Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 oxi den perimenw na to akousw apo thn Nvidia alla autoi pou aneferan auto pou eipes den eixan kamia apodei3h/tekmhriwsh gia auta pou elegan...apla eikasies ekanan...ara RADIO ARVYLA...
john2gr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Από Φεβρουάριο να περιμένετε την νέα high-end κάρτα της Nvidia. Η κάρτα που λες ότι ήταν να βγει παράλληλα με το Crysis johnnyelectro είναι η 8600GT (ή αλλιώς το G92)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Από Φεβρουάριο να περιμένετε την νέα high-end κάρτα της Nvidia. Η κάρτα που λες ότι ήταν να βγει παράλληλα με το Crysis johnnyelectro είναι η 8600GT (ή αλλιώς το G92) 8800 GT...
john2gr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 8600 έγραψα; Loooooool :lol:. Ναι η 8800GT ήταν
pappous_soulis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 Ρε παιδιά,σ'εσάς παίζει 5.1 ήχο το Crysis? Γιατί σ'εμένα δουλεύουν μόνο τα δυο μπροστινά..
kpasisis Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Ρε παιδια βρίσκομαι σε αυτο το βαρυτικο πεδιο, αλλα εκτος μια στοα οπου μπορω να μπω δεν βρίσκω τιποτε αλλο. Σε αυτη δεν υπάρχουν τερατα. Με οδηγει σε ενα ανοιγμα που ομως προστατευεται απο μια αορατη μεμβράνη την οποια δεν μπορω να διαπεράσω. Καποια βοηθεια υπαρχει για να προχωρήσω; Ευχαριστω εκ των προτερων
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 nomizo oti perimeneis mexri na apenergopoiithoun mia mia... btw to termatisa sto Delta sxetika eukola me oxi parapono apo 30 necessary kills. Apsogo telika to game alla tha eprepe na yparxei kapoios tropos na min skotoneis me to melee attack...kai to dart na exei megaluteri diarkia...liga bugs apo edo kai apo kei alla kata ta alla ola ta lefta...tora me to patch mia fora san Rambo leei...
S2Katana Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Μονο 30 kills ε?Σωστος ο τροπος παιχνιδιου αυτος.Εγω επαιξα λιιιιγο πιο εντονα, πχ 200 kills.χαχα.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Εγώ πάλι δεν τα μέτραγα...
iagouaros Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Έχω καθαρίσει το τοπίο από τις εξωγήινες βλακείες, είμαι με το vtol και οι πιλότοι δε συγκινούνται να απογειωθούν. Τους παρατάω και πετάω πιο κάτω στην πίστα όπου πάλι ξεκάνω τους εξωγήινους, προσγειώνομαι και περιμένω τους δυο πιλότους να ανεβούν πάνω αλλά με γράφουν κανονικά. Ξέρετε τι παίζει;;;;
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Apla pane sto carrier, den deixnei pou apla akoloutha tin diadromi...
PanosJ Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Το Crysis στα XP έπαιζε αρκετά ικανοποιητικά, όλα High ενώ στα VISTA ήταν άστα να πάνε. Τρομερό παιχνίδι, φαντάζομαι πόσο τρομερό θα είναι στα Very High. Κάποια προβλήματα με το Α.Ι. των αντιπάλων ανακάλυψα και λίγο μικρό μου φάνηκε. Όταν θα κάνω αναβάθμιση VGA νομίζω ότι θα το ξαναπαίξω.
joker99 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 an kai to termatisa,to ksanaevala apo tin arxi me ola ta opla apo tin proti pista kai me to TAC gun,polu korifi to TAC gun!
S2Katana Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Αυτο το ''patch'' δουλευει και στο πληρες παιχνιδι?Νομιζα οτι ηταν μονο για το demo. Αληθεια, σε αφηνει ingame να γυρισεις πισω?Πχ να κανεις αναποδα ολη τη διαδρομη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις