S2Katana Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Στο SP, αν ας πουμε καθησουμε σε μια γωνια 12 ωρες κανονικες, θα πεσει ο ηλιος κτλ?Γιατι σκοταδι και αλλαγη σε μερα ειδα μονο στα cut-scenes και οχι in-game.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Όχι. Η ώρα στο sp περνάει σύμφωνα με scripted σημεία. Αν πχ. στο demo πήγαινες από το πλάι και δεν έβρισκες τον Aztec, τότε θα έμενε όλο νύχτα, αλλά όταν θα έφτανες στην cutscene με το παγωμένο πλοίο θα γινόταν μέρα ξαφνικά. ("και εγένετω φως!") Στο Dx10 mp, περνάει σιγά σιγά η ώρα και βλέπεις τις σκιές που κουνιούνται κλπ.
strouga2000 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 exo mia ati 2900pro 512mb skeftome na kano sli kai den xero an axizi na to kano i na paro kapia alli karta grafikon kai pia an einai eukolo , euxaristo
S2Katana Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Όχι. Η ώρα στο sp περνάει σύμφωνα με scripted σημεία.Αν πχ. στο demo πήγαινες από το πλάι και δεν έβρισκες τον Aztec, τότε θα έμενε όλο νύχτα, αλλά όταν θα έφτανες στην cutscene με το παγωμένο πλοίο θα γινόταν μέρα ξαφνικά. ("και εγένετω φως!") Στο Dx10 mp, περνάει σιγά σιγά η ώρα και βλέπεις τις σκιές που κουνιούνται κλπ. Οκ, σωστα το καταλαβα. Το mp θα ειναι πιο ρομαντικο, με Ανατολη και Ηλιοβασιλεμα...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Ου ναι, με τον χαμό που γίνεται, κάτσε να δεις το ηλιοβασίλεμα και θα είναι το τελευταίο που θα δεις (μέχρι το respawn ).
_BASSstarlet_ Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Δεν αφήνετε τα ηλιοβασιλέματα για τα κοριτσάκια,να μας πείτε αν κινείται τίποτα στο online??
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Όταν λες "αν κινείται" ;
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 exo mia ati 2900pro 512mb skeftome na kano sli kai den xero an axizi na to kano i na paro kapia alli karta grafikon kai pia an einai eukolo ,euxaristo SLI me ATI duskola...CF isos ean to support i mobo sou...alla kai palu exoume pei oti den support SLI kai fantazome pos oute kai CF.
strouga2000 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 SLI me ATI duskola...CF isos ean to support i mobo sou...alla kai palu exoume pei oti den support SLI kai fantazome pos oute kai CF. euxaristo poli exo bmerdefti den xero ti na kano
PCM Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Άντε ρε γαμώτο να βγει το UT3 να μου στείλουν το πακέτο Crysis/UT απο play-asia!! Μια ερώτηση,απο servers τι λέει το online παιδιά? Έχει κόσμο αρκετό? Θέλω να δω και τις υπόλοιπες πίστες πέρα απ'τη Shore. Μου φαίνεται λίγο παράξενο που βλέπεις στο Crysis 500 άτομα και μετά μπαίνεις COD4 και βλέπεις 8000. Είναι 1 βδομάδα game οπότε ας του δώσουμε λίγο χρόνο ακόμα, βέβαια να δώσουμε και λιγο χρόνο στους players να πάρους καινούργια PC.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Μου φαίνεται λίγο παράξενο που βλέπεις στο Crysis 500 άτομα και μετά μπαίνεις COD4 και βλέπεις 8000. Είναι 1 βδομάδα game οπότε ας του δώσουμε λίγο χρόνο ακόμα, βέβαια να δώσουμε και λιγο χρόνο στους players να πάρους καινούργια PC. Περίεργο δεν είναι. Το COD4 έχει από πίσω τους fans της σειράς COD. + ότι είναι πιο "εύκολο" στο να το πιάσεις. Στο Crysis δεν καταλαβαίνουν πολλοί ακόμα πως παίζεται το Power Struggle και γουστάρουν CTF ή TDM.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Όταν λες "αν κινείται" ; Eννοώ αν υπάρχουν ελληνικοί servers.
PCM Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Περίεργο δεν είναι. Το COD4 έχει από πίσω τους fans της σειράς COD. + ότι είναι πιο "εύκολο" στο να το πιάσεις. Στο Crysis δεν καταλαβαίνουν πολλοί ακόμα πως παίζεται το Power Struggle και γουστάρουν CTF ή TDM. Σωστό αυτό.. + οτι πολλά άτομα περιμένουν πρώτα να τελειώσουν το singleplayer και μετα να πανε στο online.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Eννοώ αν υπάρχουν ελληνικοί servers. Χμ...δεν το έχω ψάξει αυτό. Η HEAT πάντως δεν θα το στηρίξει το παιχνίδι (πολύ λίγοι παίζουμε από εκεί). Δεν ξέρω αν "κάποια άλλη" ομάδα θα βγάλει server για αυτό.
S2Katana Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Σωστό αυτό.. + οτι πολλά άτομα περιμένουν πρώτα να τελειώσουν το singleplayer και μετα να πανε στο online. Ναι αυτο παιζει το ρολο του.Ασε που ετσι μαθαινεις καλυτερα τους χειρισμους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις