Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Gia testarete to na mas peite entyposeis Ποιο να τεστάρουμε;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Crysis Power Struggle: Advanced Tutorial Video http://www.crymod.com/filebase.php?fileid=376
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 yay kai twra to e-penis sou einai terastio Vasilius epeidh e8i3es/prosevales ena game? wow...sygklonisthkame
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 ah sorry ekane ena flame post o Vasilius (klasika den to ekana quote to vlks) kai profanws efage svhsimo...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Α... Μερικές φορές φαίνεται πως τα deletes από admins φεύγουν σφεντόνα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 e afou to atomo nomizei oti 8igontas ena game prosvalei emas kai noiw8ei kalytera gia auto ti allo na pei kaneis? profanws to e-penis tou 8elei au3hsh
joker99 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 vre paidia exo kolisi.. sto aeroplanoforo pou vgainei ena teras apo ti thalasa pos to skotonoume??
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 http://www.gamefaqs.com vreite ena walkthrough na hsyxasoume apo tis erwthseis gia to pws pername ena shmeio sto Crysis...pou na htan kana sovaro/palouki adventure game...ka8e post 8a htan erwthsh gia to pws 8a lysoume ton ekastote grifo
Lemuria Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 εγω παλι προσπαθησα να παιξω....μη γελασετε....το σσυτημα της υπογραφης εχω....θεωρουσα οτι τουλαχιστον στα 1024χ768 με low γραφικα θα μπορουσα....αλλα καθε λιγο καιλιγακι τρωει κολλημα για λιγα δευτερολεπτα....σε βαθμο ενοχλητικο....δεν εχω χαμηλα fps οταν παιζω ειναι σιγουρα πανω απο 35 αλλα ανα διαστηματα κολλανε τα παντα....και ιδιαιτερα κολλαει ο ηχος....ισως φταιει κι η asus που δεν εχει βγαλει ακομη καινουριους drivers για την μητρικη μου (για την καρτα ηχου)
Strategos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 μολις το τελειωσα, λοιπον το game εχει μια κολοbugια στο τελος αφου το ειχα καταστραψει το εξωγηινο σκαφος και ειχαν μεινει 4 μικρα παω τα σκοτωνω αυτα και παει και κανει save και λεει να παω στο σκαφος ε λοιπον τρεχω να παω στο σκαφος αλλα το ειχε στα αριστερα αντι για τα δεξια, ελα μου δε που δεξια ειχα φλογες και οτι και να εκανες δεν περναγες εκει? μετα απο καμια ωρα σκεφτηκα να κανω load ποιο πισω (δλδ οχι στο τελευτεο named nomad) που δεν ειχα σκοτωσει τα αλλα 4 και τελικα πηγε το σκαφος απο τα δεξια και επιτελους το τελιωσα.
S2Katana Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Kαι μολις χαλασε η αγωνια οσων δεν ειχαν παιξει το τελος...
Strategos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 γιατι ρε παιδια δεν ειπα τι κανεις στο τελος, ειπα οτι αφου εχει γινει το τελος και φευγεις απο πας να φυγεις απο το σκαφος, δεν ειπα πως τι και που.
Προτεινόμενες αναρτήσεις