Προς το περιεχόμενο

Crysis

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
θα κερδίσω frames άμα το κάνω, και δεν σηκώσω την ανάλυση που λες?

Κοίτα,αν η οθόνη σου πάει μέχρι 1280x1024 δεν γίνεται να πάει 1440x900.

Μπορείς όμως να βάλεις πχ 1280x800 και να έχει μαύρες λωρίδες πάνω κάτω.

Στο view το advanced είναι ενεργοποιημένο αλλά επιλογές δεν μου βγάζει. To δικό μου cp έχει τέσσερις λιγότερες επιλογές από το δικό σου. Μάλλον χρησιμοποιούμε διαφορετικό cp μιας και για να βλέπω την θερμοκρασία παλαιότερα θυμάμαι ότι είχα κατεβάσει κάτι διαφορετικό από το site της nvidia.

Weird ...

• Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.
παιδια βρίσκομαι σε αυτο το βαρυτικο πεδίο ή κατ αλλους νερο και δεν μπορω ν α ξεφύγω. Τι βοηθεια μπορω απο τους εμπειρους που εχουν τερματίσει το crysis

Αν θυμάμαι καλά

πρέπει να βρεις ένα μεγάλο χώρο όπου υπάρχει κάτι σαν αντίστροφή μέτρηση και μετά να σκοτώσεις όλα τα aliens μέχρι να ενεργοποιηθούν όλοι οι μηχανισμοί εκεί, και μετά από όλο αυτό (που θα πάρει λίγη ώρα, θα ανοίξει μια πόρτα για να φύγεις.

Δημοσ.
anevase analysh se native kai apenergopoihse AA imo...

ri3e kai ena overclock sthn 8800 GTX kai 8a eisai mia xara...

Ποιες ειναι οι ιδανικες ρυθμισεις για να μπορεσει να παιξει ικανοποιητικα το CRYSIS στο συστημα μου? Γιατι τα εβαλα ολα στο high 1280x1024 και το παιχνιδι ΣΕΡΝΕΤΑΙ....:shock::shock:

Δημοσ.
Ποιες ειναι οι ιδανικες ρυθμισεις για να μπορεσει να παιξει ικανοποιητικα το CRYSIS στο συστημα μου? Γιατι τα εβαλα ολα στο high 1280x1024 και το παιχνιδι ΣΕΡΝΕΤΑΙ....:shock::shock:

ε, που πας κι εσυ?

1024/768 medium χωρίς ΑΑ (εννοείται), και αν... :-(

Δημοσ.
Κοίτα,αν η οθόνη σου πάει μέχρι 1280x1024 δεν γίνεται να πάει 1440x900.

Μπορείς όμως να βάλεις πχ 1280x800 και να έχει μαύρες λωρίδες πάνω κάτω.

Weird ...

δεν πάει, γι'αυτό σε ρώτησα αν αξίζει τον κόπο...

θα κερδίσω κάνα frame?

Δημοσ.

Eίναι λίγο πιο ελαφριά απ'την 1280x1024.

Σ'εμένα πχ με very high settings και το 2χΑΑ απο 25fps σε 1280x1024 με πήγα στα 28fps σε 1280x800.

Μικρή αύξηση μεν,αλλά στα 28 είναι smooth ενώ στα 25 παίζει πιο σπαστά.

Δημοσ.

εγώ το παίζω τώρα σε 1024/768 να φανταστείς μπας και κερδίσω κάνα frame, και χωρίς ΑΑ very high, και ενώ ξεκινάει με 28-30 fps, σταδιακά πέφτει, και μετά από κάνα μισάωρο φτάνει και κάτω από 20...

κάπου εκεί γίνεται unplayable και αναγκάζομαι και το βάζω σε high για να μπορώ να παίξω... :-(

Δημοσ.

paides anoigo to CryEngine.2.Sandbox. gia na valo merikes funy pistes pou vrika alla molis tis fortonei paizei mia kai termatizei to programa mono tou.

kai na dokimaso na ftiakso mia pista apo tin arxi,molis patiso "new" kai valo kapio onoma kanei ta idia..

dokimasa kai to esvisa-perasa ksana 3-4 fores alla tipota.

Δημοσ.

Εγώ το παιχνίδι θα το παίξω στο επόμενο pc μου. Θα προσπαθήσω να το στήσω τότε ώστε να το παίζει.

Το δοκίμασα σε σύστημα με C2D 2.66GHz, 2GB RAM, 2x8800GTS SLI σε WinXP με 1024x768, 4xFSAA και όλα στο high και είχε ακόμη και εκεί πολλά σπασίματα.

Το παιχνίδι είναι εντελώς εκτός πραγματικότητας για μένα.

Δημοσ.
Εγώ το παιχνίδι θα το παίξω στο επόμενο pc μου. Θα προσπαθήσω να το στήσω τότε ώστε να το παίζει.

Το δοκίμασα σε σύστημα με C2D 2.66GHz, 2GB RAM, 2x8800GTS SLI σε WinXP με 1024x768, 4xFSAA και όλα στο high και είχε ακόμη και εκεί πολλά σπασίματα.

Το παιχνίδι είναι εντελώς εκτός πραγματικότητας για μένα.

Μια απορία πως το παίζετε σε sli... αφού δεν υποστηρίζεται ακόμα?:eek:

Για να λειτουργήσει πλήρως το sli θέλει καταρχάς τους τελευταίους beta drivers και το patch για το crysis....

Δημοσ.

Παιδιά το παιχνίδι είναι πολύ μπροστά. Με το patch δεν νομίζω ότι θα φτιαχτούν και πολλά ακόμα και σε sli mode (οι δοκιμές θα το δείξουν...). Γνώμη μου : το παιχνίδι θέλει απλά πιο προχωρημένη κάρτα γραφικών από τις ήδη υπάρχουσες τις αγοράς. Δεν είναι τόσο θέμα cpu αλλά gpu. Επειδή αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι η καινούργια σειρά τις nvidia 9.... θα έβγαινε κάπου κοντά στον Οκτώβριο θα έσκαγε σχεδόν μαζί με το crysis, οπότε.... Ένα εξωπραγματικό παιχνίδι όπως είπε και ο προαναφερόμενος θέλει και την ανάλογη κάρτα του;) Έλα επιτέλους 9800GTX να δούμε άσπρη μέρα!!!:mrgreen:

• Super Moderators
Δημοσ.
Επειδή αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι η καινούργια σειρά τις nvidia 9.... θα έβγαινε κάπου κοντά στον Οκτώβριο θα έσκαγε σχεδόν μαζί με το crysis, οπότε....

pou8ena den eixe anakoinw8ei kati tetoio...mono radio arvyla users eixan pei tetoio pragma...

Δημοσ.
Και να γίνουμε φτωχότεροι κατά 500-600 ευρώ :D.

Σε αυτό έχεις δίκιο, όμως εφόσον η τεχνολογία πάει μπροστά, τα παιχνίδια ολοένα θα είναι και πιο βαριά για τα pc μας εκτός να συμβαδίζουμε αναπάσα στιγμή με την τεχνολογία που είναι στο max (highend pc=max money):-) Δυστυχώς έτσι πάει... οϋτε εγώ το θέλω αλλά όπως φαίνεται όσοι θέλουν να παίζουν games σε στύλ crysis στο full ανάλυση ή θα τα σκάνε ή απλά δεν θα παίζουν! Είναι και αναλόγως τι ζητάς από το pc σου και τι έχεις στην τσέπη σου, νομίζω! Όσο για το ράδιο-αρβύλα αν το ψάξεις λίγο σε ξένα foroum όλοι πάνω κάτω κάτι τέτοιο αναφέρουν, αν υπάρχει κάποια καθυστήριση αυτό οφείλεται σε άλλους λόγους. Αν περιμένεις εσύ φίλε μου να το ακούσεις επίσημα από την nvidia τότε περίμενε μια μέρα πριν την κυκλοφορία της 9800gtx.:-D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...