Προς το περιεχόμενο

Crysis

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τωρα παντως τα 2 last boss μου θυμιζαν ποιο πολυ transformers (η αραχνη την πλατφορμα spider της amd), τα ιπταμενα με τα πλοκαμια μου θυμιζαν matrix και τα πολυχρωμα μεσα στο σκαφος κατι σαν τσουχτρες στην θαλασσα.

Δημοσ.
Αμερικανιά;

Όχι βρε συ, που την είδες; :P

Ποιοι μας σώζουν από τους εξωγήινους μια ζωή; (εκτός από μια πανδιαγαλαξιακή clan...) ;)

Πολύ σωστό σε βρίσκω!!! Είτε είναι ταινία είτε video game μόνο ο σωστός Αμερικάνος ξέρει να επιβειώνει:lol::lol::lol:

Δημοσ.
we know how to kill them now... ξενέρωσα...και ότι είχα ψηθεί για την επόμενη μάχη...

Ετσι δεν τελειωνε και μια αθλια ταινια με τον Mel Gibson? Σεναριο για :cry: !

Περιμενες να δεις κατι καλο και στο τελος μεγαλη μουφα!

Και μετα ηρθε το War of the Worlds και τα αποτελειωσε ολα. :lol:

Μα καλα ποιος κατεστραμμενος τα γραφει αυτα?

Και για να τελειωνουμε, το crysis δεν θα το θυμομαστε για τo σεναριο του, αλλα για την μηχανη γραφικων του.

Παιζω το CO4 που εχει κορυφη σεναριο και λεω αν ειχε και τα γραφικα+physics του crysis, θα ηταν το καλυτερο παιχνιδι ever. Ενταξει θα βγει της χρονιας. :P

Δημοσ.

+1!

Aν και μετα απο κανα 40ωρο online CoD4, δεν ξερω κατα ποσο θα ηθελα να εχει και physics...Με τοσα ατομα στις πιστες θα γινοταν χαμος.

Δημοσ.

Παιδια το CRYengine box..(Sandbox)που φτιαχνεις,και κανεις οτι θες εσυ που εινα?

Μεσα στο παιχνιδι?Εννοω στα programma files?

Γιατι δεν το βρισκω..

OK TO VRIKA!:P

Δημοσ.
KABOOOOOOOOOOM

Τι λές τώρα...

Θέλω να δω το παιχνίδι σε 1680+ με 4aa,8af και 50-60 καρέ σε ultra high πως θα δείχνει!Νομίζω θα είναι εμπειρία κανονική.

Αν έβγαζε και τις εμετικές κραυγές από τα βίντεά του ο κολλητός θα ήταν ακόμα πιο σούπερ (για μένα, μην αρχίστε...).

Δημοσ.
Και να δούμε πόσοι θα αρχίσουν να κάνουν και πιο σοβαρά, όπως το urban map (πως το λένε).

Από τα χειρότερα παιχνίδια της χρονιάς ε; ;)

Ena paignidi to krineis ayto kathe ayto otan bgainei,den les meta apo ena 6mino kikloforiasaa einai paignidara giati 1 ekatomirio xristes kathisan kai spasan to kefali tous na ftiaksoun ena apisteyto mod...Kai to bf2 einai to xeirotero battlefield pou exei bgei alla exoun bgalei 346758537 aksiologa mod giayto pou mono kai mono giayta aksizei na to agorasei kaneis..Opos proeipe kapoios allos einai perissotero tech demo para paignidi ara loipon fisiko ki epomeno einai afou einai toso mprosta texnologika na bgoun poli aksiologa mods/total conversions.

• Moderators
Δημοσ.

Εντάξει, το έχεις κάνει από 'γνώμη μου' σε σταυροφορία να δείξεις ότι το παιχνίδι είναι μάπα. Καταντάει σπαστικό.

Για άλλα παιχνίδια έσπαγαν το κεφάλι τους γιατί ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ editor ή tools της προκοπής, το Crysis έχει. Αν όμως έχεις και τα tools γραμμένα στο αν είναι καλό παιχνίδι, τότε τι να σου πω...

Και θα ήθελα να σε έβλεπα στο "βαρετό" power struggle πόσο καλά παίζεις. Ή γενικά ποιο multiplayer θεωρείς ότι αξίζει σήμερα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...