Προς το περιεχόμενο

Crysis

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά δεν είναι και τόσο μεγάλες οι διαφορές στις τιμές. Όπως στην Ελλάδα αν το ψάξεις λίγο μπορείς να βρεις ευκαιρίες κτλ έτσι και στην Ευρώπη. Σε πολλά κομμάτια εγώ τις ίδιες τιμές έχω βρεί στη Γερμανία.

• Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
nai alla se periptwsh pou pa8ei kati to proion ti kaneis? to 3anastelneis usa? :P

De nomizo pos exei provlima giati poli apla epikinoneis meso email me thn etairia,tous les oti na ayto mou to efere h thia mou apo thn ameriki alla xalase..Ti kano?Tote aytoi sou lene oh dear sir send it back to us and we'll see that you get a new(better?)product as soon as possible!! mpouxaxaxaxaxaxa!!!O planitis mas meso tou net exei ginei poli mikros me oti kalo h kako sinepagete ayto.:-D

Δημοσ.

Και εδώ η είδηση με πίνακα στις πωλήσεις από usa

http://www.guru3d.com/newsitem.php?id=6227

οι κονσόλες επικρατούν με θεαματικά νούμερα στις πωλήσεις του.Φαντάζομαι αν έβαζες τα πειρατικά crysis θα πιάνανε τουλάχιστον της 500.000.Δεν υπάρχει περίπτωση να επενδύσουν ξανά σε game αποκλειστικά για pc.

Δημοσ.

Το CRYSIS κυκλοφορει αποκλειστικα για pc ετσι δεν ειναι? Κατα τη γνωμη μου πιστευω οτι ενας λογος που δεν τα πηγε καλα στις πωλησεις του ειναι οι υπερβολικα υψηλες απαιτησεις του.... Ελαχιστοι ανθρωποι διαθετουν τοσοδ υνατο pc οσο απαιτει το CRYSIS. Αν ειχε βγει και σε κονσολες σιγουρα θα ειχε παει καλυτερα στις πωλησεις του, αν και απο οτι εχω διαβασει στο Ιντερνετ ενας απο τους λογους που βγηκε αποκλειστικα στο pc ειναι οτι καμα απο τις σημερινες κονσολες δεν ειναι αρκετα δυνατη για να μπορεσει να το παιξει με τοσο καλα γραφικα οσο τα pc. Και εσυ που το ξερεις οτι δεν προκειται να ξαναεπενδυσουν σε game αποκλειστικα για pc?

• Super Moderators
Δημοσ.

/flame on

den 8a evgaine omws me ta grafika pou exeis sto pc (estw oti yphrxe tetoio) otan vazeis very high settings/AA/AF kai analysh ths prokophs alla petsokommena :P me thn KAMIA :-)

/flame off

Δημοσ.

Η ουσία είναι ότι το crysis είναι πλέον ένα από τα ελάχιστα game που βγαίνουν αποκλειστικά για pc και από τις πωλήσεις του νομίζω ότι οι πλέον δεν υπάρχει περίπτωση να πάρει εταιρεία ανάπτυξης ξανά τέτοιο ρίσκο.Η εποχή που θα μας κυριεύσουν τα χαζοχαρούμενα και παιδικά game από τις κονσόλες δεν είναι μακρια.Δυστηχως..

Δημοσ.
Η εποχή που θα μας κυριεύσουν τα χαζοχαρούμενα και παιδικά game από τις κονσόλες δεν είναι μακρια.Δυστηχως..

Αυτο το ακουω απο την εποχη του λανσαρισματος του ps2 και το pc gaming ειναι ακομα εδω και ζει και βασιλευει..

Οσο θα υπαρχει αναγκη για κατι καλυτερο απο αυτο που μπορει να προσφερει μια κονσολα θα υπαρχει και η pc gaming αγορα..

Στο θεμα μας νομιζω οτι το Crysis μπορει να μην πουλησε οσο καποιοι θα περιμεναν οχι λογω των απαιτησεων του τοσο, οσο λογω του μετριου gameplay του και της μικρης του διαρκειας σαν παιχνιδι. Επρεπε να ειχαν ριξει περισσοτερο βαρος στο gameplay κατ΄ εμε. Παρα ταυτα οπως εχουμε πει το Crysis θα απασχολησει αρκετο κοσμο για καιρο με την mod community που συνεχως θα αναπτυσσεται, και εχει εν μερει replayability αν σκεφτεις οτι σιγουρα πολλοι θα το παιξουν και 2 και 3 φορες οταν παρουν νεες καρτες γραφικων για να το θαυμασουν σε ολο του το μεγαλειο.

Απο την αλλη εχω την εντυπωση οτι το Far Cry 2 θα κανει θραυση γιατι θα συνδυαζει ολα εκεινα τα στοιχεια που κανουν ενα fps επαναστατικο, περα απο τα δεδομενα πολυ καλα γραφικα που θα διαθετει. Ολα αυτα βεβαια απο τα πρωτα στοιχεια που εχουμε για το παιχνιδι.

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι οι χαμηλές πωλήσεις του είναι αντιστρόφως ανάλογες με όσους έπαιξαν πραγματικά το παιχνίδι.Στην αγορά της κονσόλας αυτό δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία μια και οι πωλήσεις ενός καλού τίτλου θα είναι δεδομένα μεγάλες παρά την πειρατεία που θα υπάρχει.Στα pc η κατάσταση όμως είναι τελείως διαφορετική.Η πειρατεία εκεί επηρεάζει άμεσα έναν τίτλο λόγο του μικρού αριθμού όσων ασχολούνται με το pc gaming.Σε αυτό εδώ το νήμα ούτε το 1% από όσους έπαιξαν το game δεν το είχε αυθεντικό.Σκεφτείτε την κατάσταση σε παγκόσμιο επίπεδο.

Και λέμε για την εποχή του ps.Τότε τύχαινε να ήμουν κάτοχος κονσόλας και ζήλευα τους κάτοχους των pc επειδή τα περισσότερα καλά game βγαίνανε για τους υπολογιστές.Τώρα μια τέτοια κίνηση από της εταιρείες ανάπτυξης είναι τελείως αυτοκαταστροφική.Τα αποτελέσματα τα βλέπουμε.Rpg με κονσολάδικα μενού (oblivion),game που αναμασάνε σύνεχεια τα ίδια και απευθύνονται στην μαζική κατανάλωση,gameplay και story που απευθύνονται ξανά στους κονσολάδες καταναλωτές και αγγιζουν τα επίπεδα της γελοιότητας.Δυστηχως..

Το θετικό είναι ότι βγαίνουν που και πού μερικές εξαιρέσεις (the witcher)που μας κάνουν εμάς τους gamer που ασχολούμαστε από το 80 να ελπίζουμε ακόμα.

Δημοσ.
Το θέμα είναι ότι οι χαμηλές πωλήσεις του είναι αντιστρόφως ανάλογες με όσους έπαιξαν πραγματικά το παιχνίδι.Στην αγορά της κονσόλας αυτό δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία μια και οι πωλήσεις ενός καλού τίτλου θα είναι δεδομένα μεγάλες παρά την πειρατεία που θα υπάρχει.Στα pc η κατάσταση όμως είναι τελείως διαφορετική.Η πειρατεία εκεί επηρεάζει άμεσα έναν τίτλο λόγο του μικρού αριθμού όσων ασχολούνται με το pc gaming.Σε αυτό εδώ το νήμα ούτε το 1% από όσους έπαιξαν το game δεν το είχε αυθεντικό.Σκεφτείτε την κατάσταση σε παγκόσμιο επίπεδο.

Και λέμε για την εποχή του ps.Τότε τύχαινε να ήμουν κάτοχος κονσόλας και ζήλευα τους κάτοχους των pc επειδή τα περισσότερα καλά game βγαίνανε για τους υπολογιστές.Τώρα μια τέτοια κίνηση από της εταιρείες ανάπτυξης είναι τελείως αυτοκαταστροφική.Τα αποτελέσματα τα βλέπουμε.Rpg με κονσολάδικα μενού (oblivion),game που αναμασάνε σύνεχεια τα ίδια και απευθύνονται στην μαζική κατανάλωση,gameplay και story που απευθύνονται ξανά στους κονσολάδες καταναλωτές και αγγιζουν τα επίπεδα της γελοιότητας.Δυστηχως..

Το θετικό είναι ότι βγαίνουν που και πού μερικές εξαιρέσεις (the witcher)που μας κάνουν εμάς τους gamer που ασχολούμαστε από το 80 να ελπίζουμε ακόμα.

Η πειρατεια παντα ηταν μαστιγα για τον χωρο του PC δεν αλλαξε κατι. Το οτι πολλοι pc game devs εχουν κινηθει παραλληλα και προς την console αγορα δεν λεει κατι για τις πωλησεις των pc games. Ουτε μπορεις να συγκρινεις μια τεραστια αγορα οπως αυτη των κονσολων με την αγορα για pc.Ειναι χαωτικη η διαφορα των pc gamers απο τους console gamers σε απτα νουμερα.Επισης ειναι πολλα τα λεφτα ουτως ή αλλως Αρη απο το console game development,για αυτο και το κανουν οσοι devs δεν το ειχαν κανει μεχρι τωρα.. Επισης λανθασμενα πιστευεις οτι την εποχη του ps2 τα pc ειχαν πιο πολλα παιχνιδια απο τις κονσολες. Παντα οι κονσολες ειχαν την μεγαλυτερη ποικιλια σε παιχνιδια, αλλα συναμα ποτε δεν ελειψε η μεγαλη ποικιλια στα pc games επισης. Εγω δεν εχω δει να εχει αλλαξει κατι δραστικα οπως και πολυς κοσμος. Σωστο ειναι παντως το σχολιο σου για ομοια πλεον παιχνιδια με το pc λογω 360 και κακα ports και interfaces, αλλα και παλι αυτο απο μονο του δεν λεει κατι. Οταν βγαλουν ενα rts/turned based rpg της προκοπης και ΕΙΔΙΚΑ ενα mmorpg σε κονσολα τα ξαναλεμε (το λεω και γελαω να δω WoW με joypad). Η οταν σταματησουν να βγαινουν πρωτοπορα παιχνιδια και εξομοιωτες στο pc, οπως συμβαινει κατα καιρους. Δεν γινεται απλα ειναι καποια παιχνιδια που ειναι φτιαγμενα για pc και θελουν παραδοσιακα Μouse+keys οπως τα παιζαμε εχθες σημερα και πιθανον αυριο εκτος και αν ειναι τελειως χαζη η επομενη γενια. Κανεις δεν μπορει να προδικασει το αυριο αυτο ειναι σιγουρο.

Επισης να δουμε τι θα ισχυσει σε βαθος χρονου που θα τα χουν φτυσει πληρως οι κονσολες μεχρι να βγουν οι καινουργιες, τι θα αναγκαστουν να κανουν οι game devs.. Επιμενω οτι οσο θα υπαρχει αναγκη για pc gaming θα υπαρχει και αυτη η αγορα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...