Προς το περιεχόμενο

Crysis

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Aλλη μια απορια.. στο τελος πρεπει να ειμαι, εχω σκοτοσει αυτον τον κορεατι που ειναι με το ιδιο ντισιμο αλλα μετα για να αποδηρασω.... εχω μπει καπου που ειναι εντελος space εδω ενα screenshot

62171537sw2.th.jpg

Τι γινετε εδω..?

• Moderators
Δημοσ.

Spoiler button βρε! :P

Είναι δύσκολο εκεί πέρα να σου δώσουμε οδηγίες. Ψάχνε τρύπες που δεν έχεις μπει...

Και είσαι ακόμα στην αρχή του μέρους εκει, μετά γίνεται πιο "που πάω;". :P

Δημοσ.

Χαχα, ναι, και μετα γινεται ''wtf, που πηγαν οι Κορεατες?Gimme some humans now!!!''

@Horsepower, +1.Εκει που τους τρως για πλακα, ξαφνικα χρειαζονται μισο γεμιστηρα.

Δημοσ.

Ρε παιδια εκει με τα τερατα γινετε πανικ τοσες ωρες δεν βρισκω τρυπα να φυγω.... μηπως πρεπει να καταστρεψω τηποτα εκει....

Δημοσ.
Aλλη μια απορια.. στο τελος πρεπει να ειμαι, εχω σκοτοσει αυτον τον κορεατι που ειναι με το ιδιο ντισιμο αλλα μετα για να αποδηρασω.... εχω μπει καπου που ειναι εντελος space εδω ενα screenshot

62171537sw2.th.jpg

Τι γινετε εδω..?

Στην ουσια κατα τυχη θα βρεις την εξοδο!!!

Σκοτωσε ολα τα τερατα για να μπορεις να ψαξεις με την υσηχια σου!!

Και οσο για το αν εισαι προς το τελος.... ΓΕΛΙΕΣΑΙ!!!

Εχει πολυυυυυυυυυυυ ακομα!!!!

• Moderators
Δημοσ.
Στην ουσια κατα τυχη θα βρεις την εξοδο!!!

Σκοτωσε ολα τα τερατα για να μπορεις να ψαξεις με την υσηχια σου!!

Και οσο για το αν εισαι προς το τελος.... ΓΕΛΙΕΣΑΙ!!!

Εχει πολυυυυυυυυυυυ ακομα!!!!

Χμ... όχι τόσο. Από εκεί και πέρα ανεβάζει τον ρυθμό και πάει πιο γρήγορα.

Δημοσ.

Δεν ξερω για εσας, εμενα μου εσπασε τα νευρα το αεροπλανο.Ολη την ωρα εφτανε κοντα στα δεντρα, πολυ περιεργη πτητικη συμπεριφορα.

• Moderators
Δημοσ.

Δεν ξερω για εσας, εμενα μου εσπασε τα νευρα το αεροπλανο.Ολη την ωρα εφτανε κοντα στα δεντρα, πολυ περιεργη πτητικη συμπεριφορα.

Use the space button Luke! :P

Γενικώς πετάει κάπως περίεργα... Δίνει την αίσθηση κινητής πλατφόρμας, παρά αεριωθούμενου. Στο MP πάντως είναι πολύ φονικό (όταν το μάθω κι εγώ...).

ΥΓ. Θέλω joystick support!

Δημοσ.

Γενικώς πετάει κάπως περίεργα... Δίνει την αίσθηση κινητής πλατφόρμας, παρά αεριωθούμενου. Στο MP πάντως είναι πολύ φονικό (όταν το μάθω κι εγώ...).

Το χρησιμοποιω το space, αλλα δεν δουλευει παντα, σαν να χανει ισχυ.Σιγουρα θα ειναι φονικο.:-D

Δημοσ.

Το χρησιμοποιω το space, αλλα δεν δουλευει παντα, σαν να χανει ισχυ.Σιγουρα θα ειναι φονικο.:-D Πως νομιζα οτι υποστηριζει joystick?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...