chill Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Ο ανόητος το έβαλα στην μέγιστη ανάλυση με 16AA και τα πάντα στο ultra high!!!! Έτρεξε αλλά η εισαγωγή θύμιζε ταινία του αγγελόπουλου....τα ζώα μου αργά!!! Άντε τώρα σιγά σιγά να ρίχνουμε ρυθμίσεις να δούμε ποιο είναι το ιδανικό του xD. Κάπου διάβαζα ότι πειράζεις διάφορα πράγματα στο log του και οι επιδόσεις αυξάνονται κατακόρυφα. Γνωρίζει κανένας κάτι?
chill Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Κατέληξα σε 1400x1050 με 4AA και λοιπά settings στο high με fps 20-30....δεν λέω τα γραφικά είναι άψογα αλλά τι μηχάνημα απαιτείται για το συγκεκριμένο παιχνίδι :/.... πάλι καλά που δεν υπάρχουν κολλήματα γιατί θα πάθαινα εγκεφαλικό....
liopyr Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 καλά στην συνέχεια θα δεις και κολλήματάκια, μην ανχώνεσαι...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 panagida mou re chill...pws antexeis me 1400x1050 se 24ari monitor? eleol
chill Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Και τι ανάλυση μου προτείνεις να βάλω? Sorry αλλά είμαι άσχετος εγώ μέχρι 1280x1024 ήξερα μέχρι πριν 20 μέρες :/.... Όλα τα άλλα στην native τα τρέχω....στο μοναδικό που αναγκάστηκα να ρίξω ανάλυση ήταν στο crysis. Μια χαρά μου φαίνεται πάντως τι να σου πω....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 anevase analysh se native kai apenergopoihse AA imo... ri3e kai ena overclock sthn 8800 GTX kai 8a eisai mia xara...
chill Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 H LG μου έχει native 1920x1200 η max του crysis είναι 1920x1080. Το έβαλα σε αυτήν με AA κλειστό, αλλά στα close combats είχα πολύ χαμηλό fps....Cpu και gpu είναι στις default τιμές τους.
pappous_soulis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 chill το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να βάλεις 1440x900 ανάλυση,όλα very high και 4xAA και να ρυθμίσεις μέσα απ'το Nvidia CP να μην γίνεται scaling της εικόνας. Πίστεψέ με,μετράει
chill Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Για πες μου που είναι αυτό με το scalling στο control panel γιατί δεν το πήρε το μάτι μου
pappous_soulis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Aν δεν στο δείχνει μάλλον πρέπει να πας View > Advanced για να στα δείχνει. Διάλεξε ή αυτό που έχω επιλεγμένο είτε το "Do not scale".
liopyr Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 θα κερδίσω frames άμα το κάνω, και δεν σηκώσω την ανάλυση που λες?
chill Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Στο view το advanced είναι ενεργοποιημένο αλλά επιλογές δεν μου βγάζει. To δικό μου cp έχει τέσσερις λιγότερες επιλογές από το δικό σου. Μάλλον χρησιμοποιούμε διαφορετικό cp μιας και για να βλέπω την θερμοκρασία παλαιότερα θυμάμαι ότι είχα κατεβάσει κάτι διαφορετικό από το site της nvidia.
liopyr Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 λοιπόν... (άσχετο) καταραμένο crysis! και ενώ ήμουν σίγουρος, και το διατυμπάνιζα κιόλας συχνά () πως τα 2 giga ram είναι αρκετά για τα υπάρχοντα παιχνίδια, το εν λόγω παιχνίδι μου άλλαξε και αυτό το δεδομένο... επειδή μετά από λίγη ώρα παιχνιδιού, (στα Vista), τα frames έπεφταν σταδιακά, υποψιαζόμουν πως γίνεται καμμία μλκ με το multi της cpu. (έχω ενεργοποιημένη την επιλογή να πέφτει από 9χ σε 6χ ο πολλαπλασιαστής όταν κρίνει πως δεν χρειάζεται να δουλεύει full). ------------- αφήνω ανοιχτό λοιπόν το task manager, για να δω το ιστορικό χρήσης της cpu, (το οποίο για την ιστορία, μια χαρά full δούλευε),και όταν κάνω ελαχιστοποίηση μετά από κάνα μισάωρο και βλέπω την ram γεμάτη ενώ είχε καταναλώσει και σχεδόν όλη την εικονική μνήμη... στο background εννοείται πως δεν έτρεχε τίποτα. γιατί λοιπόν καλή μας crytec δεν μας λες πως θέλει 4 giga ram να δουλέψει το παιχνίδι στα vista???
kpasisis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 παιδια βρίσκομαι σε αυτο το βαρυτικο πεδίο ή κατ αλλους νερο και δεν μπορω ν α ξεφύγω. Τι βοηθεια μπορω απο τους εμπειρους που εχουν τερματίσει το crysis
Sed22 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 παιδια βρίσκομαι σε αυτο το βαρυτικο πεδίο ή κατ αλλους νερο και δεν μπορω ν α ξεφύγω. Τι βοηθεια μπορω απο τους εμπειρους που εχουν τερματίσει το crysis To θεμα εδω ειναι να βρεις την εξοδο..εγω ημουν λιγο κωλοφαρδος...Ψαξε λιγο καμια εξοδο και θα το βρεις..
Προτεινόμενες αναρτήσεις