akouse/eide? :P

Δημοσ.
otan thn les polles fores omws ti skopo exeis? gia kapoion pou den thn akouse/eide? :P

Otan mia sizitisi anaferete se sigekrimena pragmata kai iparxoun 2 sigekrimenes apopseis moiraio einai na legonte ta idia pramata apo thn kathe plevra,me isos kapoies paralages merikes fores.

Δημοσ.

Δεν το σταματατε ρε παιδια; Ειπατε τις γνωμες σας νομιζω γινατε ολοι σαφεις, οποτε ας μην floodarουμε κai spammarουμε αλλο αυτο το thread, σεβαστειτε τους υπολοιπους.

Δημοσ.
και αντί για το νησί στο crysis να έχει τα Ίμια... :lol:

edit: γιατί το έκανες edit ρε?

εγώ σε άλλο μυν. πάτησα παράθεση...

τώρα δεν κολλάει το σχόλιό μου... :P

Fobithika pos tha mou ta prizane poloi man giayto. :D pantos tha goustara ayto pou eixa grapsei

• Moderators
Δημοσ.
paloukaria pos ginete na pekso multiplayer?

den exo ksanadokimasi na mpo se tetia fasi pote

Πρέπει να το έχεις αυθεντικό. (κλασσικά) :P

Και να έχεις account σε gamespy/fileplanet, γιατί χρησιμοποιεί το account από εκεί.

Επίσης φτιάξε νέο profile για το multiplayer που λέει, γιατί σαν default θα σε βγάζει ως Nomad.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...