mastixas Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Ρε παλικαρια παιζω το παιχνιδι δικτυακα. Δεν γνωριζω πολλα και διορ8ωστε με εαν πεταξω καμια βλ@κεια.. Το προβλημα μου ειναι η χαμηλες ταχυτητες και τα κολληματα κατα την διαρκεια του παιχνιδιου. Εχω συνδεση 768 , εχω επιτρεψει στο firewall των win να αφήνει το crysis να συνδεεται , ακόμη ανοιξα καλου κακου και μια θυρα στο router (64087) αφου οι servers την αναφερουν (σε αυτο το σημειο δεν ξερω αν επραξα σωστα). Τελος μπαινω σε servers με χαμηλο ping. Κ όμως τα κολλήματα συχνό φαινόμενο.. Τι αλλο να κανω?
ababapanos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 na kanw mia erwtisi, to multi tou crysis einai kalo? axizei na to agorasw original gia auto? ine epipedou COD4? giati prepei na pw oti edw kai meres ime kolimenos sto LIVE me to COD4 kai den me siginei tipota alo, ine to multi tou crysis ikano na me ksekolisei apo to COD4?
ThrowDOWN Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 mou fenete periergo pou kolane merikoi stis apostoles sto crysis den exei kanena simeio pou na se mperdeyei apla pas....pas....pas.... kai kaneis thn douleia sou kpasisis den katalaba pou enoeis kamia pliroforia parapanw an mporeis
TSOPK Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Για οσους το εχουν τερματισει, εξηγει πως βρεθηκε η Nano suit στα χερια των Κορεατων? Γιατι προς το παρον δεν εχει πει τιποτα.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Φτηνά αντίγραφα που ήθελαν 2 gauss rifle headshots Κατασκοπία προφανώς. Τι μόνο οι φίλοι που κυβερνάνε τον κόσμο ξέρουν;
S2Katana Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 εγω αδειασα πανω τους 4-5 γεμιστηρες απο το rifle, χαχα.
isspro Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 ρε παιδια, θα μας πειτε τελικα αν πρεπει να εχουμε antialising η οπως αλλιως το λενε ενεργοποιημενο στο παιχνιδι?
ThrowDOWN Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 ti enoeis an prepei? an theleis bale kai AA alla tha deis ta frames na peftoune opws oi didimoi pyrgoi sthn eleytherh ptwsh pou kanane
isspro Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 GTX εχω και 2GB μνημη. τι κανει ακριβως το ΑΑ? και παει μεχρι 16 αν θυμαμαι... τι λετε?
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Me apla logia kanei ta panta pio smooth xoris edges...
ababapanos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 na kanw mia erwtisi, to multi tou crysis einai kalo? axizei na to agorasw original gia auto? ine epipedou COD4? giati prepei na pw oti edw kai meres ime kolimenos sto LIVE me to COD4 kai den me siginei tipota alo, ine to multi tou crysis ikano na me ksekolisei apo to COD4?
isspro Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 na kanw mia erwtisi, to multi tou crysis einai kalo? axizei na to agorasw original gia auto? ine epipedou COD4? giati prepei na pw oti edw kai meres ime kolimenos sto LIVE me to COD4 kai den me siginei tipota alo, ine to multi tou crysis ikano na me ksekolisei apo to COD4? τα εχω παιξει και τα 2. εμενα προσωπικα μου αρεσει με διαφορα το cod4 μακραν Imo κ ας εχει "καλυτερο πριβαλλον" το crysis. το 2ο κετεμε ειναι μονο για single. το 1ο ειναι και για τα 2 αλλα στο multi ειναι SUPER!!!! .-
john2gr Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Μια μικρή γεύση από το CD soundtrack http://www.hotlinkfiles.com/files/685282_ifz6k/CrysisTheme.mp3
ababapanos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 τα εχω παιξει και τα 2. εμενα προσωπικα μου αρεσει με διαφορα το cod4 μακραν Imo κ ας εχει "καλυτερο πριβαλλον" το crysis. το 2ο κετεμε ειναι μονο για single. το 1ο ειναι και για τα 2 αλλα στο multi ειναι SUPER!!!! .- οκ! molis mou glitoses 55 euro
Προτεινόμενες αναρτήσεις