KINGLUCAS Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 EPIDI exo mperdefti ligo gia 8800GTX XP drivers pious sistinete san STAtherous?
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Tous teleuteous sto site tis Nvidia...
KINGLUCAS Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 mperdema einai ....telika pioi einai i kaliteri ? isos na min inai i teleftaioi i kaliteroi:)
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Αληθεια, μια ερωτηση κρισεως. Το Crysis με τα τοσα εφε του κτλ, θα ειναι playable online?Δλδ: 1.Οι απλες συνδεσεις του 1mbit θα μπορουν να σηκωσουν το παιχνιδι, εστω οτι σηκωνουν ολα τα αλλα games σωστα? 2.Οταν εχεις μεσα στο σερβερ 20 ατομα με nanosuit, τα fps δε θα ειναι πολυ χαλια και αναγκαστικα θα ριξουμε τα γραφικα? Θα δείξει. Πάντως στην beta με Dx9 ήταν οκ. Στο demo νομίζω πως η Dx9 πάει ακόμα καλύτερα, αλλά πριν το δούμε, δεν μπορώ να υποσχεθώ τίποτα.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 otan les ola sto terma enoeis very high; NEKROMA μαλλον αυτο εννοει αφου max value = very high....
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 μάλλον high εννοεί, και το πολύ καλά μαλλον είναι πολύ σχετικό...για κάποιονκαι τα 15frames μπορει να είναι ''πολύ καλα''... γιατί παραπάνω M.O δύσκολο να πιάνει το συγκεκριμένο σύστημα.. edit: NEKROMA τώρα σε πρόσεξα! ποιον έχεις βίσμα βρε? δεν είχες φάει ban? οταν το ματι για να καταλαβει κινηση θελει 10fps...το 15δεν ειναι καλα!!!Μαλλον γυρω στα 20-25 αν τα εχει στο Very High θα πιανει... Οσο για το δυσκολο..ειναι υποκειμενικο καθως δεν ξερεις τι overclock εχει κανει στο μηχανιμα του...
Heatspreader Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Οι καλύτεροι Drivers για το Crysis είναι οι 169.04 beta. Από εκεί και πέρα στα XP ότι τελευταίο μπορεί να βρει κανείς.
rallistas Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 μάλλον high εννοεί, και το πολύ καλά μαλλον είναι πολύ σχετικό...για κάποιονκαι τα 15frames μπορει να είναι ''πολύ καλα''... γιατί παραπάνω M.O δύσκολο να πιάνει το συγκεκριμένο σύστημα.. edit: NEKROMA τώρα σε πρόσεξα! ποιον έχεις βίσμα βρε? δεν είχες φάει ban? High εννοω μιας και μιλαμε για ΧP Windows χωρις να κανω mods στο παιχνιδι.Αν ηταν 15 frames δε θα παιζοταν το παιχνιδι φιλε μου.Δεν κυνηγαω να πετυχω top frames και πιστεψε με πως ειμαι απο αυτους τους περιεργους που οταν αρχιζει και σκαλωνει το παιχνιδι το πεταω.Κι επισης μιλαμε για 17αρα οθονη κι οχι για κανενα κτηνος με τρελες αναλυσεις τυπου 1800φευγα.
Exoskeletor Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Pouse garry, exeis douleia me to garry's mod sto crysis
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Καλά, ξέρουμε ότι το FP είναι γτπ... Τελευταία βδομάδα, έβαλαν κι άλλα keys και είναι (πάλι) open για όλους.
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Έστω και καθυστεριμένα πήρα ένα κλειδί.Τώρα περιμένω τον client.Και το είχα κατεβάσει παλιότερα αλλά το έσβησα μιας και είχα χάσει κάθε ελπίδα για κλειδί.
liopyr Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 οταν το ματι για να καταλαβει κινηση θελει 10fps...το 15δεν ειναι καλα!!!Μαλλον γυρω στα 20-25 αν τα εχει στο Very High θα πιανει...Οσο για το δυσκολο..ειναι υποκειμενικο καθως δεν ξερεις τι overclock εχει κανει στο μηχανιμα του... δεν είναι ο επεξεργαστής το πρόβλημά του.. High εννοω μιας και μιλαμε για ΧP Windows χωρις να κανω mods στο παιχνιδι.Αν ηταν 15 frames δε θα παιζοταν το παιχνιδι φιλε μου.Δεν κυνηγαω να πετυχω top frames και πιστεψε με πως ειμαι απο αυτους τους περιεργους που οταν αρχιζει και σκαλωνει το παιχνιδι το πεταω.Κι επισης μιλαμε για 17αρα οθονη κι οχι για κανενα κτηνος με τρελες αναλυσεις τυπου 1800φευγα. επειδή την είχα και εγώ την X1950pro, ξέρω πως είναι δυνατή κάρτα, αλλά μου φαίνεται αδύνατο να παίζει με 25 frames Μ.Ο σε high, χωρίς να πειράξεις τίποτα, και με AA enable (έστω 2χ, και 1024)..
Προτεινόμενες αναρτήσεις