privateer Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 CES 07 Developer Commentary (Off Screen) http://media.pc.ign.com/media/694/694190/vids_1.html Entypwsiakh maxh me elikoptero check it out
john2gr Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Exoskeletor,οι στέγες είναι σαν χάρτινες επειδή σε όλα τα videos όταν τις βαράνε χρησιμοποιούν την Strength ικανότητα της suit Πράγματα αρνητικά που παρατήρησα γενικώς από το level του Crysis στην CES2007 1) Πλήρης απουσία του foliage carpet. Αυτό το "χαλί" ήταν από τα πιο εντυπωσιακά στοιχεία των Ε3 gameplay demos και με μεγάλη έκπληξη διαπίστωσα ότι λείπει στο level της CES2007. Τα textures του εδάφους βγάζουν μάτι και μετά από τα textures του Qarl που έχω δει εν δράση μου φαίνονται απλά και current gen. 2) Non-interaction με αρκετά φυτά. Ένα άλλο στοιχείο που διαφήμιζαν ήταν το γεγονός ότι μπορούσες να αλληλεπιδράς με τα φυτά. Τελικά φαίνεται ότι αλληλεπιδράς ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΦΥΤΑ. Σε μερικά videos οι Κορεάτες πέφτουν μέσα σε θάμνους και χάνονται μέσα τους χωρίς να κουνιούνται τα φύλλα,ενώ σε μερικά άλλα σημεία ο χαρακτήρας περνάει μέσα από μερικά φυτά. Απογοήτευση. 3) Collisions/Animations/Clippings. Το παιχνίδι έχει glitches και κάνουν μπαμ. Από που να ξεκινήσω,από τον sniper που ρίχνει το όπλο του προτού καλά καλά σκοτωθεί; Από την τηλεμεταφορά από την θέση του οδηγού στον δρόμο ενός Κορεάτη; Από την πλαγιολίσθηση ενός Κορεάτη όταν ο κάδος σκουπιδιών τον χτυπάει (προς το τέλος που δεν έχει τόση δύναμη ώστε να τον ρίξει); Πολλά προβλήματα τα οποία ελπίζω να διορθώσει η Crytek 4) AI και destruction. Το ΑΙ είναι σε χαμηλά επίπεδα (ενώ υπάρχει και God Mode ενεργοποιημένο) στο demonstration αλλά εντύπωση μου έκανε το γεγονός ότι απλά καθόντουσαν οι Κορεάτες. Ίσως το FEAR να με έχει καλομάθει αλλά το ΑΙ των clones του δεν το έχω δει ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ,ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ παιχνίδι. Ελπίζω το Crysis να με εκπλήξει ευχάριστα........αν και χλωμό το κόβω από όσα γενικώς έχω δει. Το destrucion από την άλλη μου φάνηκε περίεργο,σε μερικά σημεία ωραίο και σε άλλα μάπα. Θα πρέπει να το παίξω ο ίδιος για να έχω γνώμη. All in all,το Crysis ναι μεν είναι ότι πιο εντυπωσιακό υπάρχει μέχρι στιγμής ΑΛΛΑ δεν αποτελεί την επανάσταση για μένα. Σε μερικά σημεία (σε κάποια videos) υπήρχε ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟ πρόβλημα με το LOD και έκαναν μπαμ οι αλλαγές των αντικειμένων (από medium quality σε high quality) αλλά αυτό θα είναι παραμετροποιήσιμο λογικά. Περιμένω να το παίξω αλλά δεν αποτελεί πλέον την παιχνιδάρα που είχα δει στην Ε3.....κυρίως με κάποιες ελλείψεις και bugs τα οποία εντόπισα (τα οποία δεν έκαναν τόσο μπαμ στο Ε3 demo ενώ δεν έχουν φτιάξει ΚΑΝΕΝΑ από τα προβλήματα που αντιμετώπιζε η build της Ε3........τι σκατά δηλαδή έκαναν τόσο καιρό πέρα από το να διαφημίζουν το multiplayer μέρος; Έλεος).
S2Katana Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Mετα απο προσεκτικη παρατηρηση του βιντεο με το ελικοπτερο, εχω φοβιες οτι το gameplay θα ειναι λιιιιγο ρηχο.Δλδ ολες αυτες οι σουπερ δυνατοτητες της στολης κτλ χαλανε λιγο την ατμοσφαιρα. Επισης, το ΑΙ ειναι ξεκαθαρα ηλιθιο.Η αλληλεπιδραση με τα αντικειμενα σε αλλα σημεια με εντυπωσιασε και σε αλλα δε μου αρεσε.Γιατι να περναει μεσα σπο τα φυτα χωρις καν να τα μετακινει? Αυτο που ειναι συναρπαστικο ειναι ο φωτισμος μεσα στο δασος.Αυτο με ξετρελανε.Επισης ελπιζω στα οχηματα που καταστρεφονται, να διαλυονται σε κομματια και οχι απλα να ''στραβωνουν''. Ουτε η κινηση των πτωματων δε μου αρεσε.Μου θυμιζει πολυ το CS Source στον τομεα αυτο...Εμενα προσωπικα δε μου αρεσει ο τροπος κινησης σαν μαριονετα που την φυσαει δυνατος αερας ενω στην ουσια προκειται για πυροβολισμο.... Τι να πω, ελπιζω να ειναι καλο.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 lol min ta theloume kai ola dika mas...
S2Katana Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Ε κοιταξε, παντα σε πολυαναμενομενα games περιμενεις κατι που δεν ειχαν τα αλλα.Ειδικα αν το προετοιμαζουν τοοοσο καιρο. Επισης, στο βιντεακι ειχε καποια κολληματακια.Αν δλδ κολλαει στα δικα τους μηχανηματα, τι θα κανει στα δικα μας?
john2gr Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Σε περίπτωση που δεν το ξέρατε. Το PC του demonstration αποτελείται από έναν single core επεξεργαστή (μιλάμε δηλαδή κατά πάσα περίπτωση για A64) και μια μονή high-end κάρτα γραφικών της Nvidia (προφανώς η 8800GTX). Το παιχνίδι έχει κολλήματα μόνο όταν το ελικόπτερο εμφανίζεται (και ίσως σε αυτά να ευθύνεται ο single core). Μείνετε ήσυχοι,οι κάτοχοι Core2Duo με 8800GTX θα το τρέχετε κομπλέ το παιχνίδι σε max settings Όσοι είναι subscribers στο IGN και κατεβάσουν το HD video θα δουν ότι μόνο στο σημείο με το ελικόπτερο υπάρχουν κολλήματα. Όλοι οι άλλοι δοκιμάστε εδώ (αν και τώρα μου γράφει ότι δεν υπάρχει το αρχείο......δοκιμάστε,εμένα μου κατέωηκε πριν)
The_Sheep Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 We have full AI, vehicle AI and you can drive some vehicles, so we have lots of great new stuff happening." The level in question is a North Korean village oops an ayto pou eidame itan full AI tote mallon iparxei provlima
billpeppas Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Πρωτού συνεχίσετε τα άκυρα, χωρίς να μπω σε λεπτομέρειες που δεν πρέπει, θα πω ένα απλό πράγμα. Το AI του FarCry @ Full Difficulty level το ξέρετε ? Παίξτε τρία maps του FC @ Full diff. και έπειτα ξανασκεφτείτε το, ακόμα πιο βελτιωμένο. Σε developer mode [ γιατί εκεί τρέχουν τα videos που βλέπετε ] δεν υπάρχει AI εναντίον του player
Exoskeletor Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 de me endiaferei se full dificulty ean ksepernaei kai to rambo se diskolia. den leei kati ayto. ta paixnidia eine ftiagmena sto normal kai ekei prepei na deixnoun ta kalitero tous eauto. ta alla epipeda dinoun kati parapano. Elpizo diskolo ai na mhn enoeis troo mia sfera k petheno eno oi alloi theloun 50 giati ayto koroidia eine kai oxi ai
billpeppas Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Σε developer mode [ γιατί εκεί τρέχουν τα videos που βλέπετε ] δεν υπάρχει AI εναντίον του player
Exoskeletor Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Sto Far Cry Pou Den Htan Developer Mode Giati Htan Les Kai Htan Oloi Mastoyromenoi?
S2Katana Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Σε developer mode [ γιατί εκεί τρέχουν τα videos που βλέπετε ] δεν υπάρχει AI εναντίον του player Συμφωνοι, αλλα τοτε γιατι οι ''εχθροι'' σημαδευουν και πυροβολουν τον παιχτη?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Moderators Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Συμφωνοι, αλλα τοτε γιατι οι ''εχθροι'' σημαδευουν και πυροβολουν τον παιχτη? Γιατί μυρίζει άσχημα.
ThrowDOWN Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 hahahaha pou exete kolisei hahahahah tha ta spasei to game re ante ypomoni
N1ghtW0lf Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 hremiste re, otan bgei to paixnidi kai mporeite na to paiksete prwta, tote 8a kanete tis sugkriseis sas...pros to parwn ypomonh...
Προτεινόμενες αναρτήσεις