Προς το περιεχόμενο

Crysis

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Με ΑΑ και σε τι ανάλυση ώμος;

Εγώ στα 1680x1050 Very High βγάζω 38fps μέσο όρο αλλά χωρίς καθόλου ΑΑ.

38fps σε 1680x1050 με very high settings?? :shock:

This I must see.. SLI εχεις? Γιατι με μονη οχι 38 αλλα και στα XP hacked με very high settings πανω απο 20-22 υπερχλωμο.. 17-18fps εχω εγω σε 1920x1200 με hacked Very high settings στα XP και 12-13 στα Vista με very high στην ιδια αναλυση.. 28-30fps εχω με high settings στα XP. Και ολα αυτα με την GTX@650/1100..

Και εσυ εχεις 1680x1050 ολα very high ανεξαρτητου συστηματος 38fps on average? :rolleyes:

Για το AA που αναρωτιεσαι οντως εχει μεγαλη πτωση και αυτο ειναι λογικοτατο με τετοιο foliage και alpha textures που εχει το παιχνιδι..Ειναι ομορφια να το χρησιμοποιεις ειδικα σε αυτο το παιχνιδι αλλα δυστυχως..

• Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ακούστε και μένα να γελάσετε.

Εμένα μου παίζει χαριτωμένα στην 19"αρα Samsung που έχω με ανάλυση 1280χ1024 και όλα very high.Μετά όταν το βάζω στην Bravia 32" είτε το βάλω 1920χ1080 είτε 1280χ1024 μου κολλάει :-$

Άλλο κουφό.Ενεργοποιώ τις 8800gtx που έχω σε sli και πάλι κολλάει!!Βασικά κάπου διάβασα πως θα βγει patch για να παίζει σε sli.

Δηλαδή ήμαρτον.Έχω και τετραπύρηνο που να τους πάρει ο διάολος.

ΥΓ:Μπορεί να μου πει κάποιος πως να διαλύσω τα δύο κολοτανκ στην 2η πίστα?Ευχαριστώ.

Δημοσ.

εγώ πάντως με το pc στην υπογραφή μου το έπαιξα με όλα στο hight σε 1024x768 και τσούλαγε κανονικότατα το τερμάτισα και τελειωσε η ιστορία αν παίξετε σε μικρότερες αναλύσεις για να τσουλάνε τα παιχνίδια δεν νομίζω να είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα ;)

• Super Moderators
Δημοσ.

Άλλο κουφό.Ενεργοποιώ τις 8800gtx που έχω σε sli και πάλι κολλάει!!Βασικά κάπου διάβασα πως θα βγει patch για να παίζει σε sli.

evales tous beta Forceware 169.09?

Δημοσ.
εγώ πάντως με το pc στην υπογραφή μου το έπαιξα με όλα στο hight σε 1024x768 και τσούλαγε κανονικότατα το τερμάτισα και τελειωσε η ιστορία αν παίξετε σε μικρότερες αναλύσεις για να τσουλάνε τα παιχνίδια δεν νομίζω να είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα ;)

Φίλε σου είναι εύκολο να μου πεις πως διάλυσες τα πρώτα 2 τανκ που συνάντησες?Το ένα το διαλάω όταν πάει κοντά στο βενζινάδικο.Το άλλο?

Δημοσ.
ΥΓ:Μπορεί να μου πει κάποιος πως να διαλύσω τα δύο κολοτανκ στην 2η πίστα?Ευχαριστώ.

Στο δευτερο δωματιο αριστερα, στο ισογειο του κτηριου που ειναι η αιχμαλωτος κινεζα γκομενα, εχει 3 rocket launchers.Με αυτους θα καταστρεψεις τα τανκς.

Δημοσ.
evales tous beta Forceware 169.09?

Έχω τους 163.75.Θα τσεκάρω και μ'αυτούς που μου είπες.Διορθώνει κάποια λαθάκια στα καινούριαπαιχνίδια ε?

• Super Moderators
Δημοσ.

oxi mono..."energopoiei" kai to SLI sto sygkekrimeno game...

aporw...diavazei kaneis ta prohgoumena posts? to anaferame pisteuw...

Δημοσ.
Στο δευτερο δωματιο αριστερα, στο ισογειο του κτηριου που ειναι η αιχμαλωτος κινεζα γκομενα, εχει 3 rocket launchers.Με αυτους θα καταστρεψεις τα τανκς.

Ω,να σαι καλά.Μέχρι και trainer έβαλα αλλά και πάλι δεν μπορούσα να τα διαλύσω.100 χειροβομβίδες τους είχα ρίξει!!!χεχεχεχε

Δημοσ.

πάρε αυτά τα rocket luncher που έχει και ρίχνε από τα πλαγια αλλιώς με χειροβομβίδες η ρίξε σε κανένα αυτοκίνητο αν είναι κοντά να εκραγεί εγώ έτσι τα διάλυσα πήγα σε μια φάση να παίξω όπως στο πρώτο video που έχει το παιχνίδι αλλα μιας και έπαιζα στο normal μόλις βρέθηκα μπροστά σε πολλά άτομα και πήγα μονος μου να κάνω ντού φαντάσου τι πήρα... :-)

Δημοσ.
πάρε αυτά τα rocket luncher που έχει και ρίχνε από τα πλαγια αλλιώς με χειροβομβίδες η ρίξε σε κανένα αυτοκίνητο αν είναι κοντά να εκραγεί εγώ έτσι τα διάλυσα πήγα σε μια φάση να παίξω όπως στο πρώτο video που έχει το παιχνίδι αλλα μιας και έπαιζα στο normal μόλις βρέθηκα μπροστά σε πολλά άτομα και πήγα μονος μου να κάνω ντού φαντάσου τι πήρα... :-)

Τ'@@ σου ε?Χεχεχε!!Παντού κορεάτες έχει.Where are the f#$*!g americans??

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...