Προς το περιεχόμενο

Crysis

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αρχίσαμε τις μ@λ@κίες;

Είχε γραφτεί ότι η full έκδοση θα υποστηρίζει και εδώ και σε ένα κάρο sites. Αν δεν παίζει στην έκδοση που σας έφερε ο καλός θείος, αναμένεται patch.

Lol τώρα!

ψιτ αγορι, εγω δεν περιμένω απο θειους.

εκτος αν λες τον θειο ΕΑ

lulz.JPG

• Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Crysis Custom Map. Τα λόγια είναι απλά περιττά :-)

:shock:

Αυτά είναι γραφικά που βγάζει το παιχνίδι τώρα ή πρέπει να παίζεις με διάφορα αρχεία κ τον editor του παιχνιδιού για να τα ενεργοποιήσεις? Δλδ όταν βγουν "δυνατες" gpu η Crytek θα βγάλει κάποιο patch κ καλά που θα τα δίνει όλα full?

Πάντως το frame rate είναι ελεονικό στα παραπάνω screenshots! :whistle:

Δημοσ.
Crysis Custom Map. Τα λόγια είναι απλά περιττά :-)

zyl3uzzm1ylimzdzgmdn.jpg

nj2wmzijwkyddqnjim5n.jpg

immdmqqoyznmf2zodidy.jpg

kyezmj3xzzjhlzyhag5l.jpg

y2zzcnyejejwym4gety2.jpg

Αν τα έβλεπα αυτά με 45-50 Fps θα μιλούσα για επανάσταση.

Τώρα ήρθε το Crysis και ξεφτίλισε όλα τα σημερινά Pc που κυκλοφορούν στην αγορά.

Δεν σκοπεύω να δώσω τρελλά λεφτά για 2 ultra 8800 sli για να μπορέσω να παίξω Crysis χωρίς drop στο frame rate και πάλι χωρίς τέτοια ποιότητα γραφικών.

Δεν κυκλοφορεί κάρτα γραφικών που να σηκώνει άνετα το Crysis για τέτοια φωτορεαλιστικά γραφικα.

Ακόμα και η 8800 ultra μόνη της με αίμα και ιδρώτα το παίζει σε υψηλες αναλύσεις.

Θα δικαιωθούν όσοι περιμένουν την επόμενη γενιά γραφικών για να το παίξουν αξιοπρεπώς.

Και μην μου πεί ότι το χαίρεται κάποιος με 8800gtx ή ultra με τέτοια γραφικά γιατί πολύ απλά θα γελάσω.

Δημοσ.

Όπως είπα, είναι custom map μέσω editor και ακόμα δεν έχει βγει για να το δοκιμάσουμε. Wolfidis η Crytek μάλλον δεν ζόρισε όσο γινόταν την CryEngine 2, άρα τέτοια γραφικά λογικά θα δούμε μόνο σε Custom Maps/TC Mods ;). Επίσης τρέχει σε DX10 (το οποίο είναι πιο αργό από το DX9) και δεν ξέρουμε ποια είναι η πραγματική ανάλυση. Πιστεύω όμως σε 1024x768 + 4xFSAA (ή 16xCSAA) να πηγαίνει με 30fps σε μια 8800GTX/Ultra (και τα 30fps στο Crysis είναι smooth. Δεν είναι τα τέλεια αλλά δεν είναι σαν τα τραγικά 30fps άλλων τίτλων). Όπως και να έχει, είναι απόλυτα λογικό να χρειάζεσαι νέα GPU για τέτοια γραφικά.

Δημοσ.

1024x768 για να βγάλω 30fps που σε First Person Shooter τα 45-50 θεωρούνται τo minimum? Απορώ που δεν θέλει 800χ600.

Δηλαδή για να το παίξει κάποιος σε πολύ μεγάλες αναλύσεις πάνω από 1600 τι χρειάζεται με όλα high και AA on?

Δηλαδή θα πρέπει να περιμένω κανένα χρόνο για να παίξω το Crysis και να το χαρώ με τις νέες κάρτες.

Γιατί μόλις βγούνε την άνοιξη-καλοκαίρι ξέρουμε ότι θα έχουν 500+ όπως όλες οι νέες σειρές της Νvidia, και θα τις τσιμπήσουν μόνο οι σκληροπυρηνικοί που φυσάνε το χρήμα.

Eυχαριστώ αλλά δεν θα παίξω το Crysis προς το παρόν γιατί δεν μπορώ να το χαρώ στον υπολογιστή μου!!!

Δημοσ.

Trust me frou-frou. Τα 35-40fps στο Crysis είναι αρκετά για να το χαρείς. Αρκετοί φίλοι μου δεν παρατηρούσαν κολλήματα και όταν τους έλεγα ότι έτρεχε στα 30-40fps δεν με πίστευαν (μέχρι που ξανάβαζα το ίδιο level με το Fraps για να πειστούν :P). Επίσης με 1024x768 + 16xCSAA έχεις λιγότερα jaggies από σκέτη 1280x1024 ή από σχεδόν όλα τα FPS των Xbox360/PS3 (χρησιμοποιείται και EdgedAA από τα settings του Crysis επιπρόσθετα για να μην υπάρχουν πολλές γραμμές ;) ).

Δεν πιστεύω να υπάρχει παράπονο για το aliasing στις παρακάτω fotos που είναι σε 1024x768 + 16xCSAA . Υπάρχει μεν, δεν βγάζει μάτια όμως.

ltkmmmymnyfz1mmmjjij.jpg

ogntzjxy3wmhagtddkn5.jpg

2zku1zoxdlnzmolmmmdt.jpg

jztj3jcywmmyt3rnzzjz.jpg

ymzwzzy2yemdlwze4m4m.jpg

whg2yt3tgz2yfjzmzmnm.jpg

dqdu1nxmenzq0j2w2azm.jpg

Δημοσ.

paidakia me to systima stin ypografi mou mia chara paizei to systimataki to demo, tora den ksero gia tin full ekdosi.oute metrisa FPS, afou paizei who cares

XP kai full very high settings enabled.

PWS vazoume na metraei FPS? console mipws? entoli?

• Moderators
Δημοσ.
paidakia me to systima stin ypografi mou mia chara paizei to systimataki to demo, tora den ksero gia tin full ekdosi.oute metrisa FPS, afou paizei who cares

XP kai full very high settings enabled.

PWS vazoume na metraei FPS? console mipws? entoli?

Με console εντολή: r_displayInfo 1

Δημοσ.

Crysis GPU Bench (1280x1024 Very High 2x)

--------------------------------------------------------------------------------

Since this is probably the most looked at benchmark, I think it's important to find out what people are getting in vista 32 and 64 at 2x and 4x very high settings (1280x1024 resolution), single card or sli, also include what all your settings are and drivers)

Quad at 3520, 2 gigs of 1100mhz memory (5-5-5-15), 8800gt 753-1955-1021, 169.04 drivers

Crysis in Vista 32 - 1280x1024 with 2x antialiasing on, all very high settings

15.36fps avg

To those that are unsure of how to bench, go to C:\programfiles\Electronic Arts\Crytek\Crysis SP Demo\Bin 32 (Benchmark_GPU.Exe)

X3210(3.52) 1.55v, gigabyte pc35c-ds3r, Seagate 250+320 Sata, 1066 crucial ballistix (1100mhz 5-5-5-15 2.2v) Xfx 8800gt, Thermaltake Armor, (Mcr320+220, Apogee Gt, Mcw30, Mcw60, DD680i, D5)

-------------------

Άλλο ένα τραγικό bench από ένα φίλο από ξένα forums.

Δημοσ.

Στα 16.75 fps ειμαι εγω με stock την gtx και [email protected] ,μνημες PC2-6400 stock @4-4-4-12 ,169.04, σε Vista 32bit και τα ιδια settings, στην final version.

Θα δοκιμασω και με το συνηθες O/C μου στην vga να δω..Παντως μην περιμενετε παραπανω ειναι φυσιολογικα τα score..

Δημοσ.

ΠΑΙΔΕΣ ΜΟΛΙΣ ΠΗΡΑ ΤΟ CRYSIS ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΛΑ....

ΤΑ ΣΠΑΕΙ!!!!

ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ VERY HIGH ΨΙΛΟΛΑΓΚΑΡΕΙ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ!!!!

ΜΕ 1024 Χ 768 ΜΕ VERY HIGH ΟΛΑ ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!!

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΝΤΩΣ ΑΞΙΖΕΙΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΧΟΝΤΡΟ ΛΙΩΣΙΜΟ!!!!

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Δημοσ.

Απο πλευρά γραφικών φέρνει επανάσταση το τρέχουν δε το τρέχουν τα σημερινά pc μας.Δε νομίζω να το αμφισβητεί κανείς αυτό.Όλα αυτά τα παράπονα γίνονται χρόνια τώρα για όποιο παιχνίδι είναι απαιτιτικό.Το ίδιο είχε γίνει με το far cry και το doom 3.Με τις κάρτες τις επόμενης γενιάς θα το τρέξουμε με very high details και υψηλές αναλύσεις.Το θέμα είναι από πλευράς gameplay πως τα πάει.

Δημοσ.

Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος.

Εκείνα τα παιχνίδια αναλογικά για την εποχή τους και σε σχέση με το Crysis και αυτά που ζητάει ήταν ελαφριά σαν πούπουλα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...