Προς το περιεχόμενο

Crysis

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά προσπαθω να παίξω σε LAN, όχι Internet, και όταν πάω να κάνω join μου πετάει error "disconnect form server", πριν καν μπει....

Το έχει δει κανείς....

• Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τελικά, τίποτα δεν μπορεί να σε προετοιμάσει για το full game.

Είχα φάει πραγματικά το demo με extra πίστες full guns κτλ.

Αρχικά περίμενα για να αντικαταστήσω την χ1950pro μου με 3870… αυτό από μόνο του ήταν 2 βδομαδούλες…

Μετά διάφορες υποχρεώσεις γάμους κλπ. Vista/drivers/patches

Μέχρι που αυτό το ΣΚ βρήκα τον χρόνο !

Κορυφαίο το παιχνίδι !

Κατά την άποψη μου το καλήτερο φετινό παιχνίδι!

Πραγματικά όλοι όσοι έλεγαν game of the year to Bioshock πρέπει να ντρέπονται σήμερα!

Η καλύτερη φάση του παιχνιδιού κατά την άποψή μου ήταν στην ζούγκλα, οι μάχες μες τα χόρτα και τους δρόμους ήταν όλα τα λεφτά. Εξίσου όμορφο ήταν το κομμάτι με τα αεροπλανάκια. Το 3D ανεφ-βαρύτητας περιβάλλον δεν με συνάρπασε και πολύ.

Καλύτερη στιγμή του παιχνιδιού να αγναντεύεις από τις βουνοκορφές! Γενικά μόνο στο oblivion είχα ευχαριστηθεί τόση φύση :-)

Από άποψη καρέ …. Τι καρέ δηλαδή … καρέλια και καρούλια… η τελευταία σκηνή ήταν πολύ απαιτητική… τo crysis-benchmark που όλοι βασιζόμαστε είναι ιδανική περίπτωση… οταν πλακώνουν τα μεγάλα alien είναι πολλά τα χαμένα καρέ.

Μπράβο στην ομάδα του Crysis … και εύχομαι καλή καριέρα στην μηχανή τους

Mμακάρι να έβγαινε καπάκι νέο Oblivion με την μηχανή του Crysis !

Δημοσ.

παιδια βρίσκομαι στο βαρυτικο πεδιο, εχω βρει ενα τέρας, αλλα δεν μπορω να το σκοτώσω με τίποτε. <με τι οπλο το εχετε εξολοθρεύσει;

Δημοσ.

Ean les to proto pou sou epitithete, den pethenei.Apla to afineis na se xtupisei 1 fora...tora ama thes toso polu na to skotoseis piasto kai peta to ston toixo,alla einai ektos story

<σε ευχαριστώ για την απαντηση σου. ναι ειναι το πρώτο. το αφήνω να με κτυπήσει οπως λες. και μετά τι κάνω;

• Super Moderators
Δημοσ.

pantws euxaristh8hka pou akouga thn fwnh tou prwtagwnisth kai h3era oti h tautothta tou den einai agnwsth oute oti exei kapoio agnwsto parel8on ktlp ktlp (dld tou char pou epaiza) kai oxi na vlepw kapoio keimeno or something...apo ta liga games pou to ekanan auto mazi me to GoW (den mou erxetai kapoio allo sto myalo auth thn stigmh)

klasikh amerikania alla xreiazetai pou kai pou :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...