Προς το περιεχόμενο

Crysis

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παλικαρια παιζω το παιχνιδι δικτυακα. Δεν γνωριζω πολλα και διορ8ωστε με εαν πεταξω καμια βλ@κεια..

Το προβλημα μου ειναι η χαμηλες ταχυτητες και τα κολληματα κατα την διαρκεια του παιχνιδιου.

Εχω συνδεση 768 , εχω επιτρεψει στο firewall των win να αφήνει το crysis να συνδεεται , ακόμη ανοιξα καλου κακου και μια θυρα στο router (64087) αφου οι servers την αναφερουν (σε αυτο το σημειο δεν ξερω αν επραξα σωστα). Τελος μπαινω σε servers με χαμηλο ping. Κ όμως τα κολλήματα συχνό φαινόμενο..

Τι αλλο να κανω?:cry:

• Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

na kanw mia erwtisi, to multi tou crysis einai kalo? axizei na to agorasw original gia auto? ine epipedou COD4? giati prepei na pw oti edw kai meres ime kolimenos sto LIVE me to COD4 kai den me siginei tipota alo, ine to multi tou crysis ikano na me ksekolisei apo to COD4?

Δημοσ.

mou fenete periergo pou kolane merikoi stis apostoles sto crysis den exei kanena simeio pou na se mperdeyei apla pas....pas....pas.... kai kaneis thn douleia sou :-)

kpasisis den katalaba pou enoeis kamia pliroforia parapanw an mporeis

Δημοσ.

Για οσους το εχουν τερματισει, εξηγει πως βρεθηκε η Nano suit στα χερια των Κορεατων? Γιατι προς το παρον δεν εχει πει τιποτα.

Δημοσ.

ρε παιδια, θα μας πειτε τελικα αν πρεπει να εχουμε antialising η οπως αλλιως το λενε ενεργοποιημενο στο παιχνιδι?

Δημοσ.

na kanw mia erwtisi, to multi tou crysis einai kalo? axizei na to agorasw original gia auto? ine epipedou COD4? giati prepei na pw oti edw kai meres ime kolimenos sto LIVE me to COD4 kai den me siginei tipota alo, ine to multi tou crysis ikano na me ksekolisei apo to COD4?

Δημοσ.

τα εχω παιξει και τα 2. εμενα προσωπικα μου αρεσει με διαφορα το cod4 μακραν Imo κ ας εχει "καλυτερο πριβαλλον" το crysis. το 2ο κετεμε ειναι μονο για single. το 1ο ειναι και για τα 2 αλλα στο multi ειναι SUPER!!!! .- :shifty:

Δημοσ.
τα εχω παιξει και τα 2. εμενα προσωπικα μου αρεσει με διαφορα το cod4 μακραν Imo κ ας εχει "καλυτερο πριβαλλον" το crysis. το 2ο κετεμε ειναι μονο για single. το 1ο ειναι και για τα 2 αλλα στο multi ειναι SUPER!!!! .- :shifty:

οκ! molis mou glitoses 55 euro

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...