overdrivehome Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 RE PAIDIA STHN PISTA POU EXEI ENA MEGALO KARABI POLEMIKO MOU LEEI OTI TO AIR TARGET IS LOCKED KAI DEN XERO TI NA KANW...MPOREI NA BOITHISEI KANEIS?THANKS
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 RE PAIDIA STHN PISTA POU EXEI ENA MEGALO KARABI POLEMIKO MOU LEEI OTI TO AIR TARGET IS LOCKED KAI DEN XERO TI NA KANW...MPOREI NA BOITHISEI KANEIS?THANKS Αν έχεις φάει το jammer κλπ, τότε απομακρύνσου, βγάλε τα κυάλια και σημάδεψε. Θα γίνει Highlighted το cruiser. Πατάς αριστερό κλικ για να γίνει το airstrike. To thema den einai na tinazei perissotero aima alla na afhnei bullet holes opws sto farcry!!! Dld hmarton den mporousan na to kanoun ayto? Στην Γερμανία (που στεγάζεται και η Crytek), έχει γίνει χαμός με τους νόμους ενάντια στην βία. Δεν αφήνουν δλδ, να μπορείς να βλέπεις αίματα και κοψίματα κλπ. που κάνεις εσύ. Μόνο αν τα κάνουν άλλοι (aliens). Και στο demo (δεν δοκίμασα στο κανονικό), το καπέλο των στρατιωτών είχε πολύ juicy bullet hole σαν σε κρέας αν το χτύπαγες! Οπότε κάπως θα βγαίνει μάλλον. παιζεται Online? αν ειναι να το αγορασω... Ναι, έχει Instant Action mode (Deathmatch, *OΧΙ* TDM) και Power Struggle mode που είναι μεταξύ CS, BF2 και C&C: Renegade.
TSOPK Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Μια μικρη βοηθεια: Πρεπει να παω σε μια βαση (αφου καταστρεψω το δευτερο jammer), η οποια βαση ειναι στην κορυφη ενος λοφισκου και την συνδεει μια γεφυρα. Το θεμα ειναι οτι η γεφυρα ειναι κομμενη Αμα παω απο αλλο δρομο, μου σκανε 2 ελικοπτερα και με κανουν με τα κρεμυδακια. Για βοηθατε λιγο ρε παιδια, πως φτανω στην βαση?
littlelouievegos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Μια μικρη βοηθεια: Πρεπει να παω σε μια βαση (αφου καταστρεψω το δευτερο jammer), η οποια βαση ειναι στην κορυφη ενος λοφισκου και την συνδεει μια γεφυρα. Το θεμα ειναι οτι η γεφυρα ειναι κομμενη Αμα παω απο αλλο δρομο, μου σκανε 2 ελικοπτερα και με κανουν με τα κρεμυδακια. Για βοηθατε λιγο ρε παιδια, πως φτανω στην βαση? Υπαρχουν 2 τροποι.. 1. Κανονικα αφου εχεις βγαλει τα 2 απο τα 3 jammer καπου σου εδινε bazοoka σε ενα απο αυτα τα 2 αν θυμαμαι καλα,οποτε τρως το ελικοπτερο ευκολα.. Βγαινει και με sniper αλλα πιο δυσκολα το ελικοπτερο.. 2. O αλλος ειναι να πας μεσω Λαμιας κολυμπωντας αν θυμαμαι καλα για να μην σε παρει γραμμη κανεις.. Πρεπει να κανεις ολο τον νοητο γυρo και να πας απο πισω απο εκει που θες αν θυμαμαι καλα.. Μπορει και να εχω μπερδεψει τις πιστες ξεχναω ευκολα..
TSOPK Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Thanks littlelouievegos! Μπαζουκα δεν εχω βρει. Θα ψαξω αλλιως παμε στον δευτερο τροπο
littlelouievegos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Thanks littlelouievegos! Μπαζουκα δεν εχω βρει. Θα ψαξω αλλιως παμε στον δευτερο τροπο Bazooka εχει σε ενα απο τα 2 jammer που εχεις βγαλει καποιος κραταγε ενα αν δεν απατωμαι.. Αλλιως δια της πλαγιας οδου
S2Katana Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Απο το σημειο αυτο και μετα αρχιζει το μεγαλο καψιμο του παιχνιδιου...Εγω δεν μπορουσα να σταματησω, επαιξα 5-6 ωρες συνεχομενα.Μετα, unistall.
TSOPK Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Το περασα και προχωραμε στις ανασκαφες. S2Katana@ Οποτε το σταματαω για σημερα. Αμα παιξω 5-6 ωρες...εχουμε και δουλεια αυριο
S2Katana Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Ναι απο τις ανασκαφες και μετα ΣΟΚ!Δε σταματας λογω σεναριου με τιποτα! Wise choice
OROKUSAKI Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Και εγω το ξεκινησα απο χθες το πρωι και παιζω συνεχια. Αυριο ομως το πρωι εχω να παω στη σχολη μου (βλεπετε ειμαι φοιτητης σε σχολη υπολογιστων!) οποτε αναγκαστικα α σταματησω για λιγο:-)
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Ναι απο τις ανασκαφες και μετα ΣΟΚ!Δε σταματας λογω σεναριου με τιποτα! Γι'αυτό τελειώνει γρήγορα...
ThrowDOWN Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 exw thn entipwsh oti ayto to map enoei o john take a look pragmatika aksizei!!!! http://www.crymod.com/filebase.php?fileid=278&lim=10 exei kai screenshots na deite (alla otan paizeis einai poly kalytero apo tis photos). apla ta spaei!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Αυτό το site το είχαμε πει; http://www.crysis-maps.com/news.php (σωστό link τώρα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις