Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Εγώ έπαιξα χθες online και είδα την Beach. Κλασσικά έχει γεμίσει το μέρος με νέους που προσπαθούν να καταλάβουν πως παίζεται το game (κλασσικά κάποιος έκλεψε το TAC launcher από κάποιον που σκότωσε και μετά τον εαυτό του και δικούς του ), οπότε οι μάχες ήταν αρκετά αραιές. Είδα (αλλά δεν αγόρασα) το VTOL, το οποίο εμένα μου φάνηκε τεράστιο. Θα κοιτάξω και σήμερα μετά την δουλειά. Χθες το βράδυ (στις 1 που ξεκλείδωσε από το EA DM), δεν ήταν και ότι καλύτερο.
Moderators Praetorian Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Λοιπον τωρα που παιζω φανατικα το SP, εκτιμω δεοντως την ελευθερια κινησεων!Και ρε παιδια, τι γραφικα ειναι αυτα?Πολλες φορες δεν παω στα checkpoints αμεσα γιατι χαζευω το τοπιο και τα physics. Το ίδιο και εγώ. Πολύ καλό το παιχνίδι από αυτή τουλάχιστο την άποψη. Κουλο bug.Ειχα σκοτωσει 3-4 bots στην εισοδο ενος κτηριου.Ερχεται το 5ο, παταει πανω στα πτωματα και ενα απο τα πεσμενα οπλα εκπυρσοκροτει και τον σκοτωνει!Αχαχα. Ένα bug που πέτυχα εγώ (αν και όχι τόσο κουλό), είναι ότι αφού ανατίναξα ένα σκάφος, το πλησίασα κολυμπώντας από την πίσω πλευρά (πλευρά με το μοτέρ), και - μάλλον είχε μείνει ενεργοποιημένο κάποιο death collision γιατί- ψόφησα αμέσως (ενω είχα full health και full max shield). Ερώτηση. Υπάρχει τρόπος κάπως να ξεφορτωθείς το σπασμένο τζάμι από το όχημα που οδηγείς, ενώ είσαι μέσα σε αυτό, για να καθαρίσεις το οπτικό πεδίο;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Να βγεις έξω και να του ρίξεις κανένα μπουνίδι;
KINGLUCAS Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 STO HIGH , OLA FULL 1680x1050 wide 20 LOWEST 35 HIGHETS FRAMES
littlelouievegos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Μετα απο πολλες δοκιμες σε Vista και XP εγω κατεληξα οτι μαλλον θα το παιξω μια φορα για να τελειωσω το SP στην native αναλυση της οθονης μου 1920x1200 με ολα high στα XP. Δεν μπορω με τπτ το 1:1 pixel mapping για τις μικροτερες αναλυσεις ουτε το scaling των lcd οθονων για 1440x900 που θεωρω οτι ειναι η ιδανικη αναλυση για εμενα για oλα very high. Nothing beats a higher resolution in my eyes.. Ουτως ή αλλως θα το λυωσω σαν το FC θα το τελειωσω 5-6 φορες κλασσικα πραγματα, και θα ειναι σημειο αναφορας για πολυ καιρο για να δοκιμασω τρελλα settings στο μελλον. Προς το παρων για μενα το παιχνιδι βγζει plenty of framerate ετσι..
frou-frou Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 1920x1200 με ολα high στα XP! Και το ΑΑ on και πόσο? Τι μηχάνημα έχεις? Δώσε περιργραφή αναλυτική αν μπορείς. Νομίζω ότι θα βγάζεις screenshots αν δεν έχεις Sli.
TAKISTRIGONIS Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 δεξια στην οθονη μου εμφανιζει μια πράσινη γραμμη. έχει κανεις ιδεά τι μπορεί να φταίει ;; αυτο μου το κανει μονο στο crysis και για καρτα εχω μια HD 2600 XT (defaul ρυθμίσεις).
naknak Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Ρε παιδιά, να θέσω μια βλακώδη ερώτηση και εγώ; ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ? Έχω τον Core 2 X-Treme QX6800 (2,66GHz), Evga 8800 GTX 768 MB, 4GB/800MHz RAM, λειτουργικό κ.τ.λ. σε sata 2, ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟ ΝΑ ΒΑΛΩ ΑΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΚΣΟ ΣΑΝ ΑΝΘΡΟΠΟΣ!!! Δεν λέω, τα γραφικά δεν συγκρίνονται αλλά για να τα χαρείς θα πρέπει να τα βάλεις στο 1600x1050. Και έτσι και κάνεις το λάθος και βάλεις έστω και x2 ΑΑ τότε βάζεις τα κλάματα για τις 2000? και, που έδωσες για επεξεργαστές κ.τ.λ.. Υπάρχει κανένα σύστημα που να μπορεί να το παίξει; Αν με αυτό το σύστημα με όλα full παίρνω 9,2fps max τότε η λογική λέει και να βάλω και άλλη μία 8800 πάλη δεν παίζετε!!! Τότε τι να τα κάνω τα απίστευτα γραφικά;;;:mad:
KINGLUCAS Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Ρε παιδιά, να θέσω μια βλακώδη ερώτηση και εγώ; ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ? Έχω τον Core 2 X-Treme QX6800 (2,66GHz), Evga 8800 GTX 768 MB, 4GB/800MHz RAM, λειτουργικό κ.τ.λ. σε sata 2, ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟ ΝΑ ΒΑΛΩ ΑΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΚΣΟ ΣΑΝ ΑΝΘΡΟΠΟΣ!!! Δεν λέω, τα γραφικά δεν συγκρίνονται αλλά για να τα χαρείς θα πρέπει να τα βάλεις στο 1600x1200. Και έτσι και κάνεις το λάθος και βάλεις έστω και x2 ΑΑ τότε βάζεις τα κλάματα για τις 2000? και, που έδωσες για επεξεργαστές κ.τ.λ.. Υπάρχει κανένα σύστημα που να μπορεί να το παίξει; Αν με αυτό το σύστημα με όλα full παίρνω 9,2fps max τότε η λογική λέει και να βάλω και άλλη μία 8800 πάλη δεν παίζετε!!! Τότε τι να τα κάνω τα απίστευτα γραφικά;;;:mad: ti les more? koita to diko mou sistima kai vgazo sto VERY HIGH vgazo 15+ frames sto HIGH vgazo 20+ frames-30+
Toufas Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 llv dell δεν εχεις? η 24αρα εχει παρα πολυ καλο pixell mapping.
littlelouievegos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 1920x1200 με ολα high στα XP! Και το ΑΑ on και πόσο? Τι μηχάνημα έχεις? Δώσε περιργραφή αναλυτική αν μπορείς. Νομίζω ότι θα βγάζεις screenshots αν δεν έχεις Sli. To κλασσικο μου συστημα εδω και ενα χρονο.. Εχω ~30FPS με GTX@650/1100 και [email protected] και 2gb ram.. Χωρις AA..
littlelouievegos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 dell δεν εχεις? η 24αρα εχει παρα πολυ καλο pixell mapping. Για μενα λες; Το ξερω οτι εχει καλο pixel mapping οτιδηποτε σε 1:1 ειναι καλο, απλα δεν ειναι και οτι καλυτερο να παιζεις με 1:1 σε 27αρα ..Kαι για downscaling να μην σου πω ποσο καλες ειναι ολες οι LCD.. Ειναι απο τις στιγμες που νοσταλγεις μια CRT θα εκανε αριστα της δουλεια της..
frou-frou Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Με 3.6 τα πιάνεις τα 30 αλλά το παιχνίδι στην ανάλυση που λές δεν είναι και τόσο playable όταν γίνεται χαμός. Τελικά εγώ σε 1024χ768 όλλα full το παίζω όλα full με το σύστημα της υπογραφής μου χωρίς ΑΑ και το χαίρομαι με το παραπάνω. 27-28 όταν γίνεται πανικός και 50+ σε normal καταστάσεις. Πάντως είναι Full playable και επιτέλους χαίρομαι το Crysis έστω και σε χαμηλή ανάλυση.
littlelouievegos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Με 3.6 τα πιάνεις τα 30 αλλά το παιχνίδι στην ανάλυση που λές δεν είναι και τόσο playable όταν γίνεται χαμός. Τελικά εγώ σε 1024χ768 όλλα full το παίζω όλα full με το σύστημα της υπογραφής μου χωρίς ΑΑ και το χαίρομαι με το παραπάνω. 27-28 όταν γίνεται πανικός και 50+ σε normal καταστάσεις. Πάντως είναι Full playable και επιτέλους χαίρομαι το Crysis έστω και σε χαμηλή ανάλυση. Σε 1920x1200 μην σου πω τι ρολο παιζει ο επεξεργαστης.. Απο την στιγμη που εχεις dual core processor και καλα O/Ced εισαι μια χαρα..Την κυρια δουλεια σε αυτη την αναλυση την κανει η gpu , και οχι κατι αλλο για αυτο κλοκαρετε την οσο παει αν αποφασισετε να παιξετε σε μεγαλες αναλυσεις.. Ειναι θεμα προοπτικης.. Εγω σε lcd να κανω downscale υπερχλωμο και ας τα βαλω ολα very high.. Δεν μπορω αυτο που βλεπω στην οθονη μου με τπτ.. Χιλιες φορες καλυτερα ολα high και native 1920x1200 παρα 1440x900 και ολα very high.. Ta 28-32 fps που παιζω ολη την ωρα ειναι μια χαρα για το SP..Αν ειχα μια CRT ακομα ή το 30αρι με το Realta HQV chip θα το σκεφτομουν..
naknak Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 ti les more? koita to diko mou sistima kai vgazo sto VERY HIGH vgazo 15+ framessto HIGH vgazo 20+ frames-30+ Με ΑΑ και σε τι ανάλυση ώμος; Εγώ στα 1680x1050 Very High βγάζω 38fps μέσο όρο αλλά χωρίς καθόλου ΑΑ. Με x2 AA πέφτει αμέσως στα 23-25. (Όσα αναφέρω αφορούν εμπλοκή και όχι κολύμπι ή περπάτημα στο δάσος) Και τα 9,2fps είναι σε ώρα εμπλοκής με 1680x1050 Very High και ΑΑ x16Q. Στην αντίστοιχη ΑΑ στο Lost Planet, με τις εκρήξεις να δίνουν και να παίρνουν, είχα 29-31fps μέσο όρο. (Δεν λέω ότι είναι τα ίδια γραφικά, αλλά πιο άλλο να δώσω σαν παράδειγμα;…)
Προτεινόμενες αναρτήσεις