john2gr Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Τα estimated sales στην Αμερική (βάση του NPD) ήταν 65000. Άρα και με τα 86000 κομμάτια που πούλησε σαν retail βγαίνει κερδισμένη στα χαρτιά η Crytek για την Αμερική
S2Katana Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 35 ευρω ειναι καλα για ανοιγμενο Crysis? Αραγε το s/n πως αναλισκεται?Μονο αν παιξεις online?
Wolfidis Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Αν είχε καλύτερο MP κ χαμηλότερες απαιτήσεις τότε κατι μπορεί να γινόταν.... To ΒΤF2 για παράδειγμα είναι κλάσης ανώτερο από την έκδοση για τις κονσόλες (καμιά σχέση θα έλεγα) κ έκανε καλά νούμερα... Οπότε το πρόβλημα είναι στο Crysis σ αυτό καθαυτό κ οχι στο PC gaming....Αλλού πρέπει να ψάξουν να βρούν τι φταίγει! http://www.gameplanet.co.nz/mag.dyn/News/9666.html
OROKUSAKI Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Η ουσία είναι ότι το crysis είναι πλέον ένα από τα ελάχιστα game που βγαίνουν αποκλειστικά για pc και από τις πωλήσεις του νομίζω ότι οι πλέον δεν υπάρχει περίπτωση να πάρει εταιρεία ανάπτυξης ξανά τέτοιο ρίσκο.Η εποχή που θα μας κυριεύσουν τα χαζοχαρούμενα και παιδικά game από τις κονσόλες δεν είναι μακρια.Δυστηχως.. Κι ομως υπαρχουν ακομα καποιες εταιριες που βγαζουν παιχνιδια ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ PC οπως ειναι η Buka η Ascaron κτλ. Ριξε μια ματια σε αυτη τη σελιδα. http://www.buka.com/int_sales.Our_games.Current_line__up.Collapse.aspx Τα 6 παιχνιδια που παρουσιαζονται σε αυτη τη σελιδα θα κυκλοφορησουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ PC το 2008 και απο οτι φαινεται ειναι φοβερα!! Ειδικα το Dusk12 ειναι το κατι αλλο!! Ριξε μια ματια να δεις τι γραφει σχετικα με αυτα τα 6 φοβερα παιχνιδια Πιστεψε με, αξιζει τον κοπο!!:lol:
SPARTAN-480-SS Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 HELP den vrisko to ikonidio tou crysis gia na to valo stin epifania ergasias
SPARTAN-480-SS Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 re oloi oi paragogoi tou crysis einai 3 tourkoi .... deite re oi tourkoi pou eftasan ... ego esthanome pakistanos tora , mi po kalitera apo tin uganda
ilos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 re oloi oi paragogoi tou crysis einai 3 tourkoi .... deite re oi tourkoi pou eftasan ... ego esthanome pakistanos tora , mi po kalitera apo tin uganda Αν και είναι ψιλο-ρατσιστικό αυτό το σχόλιο θα σου απαντήσω ότι όσο Τούρκος είναι ο Yerli άλλο τόσο Έλληνας είναι ο Pete Sampras.
Apoll Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Nvidia σήμερα μου έστειλε link για ένα interactive video του Crysis. Κάνει scan στο σύστημα σου και ανάλογα ο τύπος σε βρίζει και σου λέει να αγοράσει SLI σύστημα κλπ. http://www.readyforcrysis.com/ Πιστεύω ότι προσβάλει την νοημοσύνη ενός σκεπτόμενου ανθρώπου-καταναλωτή. Μετά από αυτό δεν το αγοράζω παρά τις όποιες καλές προθέσεις έχω (Έχω παίξει το Demo). Παρεπιπτόντως έχω Q6600, 8800GTX, Vista 64bit (δώρο της MS όταν παρεβρέθηκα στην Developers Launch τον Ιανουάριο), 4GB Ram, και παρόλα αυτά ο τύπος στο video λέει να πάρω SLI σύστημα και δεν καλύπτω τις ανάγκες του Crysis!! Σχετικά με τα PC games το γενικό επίπεδο έχει πέσει αρκετά. Βέβαια είναι και οι ηλικίες που απευθύνονται. Την δεκαετία του 90 η πλειονότητα τον PC games απευθυνόταν σε άτομα άνω των 16-17. Σήμερα όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά μιάς και όλο μικρότερες ηλικίες έχουν PC ή κονσόλα. Βαριούνται εύκολα ένα δύσκολο παιχνίδι και φυσικά όταν αυτό θέλει πολύ χρόνο για να τελειώσει θα μείνει παρατημένο στην μέση ή δεν θα το αγοράσουν.
momotis Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Φιλε διαφωνω με ολα οσα λες. Καταρχας το λινκ προσβαλλει οποιον δεν εχει αισθηση του χιουμορ,εχει γελιο απο τον τροπο που μιλαει μεχρι τον τροπο που προσπαθει να σε πεισει να βαλεις sli. Τωρα αν το παιρνεις πολυ σοβαρα σε σημειο να μην αγορασεις το game ειναι αλλο θεμα. Επισης διαφωνω οτι το επιπεδο των games εχει πεσει σημερα,καθοτι ναι μεν παιζω games απο dos εποχη τα οποια ακομα και σημερα θεωρω κορυφαια,δεν παευει ομως πχ crysis να με αφηνει με το στομα ανοιχτο πολλες φορες τοσο με τα γραφικα η το gameplay η ακομα και το story. Μη μπερδευεις τις σημερινες εποχες με αυτες του 90. Σημερα σαφως και ειναι καλο δειγμα εξελιξης του οτι ενας 10χρονος ξερει να χειριζεται ενα pc οπως ενας 16 χρονος το 90. Τhanx για το λινκ btw.
ThrowDOWN Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 αχαχαχαχ το βιντεακι τα σπαει απλα , εντελως χιουμοριστικο μου φανηκε και πολυ ομορφα φτιαγμενο!
@byZo Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Εμένα γιατι δεν μου βγάζει κανένα βίντεο αλλα λέει κατι για e-mail σε φίλους και τέτοια???
john2gr Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 New blood decals MOD http://www.files.to/get/136592/0ztm466ll2?
ksaplostra Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Kapote kapoios tis Atari eixe pei oti pleon ola ta paignidia exoun apisteyta grafika alla einai kai apeythinonte se vlamenous..Polloi anthropoi gia xari ton grafikon paravlepoun otidipote allo,giayto bgainoun kai ta paignidia pou bgainoun.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 aha malista... epishs o laos leei oti osa den ftanei h alepou ta kanei kremastaria... h sofia tou laou einai apodedeigmenh...tou mlk apo thn Atari oxi...
Προτεινόμενες αναρτήσεις