rallistas Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Επειδη το εβγαλα το demo χθες,μολις βαλω το full θα το ψαξω λιγο με τα fps και θα σου στειλω pm ενημερωτικα για να ξερεις.Μη γεμιζουμε το topic.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Οι προσβλητικές εκφράσεις προς άλλα μέλη καλό είναι να λείπουν. Τελευταία προειδοποίηση.
liopyr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Οι προσβλητικές εκφράσεις προς άλλα μέλη καλό είναι να λείπουν. Τελευταία προειδοποίηση. σε εμένα πήγαινε αυτό, γι'αυτό που είπα στον NEKROMA ?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 σε εμένα πήγαινε αυτό, γι'αυτό που είπα στον NEKROMA ? Η παρατήρηση είναι γενική. Αν κάποια παρατήρηση απευθύνεται σε συγκεκριμένο μέλος, δημοσιεύεται και το όνομα του μέλους. Παράδειγμα: @ paredwse: Σε παρακαλώ μην αποκαλείς άλλα μέλη βάζελους, οι προσωπικές επιθέσεις απαγορεύονται.
liopyr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 ok...απλά, ξαφνιάστηκα γιατί εγώ ήμουν ο τελευταίος που είχα κάνει προσωπικό σχόλιο σε κάποιον, με εμφανής χιουμοριστικές προθέσεις... back to topic: αυτά τα κλειδια που άφησαν πάλι ελεύθερα είναι μόνο για την beta version?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 back to topic:αυτά τα κλειδια που άφησαν πάλι ελεύθερα είναι μόνο για την beta version? Ε ναι. Λες να δουλεύουν και στο full;
liopyr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 όχι μπας και ξεκλειδώνουν online στο demo με κάποιο τρόπο... ερώτηση απελπισίας...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Αν το είχαν ξεκλειδώσει, θα μας είχαν ενημερώσει. (ροιμάρει)
Toufas Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Thank you for ordering on Electronic Arts BV. The date when the product that you Pre-Ordered will be released has been changed. The product listed below will now be available on 09 November 2007 Order ID: Product ID: Product Name: Crysis® στο ea downloader δεν το εχει παντως.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Είναι preload...
pappous_soulis Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Να ρωτήσω κάτι άσχετο,αυτό το WC3 Banlist τι είναι? Λίστα με servers οπου έφαγες ban?
Sed22 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Παιδια μια απορια..Τωρα με λιγα λογια ποια εταιρια εφτιαξε το Crysis? Η crytek ή H EA games..?Τι ρολο παιζουν και οι 2 αυτες εταιριες..
S2Katana Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Νομιζω η engine του παιχνιδιου ειναι της Crytek.
Προτεινόμενες αναρτήσεις