Προς το περιεχόμενο

Crysis

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ με 8600gts και q6600 το έτρεχα ικανοποιητικά σε 1152χ864 με τα περισσότερα σε high και ήταν playable. Δυστυχώς για κάποιο λόγο δεν εγκαθίσταται το fraps στο pc μου αλλά το παιχνίδι ήταν μια χαρά playable, εγώ τουλάχιστον όταν τελειώσω το Gears θα το ευχαριστηθώ με αυτές τις ρυθμίσεις (σίγουρα όμως δεν θα δω τα απίστευτα γραφικά που πραγματικά έχει, i know that, αλλά και πάλι είναι καθόλα εντυπωσιακά).

• Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τεράστια η διαφορά από περισσότερα high με όλες τις επιλογές high.

Πραγματικά τεράστια.

Ενώ από high σε very Ηigh υπάρχουν διαφορές αλλά όχι χτυπητές στο μάτι.

Δημοσ.

Εγω το έβαλα χτες στο pc της υπογραφής και μετά από 45 λεπτά έκανα uninstall.

Παίζω το οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι μια χαρά χωρίς κανένα πρόβλημα, δεν θα μπω σε έξοδα για ένα το οποίο θα παίξω καμιά 30αριά ώρες maximum και μετά θα βαρεθώ :)

Σε 1680 όλα στο LOW και είχα 20-22 FPS.

Σε 1280 είχα 22-25, αλλά δεν πρόκειται ποτέ να παίξω παιχνίδι σε μη native ανάλυση (22άρα οθόνη).

Επίσης στο LOW τα γραφικά ήταν σα να παίζω παιχνίδι του 2004.. Τί far cry, τί Crysis Low, το ίδιο ακριβώς! :P

Οπότε τα next gen γραφικά του δυστυχως δεν μπορώ να τα χαρώ ακόμα. Πάντως το έβαλα σε High για να δω, και ήταν πραγματικά απίστευτα!!!! Φαντάζομαι με very high δηλαδή!!!! Στο high είχα 2-3fps :P

bye bye crysis, see you next year! :(

• Moderators
Δημοσ.

Πραγματικά τεράστια.

Και μετριέται σε εκατοντάδες ευρώ. :lol:

Βασικά εγώ δεν την είδα την τεράστια διαφορά. Υπάρχει βέβαια, αλλά eye-candy βλέπεις ακόμα και με συμβιβασμό κάποιων ρυθμίσεων σε medium.

Δημοσ.
Sta review paratirisa pos epenoun to gegonos oti to AI einai telio...Eimai o monos pou paratirisa poso vlamena einai ta bot?Ektos ki an allakse olo to AI apo to demo sthn teliki ekdosi..

Ps.Exei bgei to game se ola ta "kala" site!!

To λιγο που έπαιξα, στην πολύ αρχή εκεί που μαθαίνεις το interface και πετυχαίνεις τον πρώτο εχθρό που είναι στο βραχο, τον πυροβολάω, αρχίζει να λέει κατι ότι να ναι και κατεβαίνει και καλά να μου ξηγησει το όνειρο..

ΤΡΟΜΕΡΟ ΑΙ, κατέβηκε γονατιστός, αλλά.... με ΓΥΡΙΣΜΕΝΗ την πλάτη προς εμένα.

Δημοσ.

Το Crysis πιο πολύ πούλησε για τα DirectX10 γραφικά του.

Όπως και το Gears of War.Προτείνω σε όποιον θέλει να ευχαριστηθεί gameplay να παίξει το Call of Duty 4 που και ωραία γραφικά έχει και έχει και πολύ καλό multiplayer.Παιχνίδια που αναμένω να παίξω είναι τα Asassin's Creed,Metal Gear Solid 4,Resident Evil 5,Alan Wake!!

Δημοσ.
To λιγο που έπαιξα, στην πολύ αρχή εκεί που μαθαίνεις το interface και πετυχαίνεις τον πρώτο εχθρό που είναι στο βραχο, τον πυροβολάω, αρχίζει να λέει κατι ότι να ναι και κατεβαίνει και καλά να μου ξηγησει το όνειρο..

ΤΡΟΜΕΡΟ ΑΙ, κατέβηκε γονατιστός, αλλά.... με ΓΥΡΙΣΜΕΝΗ την πλάτη προς εμένα.

Έλεος,χεχεχε!!Εμένα με ξενερώνει που το έφτιαχναν τόσο καιρό και αν τους πυροβολάς στα πόδια π.χ δεν κουτσαίνουν ή θέλουν 2 σφαίρες στο κεφάλι για να πεθάνουν.Ma que cazzo δηλαδή!!!

Δημοσ.
Έλεος,χεχεχε!!Εμένα με ξενερώνει που το έφτιαχναν τόσο καιρό και αν τους πυροβολάς στα πόδια π.χ δεν κουτσαίνουν ή θέλουν 2 σφαίρες στο κεφάλι για να πεθάνουν.Ma que cazzo δηλαδή!!!

che cazzo ;)

Δημοσ.

paidia molis katebazw to full game den hksera pou eixe bgei...anyway sto demo se windows xp me to very high tweak kai 16xq se 1440 x 900 mou bgazei 18 ews 25 xoris overclock pouthena me system tis ypografis mou....pws to blepete kala eimai i oxi me to system auto????thanks

Δημοσ.

Πραγματικά τεράστια.

Ενώ από high σε very Ηigh υπάρχουν διαφορές αλλά όχι χτυπητές στο μάτι.

Σωστο...Επισης αν εχεις μειωσει τα shaders κτλ, κερδιζεις λιγα fps παραπανω αλλα μαπα τα γραφικα.

Δημοσ.
Tο έπαιξα μόλις σε φίλο με σύστημα 8600 gts, c2d 6550, 2 gb ram 800άρες, με ανάλυση 1440Χ900 σε high settings. Και έτρεχε κομπλέ.

Το παιχνίδι τα σπάει τρελά και νομίζω είναι πολύ πιο playable από το far cry.

Κρατιέμαι με νύχια και με δόντια να μην κάνω αναβάθμιση τώρα, και να περιμένω μέχρι Χριστούγεννα....

ego pali me to sistima stin ypografi mou se 1280x1023 kai se 1680x1050 ta idia skatoulia paei...10-30 frames...analogos posoi exthroi on screen

Δημοσ.
Παιδιά, ερώτηση:

Έχω RadeonX600 Pro 256MB, Athlon 64 3500+ και μνήμη 512MB.

Να το δοκιμάσω ή να μη τολμήσω καν (μια και είναι πάνω από 6GB...) και να περιμένω λίγους μήνες όταν κάνω αναβάθμιση;

Στα minimum requirements λέει Ram 1GB και κάρτα γραφικών Radeon9800 ή x600. Νομίζω στον επεξεργαστή δεν έχω πρόβλημα.

Aneta ! full HD dostou

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...