Προς το περιεχόμενο

Crysis

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
Kapote kapoios tis Atari eixe pei oti pleon ola ta paignidia exoun apisteyta grafika alla einai kai apeythinonte se vlamenous..Polloi anthropoi gia xari ton grafikon paravlepoun otidipote allo,giayto bgainoun kai ta paignidia pou bgainoun.

Ο φουκαράς... προσπάθησε να αρπάξει τα 15 λεπτά δόξας που του αναλογούσαν, και παρ'όλη την προσπάθεια παρέμεινε κάποιος από την Atari ;

• Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Χμ... οπότε

1) Δεν πρέπει να υπάρχουν παιχνίδια με απίστευτα γραφικά. Ας σταματήσουμε την εξέλιξη τους.

2) Το Power Struggle και το πως παίζεται, έπρεπε να το ξέρουν και 2χρονα, κατά τα άλλα, πολλές φορές βλέπω άτομα που νομίζουν ότι είναι TDM ή δεν μπορούν να καταλάβουν ποιες είναι οι προτεραιότητες όταν συγκεκριμένα κτίρια έχουν καταληφθεί ή συγκεκριμένα οχήματα βρίσκονται έξω από το bunker, κλπ.

ΥΓ. J2g, ouch! :P

Δημοσ.
Αν και είναι ψιλο-ρατσιστικό αυτό το σχόλιο θα σου απαντήσω ότι όσο Τούρκος είναι ο Yerli άλλο τόσο Έλληνας είναι ο Pete Sampras.

den to leo ratsistika aplos frikara pou tourkoi evgalan tetio game kai emeis den exoume kanei tipota eimaste poly piso ... kai oi servers sto crysis einai gemati tourkous tha gini ethnikistiko game sto telos kai tha mas vrizoune ... san fanatikos gamer tha ithela na yparxi kai elliniki etairia pou na vgazi games fps ( moderators den eimai ratsistis mi me kanete ban )

Δημοσ.
den to leo ratsistika aplos frikara pou tourkoi evgalan tetio game kai emeis den exoume kanei tipota eimaste poly piso ... kai oi servers sto crysis einai gemati tourkous tha gini ethnikistiko game sto telos kai tha mas vrizoune ... san fanatikos gamer tha ithela na yparxi kai elliniki etairia pou na vgazi games fps ( moderators den eimai ratsistis mi me kanete ban )

Καλά Ελληνάρα,μάθε πρώτα να γράφεις με Ελληνικό αλφάβητο και μετά εξέφρασε παράπονα για την απουσία software Made In Greece.

• Super Moderators
Δημοσ.
Καλά Ελληνάρα,μάθε πρώτα να γράφεις με Ελληνικό αλφάβητο και μετά εξέφρασε παράπονα για την απουσία software Made In Greece.

upomonh mexri thn prwtoxronia :-)

Δημοσ.

me ellinika kano orthografika lathi giafto grafo etsi pio kali orthografia exo stin aggliki glossa .. kai den fteo ego ftene oi daskali sta sxolia pou den tous endieferan an kapia paidia einai piso , mas egrafan kanonika .. apo olous tous kathigites ena mikro pososto ekane sosta ti doulia tou, itan meriki kathigites pou milagan monoi tous stin taksi kai ginotane xamos den itan kalis poiotitas sxolio ti na kanoume etsi einai

a ksexasa na sou po oti kai to leitourgiko pou exo den grafi ellinika ... einai english version

Δημοσ.
Ti kolhma barate me thn tourkia? Tsouzei e?

και αντί για το νησί στο crysis να έχει τα Ίμια... :lol:

edit: γιατί το έκανες edit ρε?

εγώ σε άλλο μυν. πάτησα παράθεση...

τώρα δεν κολλάει το σχόλιό μου... :P

Δημοσ.
Ο φουκαράς... προσπάθησε να αρπάξει τα 15 λεπτά δόξας που του αναλογούσαν, και παρ'όλη την προσπάθεια παρέμεινε κάποιος από την Atari ;

O foukaras aytos tixenei na itan apo tous idrites tis atari opote opos katalaveneis h gnomi tou leei polla.En sigrisi me thn gnomi pollon "sofon".

Δημοσ.
Χμ... οπότε

1) Δεν πρέπει να υπάρχουν παιχνίδια με απίστευτα γραφικά. Ας σταματήσουμε την εξέλιξη τους.

2) Το Power Struggle και το πως παίζεται, έπρεπε να το ξέρουν και 2χρονα, κατά τα άλλα, πολλές φορές βλέπω άτομα που νομίζουν ότι είναι TDM ή δεν μπορούν να καταλάβουν ποιες είναι οι προτεραιότητες όταν συγκεκριμένα κτίρια έχουν καταληφθεί ή συγκεκριμένα οχήματα βρίσκονται έξω από το bunker, κλπ.

ΥΓ. J2g, ouch! :P

Malon den katalaveneis otan sou milane..O anthropos en oligis eipe oti dinete emfasi pleon sta grafika kai oxi sto AI,gameplay,senario,multi klp klp klp giati pleon oi anthropoi koitane mono oti gializei..

• Moderators
Δημοσ.
Malon den katalaveneis otan sou milane..O anthropos en oligis eipe oti dinete emfasi pleon sta grafika kai oxi sto AI,gameplay,senario,multi klp klp klp giati pleon oi anthropoi koitane mono oti gializei..

Μάλλον πρέπει να κόψεις το προσωπικό υφάκι σου, γιατί με κουράζεις. Δεν μίλαγες σε μένα, το έλεγες γενικώς, οπότε σταμάτα τις κόντρες σου.

Το AI του παιχνιδιού, είναι καλύτερο από άλλα στα οποία δεν μπορούν καν να σκεφτούν κι ας έχει bugs. Όλα έχουν.

Το σενάριο δεν είναι φοβερό, το είπαμε.

Το multiplayer εμένα μου αρέσει γιατί (gameplay) έχεις την στολή (έχω βαρεθεί να λέω 200 φορές πόσο αλλάζει το gameplay από παιχνίδια που είναι standard legs + gun)και σου δίνει διάφορες επιλογές. Επίσης οι επιλογές των όπλων, customisability τους, οχήματα και άλλα.

Αλλά συνεχίζεις να έχεις παρωπίδες, να μην απαντάς σε αυτά που σου λένε (Ποιο είναι φοβερό παιχνίδι για σένα και έχει φοβερό multiplayer; ), να προσπαθείς να την πεις σε όλους ("κάποιων σοφών"), λες κι εσύ είσαι ο expert του θέματος και να θάβεις ειδικά το Crysis.

Όσο για το ότι κοιτάμε ό,τι γυαλίζει, είναι η καραμέλα πολλών που βαράνε το Crysis. Τι να σου πω όμως, δεν έχεις καταλάβει το παιχνίδι.

Edit: Και όταν έλεγα για την "σταυροφορία" σου, είχα δίκιο. Απ'όταν μπήκες στο forum βρίζεις το Crysis πως είναι "υπερτιμημένη μούφα". Τι στο καλό δηλαδή, ψυχολογικό πρόβλημα σου είχε αφήσει και δεν αφήνεις κάποιον να πει καλό λόγο;

Κι εγώ έχω διάφορα παιχνίδια που δεν συμπαθώ, αλλά δεν κυνηγάω στα topics τους τον κόσμο και να τους πρήζω για να περάσω την ώρα μου ή να νιώσω καλά κάνοντας καβγάδες. Απλά δεν μπαίνω και τους αφήνω στην ησυχία τους, καιρός να κάνεις κι εσύ το ίδιο.

Δημοσ.
Μάλλον πρέπει να κόψεις το προσωπικό υφάκι σου, γιατί με κουράζεις. Δεν μίλαγες σε μένα, το έλεγες γενικώς, οπότε σταμάτα τις κόντρες σου.

Το AI του παιχνιδιού, είναι καλύτερο από άλλα στα οποία δεν μπορούν καν να σκεφτούν κι ας έχει bugs. Όλα έχουν.

Το σενάριο δεν είναι φοβερό, το είπαμε.

Το multiplayer εμένα μου αρέσει γιατί (gameplay) έχεις την στολή (έχω βαρεθεί να λέω 200 φορές πόσο αλλάζει το gameplay από παιχνίδια που είναι standard legs + gun)και σου δίνει διάφορες επιλογές. Επίσης οι επιλογές των όπλων, customisability τους, οχήματα και άλλα.

Αλλά συνεχίζεις να έχεις παρωπίδες, να μην απαντάς σε αυτά που σου λένε (Ποιο είναι φοβερό παιχνίδι για σένα και έχει φοβερό multiplayer; ), να προσπαθείς να την πεις σε όλους ("κάποιων σοφών"), λες κι εσύ είσαι ο expert του θέματος και να θάβεις ειδικά το Crysis.

Όσο για το ότι κοιτάμε ό,τι γυαλίζει, είναι η καραμέλα πολλών που βαράνε το Crysis. Τι να σου πω όμως, δεν έχεις καταλάβει το παιχνίδι.

Edit: Και όταν έλεγα για την "σταυροφορία" σου, είχα δίκιο. Απ'όταν μπήκες στο forum βρίζεις το Crysis πως είναι "υπερτιμημένη μούφα". Τι στο καλό δηλαδή, ψυχολογικό πρόβλημα σου είχε αφήσει και δεν αφήνεις κάποιον να πει καλό λόγο;

Κι εγώ έχω διάφορα παιχνίδια που δεν συμπαθώ, αλλά δεν κυνηγάω στα topics τους τον κόσμο και να τους πρήζω για να περάσω την ώρα μου ή να νιώσω καλά κάνοντας καβγάδες. Απλά δεν μπαίνω και τους αφήνω στην ησυχία τους, καιρός να κάνεις κι εσύ το ίδιο.

Otan milao, milao genika.Otan kapoios mou apanta tou apanto prosopika,esy mporei na exeis mathei na sizitas/rotas/apeythinese genika kai oxi eidika..Fovero multi?Den psaxno to fovero multi,oute eipa pote oti to tade paignidi exei to apisteyto multi..To multi kommati eidika einai thema areskias,dld s'emena mporei na aresei na liono sto onslaught apo ut,se allon to bf klp.Pantws sxetika prototipo multi exei to timeshift,einai to monadiko paignidi pou katafere na ensomatosei sto multi tou to time reverse,slow,stop me kapia sxetiki epitixia(to kako einai oti pasxei sa titlos genikotera).Episis milas gia satavrofories klp..Siga more paidi mou toso poli se peirazei pou sou thiksane to paignidi?Oute mikra de kaname etsi..Mpeno se ena topic to opoio anaferete sto sigekrimeno paignidi kai leo thn gnomi mou,mpeno se ena allo opou o kathenas anaferei ta xeirotera giayton paignidia (mias kai kaneis den katexei tin apoliti gnomi/gnosi gia na ekferei ti sinoliki gnomi)Ki esy fisika antidras les kai sou skotosan th mana..E entaksei..Diladi edo paei ayto pou leei o laos, eipe o gaidaros to petino kefala..Apo thn allh na mou epitrepseis na theoro th gnomi enos protergati aytou tou pragmatos pou xairomaste emeis simera,pio simantiki apo thn gnomi th diki sou,h tou opoioudipote,eidika malista otan vlepo oti ta logia tou sigekrimenou atomou epalithevonte.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...