Προς το περιεχόμενο

Crysis

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Ναι ε; Και ελεγα να το κατεβασω.. Ε τωρα θα γινει..

Ακομα ακουω το ost του HL και του Bioshock :P

Αν σου αρέσουν themes ανάλογα του "The Rock" και γενικώς στρατιωτικά, τότε σίγουρα θα σου αρέσει και το soundtrack του Crysis :-)

Δημοσ.

Praetorian oi 7.11 den exoun kanena fix gia to crysis. exei bgi xorista ena hotfix giauto kai DEN perilambanete stous 7.11! opos episis kai sto hotfix den exoun tis beltiosis twn 7.11 diladi prepi na dialeksis...

genika o 7.11 bgike poli mapa me merikes beltiosis mono se "paleotera" games kai me oute 1% auksisi taxititas...

Δημοσ.

Ρε παιδια..μια ερωτηση κουλη εντελως...που μου εχει πει ενας φιλος μου..Ειναι δυνατον η 7950gt να παιζει full το Crysis(high)(εντωμεταξυ αυτος το λεει HD)lol?Kai na μην κολαει?

Τον εβρισα..αλλα αυτος επιμενε..βριστε τον και εσεις για να το καταλαβει καλυτερα

Δημοσ.
Ρε παιδια..μια ερωτηση κουλη εντελως...που μου εχει πει ενας φιλος μου..Ειναι δυνατον η 7950gt να παιζει full το Crysis(high)(εντωμεταξυ αυτος το λεει HD)lol?Kai na μην κολαει?

Τον εβρισα..αλλα αυτος επιμενε..βριστε τον και εσεις για να το καταλαβει καλυτερα

Πάντως η 7900gt@gtx με όλα στο medium και textures/objects detail/water σε high /NoAA/1280x1024 παίζει 20-40 fps και με μερικά slideshow στα cutscenes. Ο φίλος σου μπορεί να ξεγελιέται από το εξελιγμένο motion blur, αλλά το fraps λέει άλλα. Δυστυχώς το g92/rv670 είναι το minimum για να ευχαριστηθεί κάποιος το game.

Δημοσ.

Eχω κολησει στο εξης σημειο ,

Αφου περνουν τα αεροπλανα και βομβαρδιζουν το πλοιο βυθιζεται. Ερχονται μετα 3 σκαφη και πετανε πανω απο το λιμανι , που παω μετα τι κανω?

Αν μπορει να βοηθησει καποιος φιλος?

Δημοσ.

Use the spoiler, Luke! (by Thresh)

αν θυμαμαι καλα, πας προς τα μεσα που ερχεται ενας τυπος με 2-3 τανκς.Εκει ξεκιναει το πραγματικο Crysis ;)

Δημοσ.

Παιδια εχω να σας πω ενα αστειο γεγονος που μου συνεβη προσφατα σχετικσ με το CRYSIS. Πριν μια εβδομαδα περιπου οταν πηρα το CRYSIS πηγα να το εγκαταστησω στο pc ενος φιλου μου το οποιο ειναι AMD Athlon3000+ 1.5gbram και Radeon9550256mb. Το medium καΙ στο high ηταν απενεργοποιημενα ενο οταν το δοκιμασαμε ακομα και στο low η οθονη ηταν μαυρη και δεν φαινιοταν τιποτα!!!! Με το που εριδε αυτο ο φιλος μου τρελαθηκε και λεει! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΟ PC ΜΟΥ ΣΑΒΟΥΡΙΑΣΤΗΚΕ τελειως!!!! Και του λεω εγω: Τωρα το καταλαβες?:-D:-D Εδω εγω με την 8600gt που ειναι πολυ καλυτερη απο την 9550 και με το ζορι παιζει στο very high! Δηλαδη οπως καταλβαινεται στο δικο του pc δεν παιζει ουτε στο low στο crysis. Το ιδιο ισχυει και για το jericho το οποιο δεν ξεκιννουσε καν ενω στο δικο μου pc παιζει very high 1280χ1024+ΑΑ8Χ χωρις κολληματα:-)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...