Προς το περιεχόμενο

Crysis

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λογικα σε cracked servers, αλλα θα το ρισκαρες?

Θελω να πω, σκεψου ποσα cheats, mods κτλ θα εχει.Θα ειναι unplayable και μαλλον un-enjoyable.

Δημοσ.

ρε παιδια γινεται με το μηχανημα της υπογραφης που εχω να μου σερνεται το crysis;

δεν μπορω να τι πιστεψω

οποιος μπορει να με βοηθησει ας μου στειλει πμ με το τηλεφωνο του

Δημοσ.
ρε παιδια γινεται με το μηχανημα της υπογραφης που εχω να μου σερνεται το crysis;

δεν μπορω να τι πιστεψω

οποιος μπορει να με βοηθησει ας μου στειλει πμ με το τηλεφωνο του

Όχι δεν γίνεται... υπό φυσιολογικές συνθήκες τουλάχιστον :-) . Δεν μας λες τι πρόβλημα έχεις όμως.

Δημοσ.

1280Χ1024 HIGH ΣΕ VISTA

ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΩΡΑ ΚΟΛΛΑΕΙ

τωρα παιζω 1024χ768 σε high και παιζει ικανοποιητικα 25-45 fps

ειναι λογικο;

Δημοσ.

panoskk den paizi se SLI etsi? logika perimenis kapio patch pou yposxethikan gia na ekmetaleutis kai tin deuteri karta.

na kseris oti se dx9 tha kerdisis ena 25-30% taxitita kai fisika me piragmena ta cfg den tha exei apolies stin piotita.

ligo psaksimo theli kai sosto tweaking...mexri neoteras gia to patch

Δημοσ.
Tweaked Very High settings + edited map (δεν είναι δικές μου οι εικόνες). Άντε γεια λέμε :-D

12sz0.jpg

crysis2007112000111184hg3.jpg

Πολύ όμορφα ss John! Οι κρυφούς φωτισμοί είναι όλα τα money! Εϊναι dx9?

Τελικά φτάνει να προσθέσεις μόνο ένα αρχείο για να ενεργοποιηθούν τα very high settings ή θέλει κ άλλα κόλπα?

Δημοσ.

Το patch θα βελτιώνει το παιχνίδι μόνο σε sli καταστάσεις?

Δηλαδή δεν θα κάνει καθόλου optimize 7-8fps σε single graphic card που για εμάς είναι πολύ.

• Moderators
Δημοσ.

Δεν μας έχουν πει κάτι ακόμα...

Εγώ θέλω βασικά να φύγει το sound loop bug, αν και έχει βρεθεί προσωρινό fix γι'αυτό μέσω της κονσόλας.

edit: Για τους αιμοσταγείς

http://www.crysis-online.com/forum/index.php?PHPSESSID=4b9900063737df7d451ebae7a3a87df3&topic=14537.0

Πολύ ψεύτικο όμως, σαν να βλέπεις την σκηνή από το "Δράκουλας, νεκρός και μ'αρέσει". :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...