Barret Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Gia to ballance me tis sfaires einai provlhma nai. KSerei kaneis pws mporoume na meiwsoume tis sfaires pou theloun gia na pesoun oi koreates? Einai Antirealistiko teleiws etsi!
shkreliand Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Aλλη μια απορια.. στο τελος πρεπει να ειμαι, εχω σκοτοσει αυτον τον κορεατι που ειναι με το ιδιο ντισιμο αλλα μετα για να αποδηρασω.... εχω μπει καπου που ειναι εντελος space εδω ενα screenshot Τι γινετε εδω..?
OROKUSAKI Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Σε ποια πιστα εμφανιζονται οι εξωγηινοι? Γιατι μεχρι στιγμης μονο κορεατες αντιμετωπιζω ..:-):-)
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Spoiler button βρε! Είναι δύσκολο εκεί πέρα να σου δώσουμε οδηγίες. Ψάχνε τρύπες που δεν έχεις μπει... Και είσαι ακόμα στην αρχή του μέρους εκει, μετά γίνεται πιο "που πάω;".
S2Katana Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Χαχα, ναι, και μετα γινεται ''wtf, που πηγαν οι Κορεατες?Gimme some humans now!!!'' @Horsepower, +1.Εκει που τους τρως για πλακα, ξαφνικα χρειαζονται μισο γεμιστηρα.
shkreliand Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Ρε παιδια εκει με τα τερατα γινετε πανικ τοσες ωρες δεν βρισκω τρυπα να φυγω.... μηπως πρεπει να καταστρεψω τηποτα εκει....
Fantomas_1985 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Aλλη μια απορια.. στο τελος πρεπει να ειμαι, εχω σκοτοσει αυτον τον κορεατι που ειναι με το ιδιο ντισιμο αλλα μετα για να αποδηρασω.... εχω μπει καπου που ειναι εντελος space εδω ενα screenshot Τι γινετε εδω..? Στην ουσια κατα τυχη θα βρεις την εξοδο!!! Σκοτωσε ολα τα τερατα για να μπορεις να ψαξεις με την υσηχια σου!! Και οσο για το αν εισαι προς το τελος.... ΓΕΛΙΕΣΑΙ!!! Εχει πολυυυυυυυυυυυ ακομα!!!!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Στην ουσια κατα τυχη θα βρεις την εξοδο!!!Σκοτωσε ολα τα τερατα για να μπορεις να ψαξεις με την υσηχια σου!! Και οσο για το αν εισαι προς το τελος.... ΓΕΛΙΕΣΑΙ!!! Εχει πολυυυυυυυυυυυ ακομα!!!! Χμ... όχι τόσο. Από εκεί και πέρα ανεβάζει τον ρυθμό και πάει πιο γρήγορα.
S2Katana Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δεν ξερω για εσας, εμενα μου εσπασε τα νευρα το αεροπλανο.Ολη την ωρα εφτανε κοντα στα δεντρα, πολυ περιεργη πτητικη συμπεριφορα.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δεν ξερω για εσας, εμενα μου εσπασε τα νευρα το αεροπλανο.Ολη την ωρα εφτανε κοντα στα δεντρα, πολυ περιεργη πτητικη συμπεριφορα. Use the space button Luke! Γενικώς πετάει κάπως περίεργα... Δίνει την αίσθηση κινητής πλατφόρμας, παρά αεριωθούμενου. Στο MP πάντως είναι πολύ φονικό (όταν το μάθω κι εγώ...). ΥΓ. Θέλω joystick support!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Οι οποίοι λένε πως (no Crysis changes from Release 169.09).
S2Katana Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Use the space button Luke! Γενικώς πετάει κάπως περίεργα... Δίνει την αίσθηση κινητής πλατφόρμας, παρά αεριωθούμενου. Στο MP πάντως είναι πολύ φονικό (όταν το μάθω κι εγώ...). ΥΓ. Θέλω joystick support! Το χρησιμοποιω το space, αλλα δεν δουλευει παντα, σαν να χανει ισχυ.Σιγουρα θα ειναι φονικο.
S2Katana Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Use the space button Luke! Γενικώς πετάει κάπως περίεργα... Δίνει την αίσθηση κινητής πλατφόρμας, παρά αεριωθούμενου. Στο MP πάντως είναι πολύ φονικό (όταν το μάθω κι εγώ...). ΥΓ. Θέλω joystick support! Το χρησιμοποιω το space, αλλα δεν δουλευει παντα, σαν να χανει ισχυ.Σιγουρα θα ειναι φονικο. Πως νομιζα οτι υποστηριζει joystick?
john2gr Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Τα σπάει το CD soundtrack πάντως από την Special Edition
Προτεινόμενες αναρτήσεις