Προς το περιεχόμενο

Crysis

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

e afou to atomo nomizei oti 8igontas ena game prosvalei emas kai noiw8ei kalytera gia auto ti allo na pei kaneis? profanws to e-penis tou 8elei au3hsh :P

Δημοσ.

εγω παλι προσπαθησα να παιξω....μη γελασετε....το σσυτημα της υπογραφης εχω....θεωρουσα οτι τουλαχιστον στα 1024χ768 με low γραφικα θα μπορουσα....αλλα καθε λιγο καιλιγακι τρωει κολλημα για λιγα δευτερολεπτα....σε βαθμο ενοχλητικο....δεν εχω χαμηλα fps οταν παιζω ειναι σιγουρα πανω απο 35 αλλα ανα διαστηματα κολλανε τα παντα....και ιδιαιτερα κολλαει ο ηχος....ισως φταιει κι η asus που δεν εχει βγαλει ακομη καινουριους drivers για την μητρικη μου (για την καρτα ηχου)

Δημοσ.

μολις το τελειωσα, λοιπον το game εχει μια κολοbugια στο τελος αφου το ειχα καταστραψει το εξωγηινο σκαφος και ειχαν μεινει 4 μικρα παω τα σκοτωνω αυτα και παει και κανει save και λεει να παω στο σκαφος ε λοιπον τρεχω να παω στο σκαφος αλλα το ειχε στα αριστερα αντι για τα δεξια, ελα μου δε που δεξια ειχα φλογες και οτι και να εκανες δεν περναγες εκει? μετα απο καμια ωρα σκεφτηκα να κανω load ποιο πισω (δλδ οχι στο τελευτεο named nomad) που δεν ειχα σκοτωσει τα αλλα 4 και τελικα πηγε το σκαφος απο τα δεξια και επιτελους το τελιωσα.

Δημοσ.

γιατι ρε παιδια δεν ειπα τι κανεις στο τελος, ειπα οτι αφου εχει γινει το τελος και φευγεις απο πας να φυγεις απο το σκαφος, δεν ειπα πως τι και που.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...