Προς το περιεχόμενο

Crysis

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πρώτον δεν είμαι gamer...

Παιδιά τώρα το άρχισα το Crysis και θα γίνω Gamer χαχαχ αλλά έχω κολλήσει στο τρίτο επίπεδο στο πολεμικό πλοίο το όποιο πριν το πλοίο καταστρέφουμε τα αντι-μαχητηκα και πρεπει να σημαδέψουμε το πλοίο για να το καταστρέψουμε αλλά πως και με τι δεν ξέρω κόλλησα εκεί και δοκίμασα όλα τα όπλα που έχω.. τι κάνω?

Δημοσ.

Παιδιά τώρα το άρχισα το Crysis και θα γίνω Gamer χαχαχ αλλά έχω κολλήσει στο τρίτο επίπεδο στο πολεμικό πλοίο το όποιο πριν το πλοίο καταστρέφουμε τα αντι-μαχητηκα και πρεπει να σημαδέψουμε το πλοίο για να το καταστρέψουμε αλλά πως και με τι δεν ξέρω κόλλησα εκεί και δοκίμασα όλα τα όπλα που έχω.. τι κάνω?

Crysis is not just A game.. :-D

Βγαλε τα κυαλια και σημαδεψε το ενω εχεις κατεβει φυσικα απο αυτο..

• Moderators
Δημοσ.

Αν σου μένει μόνο το πλοίο

τότε σου λένε πως να το σημαδέψεις για να καταστραφεί. Χρησιμοποιείς τα κυάλια σου.

edit. με πρόλαβε ο littlelouievegos :/

Δημοσ.
re paidia stin pista pano sto aeroplanoforo sto telos,ti kanoume??

Aν εχεις φτασει στο τελος στο μεγαλο alien πρεπει πρωτα να φας τα 4 turrets που σου ριχνουν με συμβατικα οπλα. Δεν ειναι δυσκολο να τα πετυχεις απλα πρεπει να κινησε συνεχως μην σε πετυχουν αυτα που ριχνει αυτο..:P Επειτα σε 2 σταδια πρεπει να κανεις lock οταν θα σου λεει καποια μερη του alien με το πειραματικο οπλο που πηρες απο τον τυπο μεσα στο αεροπλανοφορο.Φυσικα τρωμε και κανα απο τα αλλα allien που σκανε μυτη για να κανουμε λιγο πιο ευκολη την ζωη μας.. :P

Και στο τελος αφου το πετυχεις αυτο καποια στιγμη στην ακρη του αεροπλανοφορου θα σε περιμενουν να φυγετε με το VTOL

Δημοσ.

Aν εχεις φτασει στο τελος στο μεγαλο alien πρεπει πρωτα να φας τα 4 turrets που σου ριχνουν με συμβατικα οπλα. Δεν ειναι δυσκολο να τα πετυχεις απλα πρεπει να κινησε συνεχως μην σε πετυχουν αυτα που ριχνει αυτο..:P Επειτα σε 2 σταδια πρεπει να κανεις lock οταν θα σου λεει καποια μερη του alien με το πειραματικο οπλο που πηρες απο τον τυπο μεσα στο αεροπλανοφορο.Φυσικα τρωμε και κανα απο τα αλλα allien που σκανε μυτη για να κανουμε λιγο πιο ευκολη την ζωη μας.. :P

Και στο τελος αφου το πετυχεις αυτο καποια στιγμη στην ακρη του αεροπλανοφορου θα σε περιμενουν να φυγετε με το VTOL

Thanks littlelouievegos!
Δημοσ.
το παιχνιδι που εγκαθισταται, σε ποιο σημειο του σκληρου?

γιατι δεν το βρισκω....

Μμμ.. Οπου το χεις βαλει εσυ? :P

Απο default αν δεν κανω λαθος..

HDD:/Program Files/Electronic Arts/Crytek/crysis

Δημοσ.
Crysis is not just A game.. :-D

Βγαλε τα κυαλια και σημαδεψε το ενω εχεις κατεβει φυσικα απο αυτο..

Tα εβαλα τα κυαλια μ αλλα τπτ δεν γινετε...

Δημοσ.

Το μόνο μειονέκτημα που του προσάπτω μέχρι στιγμής είναι το αρκετά unbalanced damage των όπλων..Εκτός αν είναι τόσο γερά σκαριά οι Κορεάτες..

Δημοσ.
Μμμ.. Οπου το χεις βαλει εσυ? :P

Απο default αν δεν κανω λαθος..

HDD:/Program Files/Electronic Arts/Crytek/crysis

σε ευχαριστω, το εψαχνα και δεν το εβρισκα! EA εψαχνα και crysis αλλα τιποτα! τελος παντων. για να περασω το σπαστηρι για να μην βαζω συνεχεια το cd ηθελα.

επισης τι antialising (?) να βαλω? GTX εχω και αναλυση εχω 1920χ1200. ολα full τα εχω και ειναι μια χαρα.

αν ξερει κανεις πως μπορω να το κοπιαρω για να το δωσω και σε ενα φιλο να μην το περιμενει απο θειο... (προγραμμα και διαδικασια) ;)

pm οποιος γνωριζει και θελει να βοηθησει. ευχαριστω

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...