Προς το περιεχόμενο

Crysis

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εντάξει, το έχεις κάνει από 'γνώμη μου' σε σταυροφορία να δείξεις ότι το παιχνίδι είναι μάπα. Καταντάει σπαστικό.

Για άλλα παιχνίδια έσπαγαν το κεφάλι τους γιατί ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ editor ή tools της προκοπής, το Crysis έχει. Αν όμως έχεις και τα tools γραμμένα στο αν είναι καλό παιχνίδι, τότε τι να σου πω...

Και θα ήθελα να σε έβλεπα στο "βαρετό" power struggle πόσο καλά παίζεις. Ή γενικά ποιο multiplayer θεωρείς ότι αξίζει σήμερα.

Stavroforia?Gine sovaros se parakalo..

Apla sou anafero ena gegonos..Entaksei emena sa paignidi de me kaliptei kai se kamia periptosi den kerdisei ta 50 evropoulakia mou.Esena apo thn allh sou aresei..Provlima sou.entaksei aytoi dosane to sand box kata thn kikloforia oloi h alloi ligo pio meta h ksexorista apo to game alla panta dorean..

• Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

1) Δεν απαντάς να μου δείξεις ποια παιχνίδια έχουν τόσο ξεχωριστό multiplayer.

2) Ναι, σταυροφορία το βλέπω, γιατί είσαι σε ένα thread και το θάβεις και μπαίνεις κάι στο άλλο για να λες ότι "το crysis είναι ένα glorified tech demo". Αυτά τα "γίνε σοβαρός", μην τα ακούω, γιατί αν είμασταν σοβαροί, τότε δεν θα καθόμασταν να έχουμε αυτή την αντιλογία.

Και το sandbox του Crysis είναι ιδιαίτερα εύχρηστο, σε άλλα παιχνίδια, δεν είναι. Το multiplayer δεν ξέρω γιατί σας έχει καθίσει περίεργα, εκτός των bugs που μισώ την ΕΑ γιατί κλασσικά έσπρωξε να βγει το παιχνίδι χωρίς να λυθούν, το power struggle είναι μια χαρά. Δεν λέτε ποτέ ακριβώς γιατί δεν είναι, είχαμε δει την άλλη φορά για τα οχήματα ότι κάνουν power slide και κάτι τέτοια.

Δώστε επιτέλους εσείς που το κατακρίνετε γιατί ΔΕΝ είναι καλό και ΠΩΣ θα το φτιάχνατε εσείς.

Δημοσ.

Αρκετοί τα ίδια έλεγαν για το Doom3 και μόλις πέρασαν τα χρόνια, οι περισσότεροι από αυτούς άλλαξαν την γνώμη τους (εντάξει οι πεισματάρηδες θα συνεχίζουν να λένε ότι suckz :P).

Το Crysis είναι τριλογία και κλείνει ιδανικά το πρώτο μέρος (αναρωτιέμαι... όσοι έχετε παράπονο τι κάνατε στο σινεμά όταν είδατε το τέλος του πρώτου μέρους του LOTR; :P). Το πρώτο μισό είναι free roaming και το δεύτερο είναι πιο cinematic. Η μάχη με τα aliens πριν την επιβίβαση στο VTOL είναι απλά συγκλονιστική. Επίσης το παιχνίδι συνοδεύεται από έναν φανταστικό editor και το Power Struggle είναι εθιστικό (αρκεί να μην πέσετε σε νέους παίκτες που δεν ξέρουν τι να κάνουν επειδή βαριόντουσαν να διαβάσουν το manual :P).

Και μπορεί το σενάριο του να μην διεκδικεί δάφνες, αλλά το κυριότερο κομμάτι του, η καρδιά ενός παιχνιδιού, το gameplay του δηλαδή, δίνει ρέστα. Παίξτε όπως θέλετε, πόσα παιχνίδια άραγε σας έδωσαν τέτοια δυνατότητα; Μήπως τα προηγούμενα GOTY; Για μετρήστε τα και μην εκπλαγείτε που στην κατηγορία των παιχνιδιών που παρέχουν ελευθερία κινήσεων/παιξίματος βρίσκεται το Deus Ex το οποίο εκτιμήθηκε μετά που πέρασαν τόσα χρόνια (το φωνάζαμε μερικοί τότε αλλά πέρα βρέχει. Δεν ήταν ακόμα της μόδας φαίνεται :P).

• Super Moderators
Δημοσ.

Και μετα ηρθε το War of the Worlds και τα αποτελειωσε ολα. :lol:

Μα καλα ποιος κατεστραμμενος τα γραφει αυτα?

o H.G. Wells egrapse to vivlio ton perasmeno aiwna apo oti 8ymamai...twra an htan katestramenos den mporw na to 3erw... :P

Δημοσ.

Οταν λες οτι το CRYSIS ειναι τριλογια ενοοεις οτι θα βγει και CRYSIS2 και CRYSIS3? Το DOOM3 ειναι το αγαπημενο μου fps και προσφατα καπου διαβασα οτι θα βγει και DOOM4... Ειναι αληθεια?

• Super Moderators
Δημοσ.
Οταν λες οτι το CRYSIS ειναι τριλογια ενοοεις οτι θα βγει και CRYSIS2 και CRYSIS3?

ta eukolws ennooumena paraleipontai...

Δημοσ.
Αρχικό μήνυμα απο OROKUSAKI

Οταν λες οτι το CRYSIS ειναι τριλογια

Ναι, είναι.Όλοι όσοι το αγόρσαν και το έπαιξαν λένε τα ίδια 3 λόγια:

Τα λεφτά μου!

Δημοσ.
Παιδια το CRYengine box..(Sandbox)που φτιαχνεις,και κανεις οτι θες εσυ που εινα?

Μεσα στο παιχνιδι?Εννοω στα programma files?

Γιατι δεν το βρισκω..

OK TO VRIKA!:P

sou douleuei esena;

emena crashari:mad:

Δημοσ.
1) Δεν απαντάς να μου δείξεις ποια παιχνίδια έχουν τόσο ξεχωριστό multiplayer.

2) Ναι, σταυροφορία το βλέπω, γιατί είσαι σε ένα thread και το θάβεις και μπαίνεις κάι στο άλλο για να λες ότι "το crysis είναι ένα glorified tech demo". Αυτά τα "γίνε σοβαρός", μην τα ακούω, γιατί αν είμασταν σοβαροί, τότε δεν θα καθόμασταν να έχουμε αυτή την αντιλογία.

Και το sandbox του Crysis είναι ιδιαίτερα εύχρηστο, σε άλλα παιχνίδια, δεν είναι. Το multiplayer δεν ξέρω γιατί σας έχει καθίσει περίεργα, εκτός των bugs που μισώ την ΕΑ γιατί κλασσικά έσπρωξε να βγει το παιχνίδι χωρίς να λυθούν, το power struggle είναι μια χαρά. Δεν λέτε ποτέ ακριβώς γιατί δεν είναι, είχαμε δει την άλλη φορά για τα οχήματα ότι κάνουν power slide και κάτι τέτοια.

Δώστε επιτέλους εσείς που το κατακρίνετε γιατί ΔΕΝ είναι καλό και ΠΩΣ θα το φτιάχνατε εσείς.

Re file signomi..thn teleytaia fora pou mpika se forum o kathenas elege eleythera thn apopsi tou..An se peirazei esena pou sou kakologoume to thavma tis texnologias tote ti na sou po..Otan kaneis koubenta asxeta apo to thema pou sizitas ofileis na eisai sovaros,an den mporeis na eisai sovaros,distixos alla den mporo na kano kati.H crytek thimamai prin bgei to paignidi elege tha ipostirizei sli/crossfire, tha ipostirizei dual,triple,quad klp cpu..Pou einai ola ayta?Ant'aytou sas plasaran ena paignidi misoteliomeno alla kai pali kanete sa ta pithikakia...Tha prepei na mathete pote ena proion einai olokliromeno kai antapokrinete stis dimiourgithises apapitiseis kai pote ena proion den einai tipote allo apo mia terastia epitixia tou marketing.

Δημοσ.

Οι dual-cores υποστηρίζονται και υποστηρίζεται και το SLI (ναι υπάρχει διαφορά στα fps). Επίσης είμαι σίγουρος ότι ούτε καν το 5% από το forum έχει SLI/Crossfire, για να μην πω ότι ελάχιστοι έχουν high-end PCs και όσοι τα έχουν το τρέχουν κομπλέ στις αναλύσεις που έκανε demonstrate η Crytek (σε 1024x768 και 1280x960 ΧΩΡΙΣ FSAA), οπότε ποιο είναι το πρόβλημά σας; Μήπως ψάχνετε απλά λόγο για να το μισήσετε το παιχνίδι; Το Crysis είναι όπως το Unreal 1, πολύ μπροστά από την εποχή του. Όσο πιο γρήγορα το αντιληφθείτε, τόσο το καλύτερο για εσάς :P

PS: Και το Deus Ex ΣΕΡΝΟΤΑΝ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ σε όλα τα high-end PCs την εποχή που βγήκε, είχε ένα από τα πιο άθλια implementation της Unreal Engine. Στην πυρά, στην πυρά. Μάπα το καρπούζι... ασχέτως που μετά από τόσο καιρό έχει γίνει πρότυπο :P

PS2: Και για να σταματήσει η καραμέλα του SLI. 8800Ultra versus SLI 8800Ultra (διαφορά περίπου 60-70%) versus 3-Way-SLI 8800Ultra (διαφορά 150%)

http://www.pcgameshardware.de/?menu=browser&mode=article&article_id=624620&entity_id=-1&image_id=747563&page=2

Δημοσ.
<σε ευχαριστώ για την απαντηση σου. ναι ειναι το πρώτο. το αφήνω να με κτυπήσει οπως λες. και μετά τι κάνω;

φίλε βρίσκομαι εκει που λεει : find away out of the cave the VTOL is circling outside. Find a way out and rendezvous with the VTOL. Φίλε δεν ξερω καλα αγγλικα για να καταλαβω τι πρεπει να κάνω. Αν μπορεις υπεδειξε μου τροπο. Επίσης αυτο το VTOL τι είναι.

• Moderators
Δημοσ.

find away out of the cave the VTOL is circling outside. Find a way out and rendezvous with the VTOL

Τουτέστι:

"Βρες ένα δρόμο/τρόπο για να βγεις από τη σπηλια, το VTOL (αυτό το ιπτάμενο σκάφος) περιμένει έξω."

Δημοσ.
Τουτέστι:

"Βρες ένα δρόμο/τρόπο για να βγεις από τη σπηλια, το VTOL (αυτό το ιπτάμενο σκάφος) περιμένει έξω."

Εντάξει με την μεταφραση. Αλλα ποιος ειναι αυτος ο τρόπος για να βγω απο τη σπηλεια. Ενας φίλος απο το Φόρουμ, μου ειπε να αφήσω να με κτυπήσει το πρωτο "τερας" που συναντω. αλλα μετα δεν βλέπω να γινεται τίποτε. Το τερας εξαφανιζεται σε μια στοα, με κλειστη πόρτα και εγω περιπλανιέμαι χωρις νοημα στη μοναδικη σπηλεια που ειναι ανοικτή. Τι πρεπει να κάνω;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...