Προς το περιεχόμενο

Crysis

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είμαι περίεργος εγώ πάντως που βλέπω κάποια πράγματα που δε μου αρέσουν;

Εντάξει από γραφικής απόψεως είναι απλά ότι καλύτερο έχω δει από ένα video game.Έχει κάποια πραγματάκια αλλαγμένα όμως από το far cry που εμένα με ψιλοχαλάνε.Με το που είδα εδώ και καιρό ότι αλλάζεις προφίλ στο όπλο και τα σχετικά ξενέρωσα.Βάζεις προφίλ δύναμης και με μια μπουνιά κόβεις κορμό κοκοφοίνικα (καλά μπορεί και να ήταν απλός φοίνικας, δεν κόβω το λιλί μου κιόλας...:mrgreen: ) στη μέση... :confused:

Βάζεις προφίλ ταχύτητας και τρέχεις μαλιοκούβαρα, με περισσότερα απ' ότι το στρατιωτικό τζιπάκι (απ' ότι φαίνεται δηλαδή).

Με οποιοδήποτε προφίλ, με μια σφαίρα από τα χχ (ίσως και χχχ) μέτρα κόβεις πάλι τον κορμό του φοίνικα στη μέση...:confused:

Πας μετά στο τζιπάκι, βαράς από το ένα μέτρο και αδειάζεις καμιά δεκαριά σφαίρες στα λάστιχα για να νιώσουν.Και όχι να ξεφουσκώσουν στην αρχή ή κάτι τέτοιο ρεαλιστικό.Απλά να κάνουν ένα τσαφ και να γίνουν σκόνη... :confused:

Πας σε τοίχο, πυροβολείς και βλέπεις κάτι εκπληκτικά particles διαφορετικά για κάθε σφαίρα.Κάνεις και στρίβεις να βαρέσεις το διπλανό βυτίο ή ακόμα χειρότερα τα πλαστικά βαρέλια και βλέπεις μόνο μια σπίθα... :confused:

Το τελευταίο βέβαια είναι το λιγότερο και μπορεί να οφείλεται στο ότι το παιχνίδι είναι ημιτελές ακόμα, κάτι που δεν αποκλείει στο μέλλον να προστεθούν και αυτές οι λεπτομέρειες.

Βάζεις άλλο προφίλ (δεν κατάλαβα ποιο) και σαλτάς σαν το Σοτομαγιόρ, δυόμιση μέτρα την πηδηξιά...:confused:

Βάλε και τη λίγο-πολύ απομάκρυση από τη φιλοσοφία του αρχικού farcry στις τοποθεσίες και στους αντιπάλους και φοβάμαι πως το ψιλοξενέρωμα σαν γενικό σύνολο το'χω...

Είμαι περίεργος λέτε;

Δημοσ.

Re file ginete war anametaksi men-alien kai sy kollas se tetia pislopragmata?Logiko den einai na exoume kai meis ena squad to opoio tha einai theotrelo?The others irthan me motherships kai terastia robots kai sy xaliese gia ena typa?Dld pos allios tha eixame mia eukeria?Mipos kai auti oi alien exoun allergia sto nero?LoL!!!!

Δημοσ.

E to far cry den eixe aliens alla mutants...apo kei kai pera protimas na nikisoun oi humans etsi i opos san kamia tenia tou Shyamalani tou Spielberg?Apo kei kai pera einai ligo mellon k oi typades einai extra super duper covert special fuckin forces me trela nanosuits...Vasika gia pesmas esy pos tha protimouses na nikisoun oi humans?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...