Προς το περιεχόμενο

Crysis

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο SP, αν ας πουμε καθησουμε σε μια γωνια 12 ωρες κανονικες, θα πεσει ο ηλιος κτλ?Γιατι σκοταδι και αλλαγη σε μερα ειδα μονο στα cut-scenes και οχι in-game.

• Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Όχι. Η ώρα στο sp περνάει σύμφωνα με scripted σημεία.

Αν πχ. στο demo πήγαινες από το πλάι και δεν έβρισκες τον Aztec, τότε θα έμενε όλο νύχτα, αλλά όταν θα έφτανες στην cutscene με το παγωμένο πλοίο θα γινόταν μέρα ξαφνικά. ("και εγένετω φως!") :P

Στο Dx10 mp, περνάει σιγά σιγά η ώρα και βλέπεις τις σκιές που κουνιούνται κλπ.

Δημοσ.
Όχι. Η ώρα στο sp περνάει σύμφωνα με scripted σημεία.

Αν πχ. στο demo πήγαινες από το πλάι και δεν έβρισκες τον Aztec, τότε θα έμενε όλο νύχτα, αλλά όταν θα έφτανες στην cutscene με το παγωμένο πλοίο θα γινόταν μέρα ξαφνικά. ("και εγένετω φως!") :P

Στο Dx10 mp, περνάει σιγά σιγά η ώρα και βλέπεις τις σκιές που κουνιούνται κλπ.

Οκ, σωστα το καταλαβα.:-)

Το mp θα ειναι πιο ρομαντικο, με Ανατολη και Ηλιοβασιλεμα...:lol:

Δημοσ.
exo mia ati 2900pro 512mb skeftome na kano sli kai den xero an axizi na to kano i na paro kapia alli karta grafikon kai pia an einai eukolo ,

euxaristo

SLI me ATI duskola...CF isos ean to support i mobo sou...alla kai palu exoume pei oti den support SLI kai fantazome pos oute kai CF.

Δημοσ.
Άντε ρε γαμώτο να βγει το UT3 να μου στείλουν το πακέτο Crysis/UT απο play-asia!!

Μια ερώτηση,απο servers τι λέει το online παιδιά?

Έχει κόσμο αρκετό?

Θέλω να δω και τις υπόλοιπες πίστες πέρα απ'τη Shore. :o

Μου φαίνεται λίγο παράξενο που βλέπεις στο Crysis 500 άτομα και μετά μπαίνεις COD4 και βλέπεις 8000. Είναι 1 βδομάδα game οπότε ας του δώσουμε λίγο χρόνο ακόμα, βέβαια να δώσουμε και λιγο χρόνο στους players να πάρους καινούργια PC. :P

• Moderators
Δημοσ.
Μου φαίνεται λίγο παράξενο που βλέπεις στο Crysis 500 άτομα και μετά μπαίνεις COD4 και βλέπεις 8000. Είναι 1 βδομάδα game οπότε ας του δώσουμε λίγο χρόνο ακόμα, βέβαια να δώσουμε και λιγο χρόνο στους players να πάρους καινούργια PC. :P

Περίεργο δεν είναι. Το COD4 έχει από πίσω τους fans της σειράς COD.

+ ότι είναι πιο "εύκολο" στο να το πιάσεις.

Στο Crysis δεν καταλαβαίνουν πολλοί ακόμα πως παίζεται το Power Struggle και γουστάρουν CTF ή TDM.

Δημοσ.
Περίεργο δεν είναι. Το COD4 έχει από πίσω τους fans της σειράς COD.

+ ότι είναι πιο "εύκολο" στο να το πιάσεις.

Στο Crysis δεν καταλαβαίνουν πολλοί ακόμα πως παίζεται το Power Struggle και γουστάρουν CTF ή TDM.

Σωστό αυτό.. + οτι πολλά άτομα περιμένουν πρώτα να τελειώσουν το singleplayer και μετα να πανε στο online.

• Moderators
Δημοσ.
Eννοώ αν υπάρχουν ελληνικοί servers.

Χμ...δεν το έχω ψάξει αυτό. Η HEAT πάντως δεν θα το στηρίξει το παιχνίδι (πολύ λίγοι παίζουμε από εκεί). Δεν ξέρω αν "κάποια άλλη" ομάδα θα βγάλει server για αυτό.

Δημοσ.
Σωστό αυτό.. + οτι πολλά άτομα περιμένουν πρώτα να τελειώσουν το singleplayer και μετα να πανε στο online.

Ναι αυτο παιζει το ρολο του.Ασε που ετσι μαθαινεις καλυτερα τους χειρισμους.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...