Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 ΚΑΛΑ Ε...και γ@μω τις φοτος ετσι...Αυτος ο ηλιος ειναι Κ@υλ@!! Δες και το βίντεο που έβαλα από πάνω. Από τον ίδιο είναι.
activex Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 1) Προβλημα των AMD kai Nvidia auto2)DX10... <Strogg voice>MEH</Strogg voice> 3) Sto diko moy systhme me water kai shaders medium kai ola ta alla se high epaize kai fainotan gmt sta 1680X1050. Ama den tweakareis pws tha paixeis ta kainourgia paixnidia. Telika poly kako exoun kanei oi konsoles. Otan bghke to Doom3 na se dw me ti systhma tha to epaizes sto full. Oles oi kales PC mhxanes 3d otan bgainoun prepei na apaitoun perissotero apo oti yparxei gia na mporoun na xrhsimopoiountai gia kana 2 xronia. den kserw an diafonoume kapou alla auto pou thelw na tonisw me ta parapano einai oti ALLA blepame kai mas legan stis parousiasis kai alla telika isxioun. den exei mia diafora kato apo auth tin prosegisi to thema? den lew pos kati kanane straba kai to game bgike patata..apenantias ! ola kala an ekseresoume to prologo omos pou poulisan merikoi merikoi eksalou ta parapano sxolia pigenan stin erwtisi tou paidiou pou rotise se ti mixanima paizan arage otan mas to dixnan stis parousiasis eksou kai oi apories - sxolia!
Heatspreader Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Κύματα στο νερό: http://www.rage3d.com/board/showpost.php?p=1335211114&postcount=793 Disabled feature μέχρι το hardware να βελτιωθεί και να το αντέχει??? Η μηχανή έχει την επιλογή...
ThrowDOWN Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 para poly kalo to videaki me to jungle fight entipwsiako (na eixe kai panw apo 20fps tha itane kalytera xexe)
john2gr Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Το capture έχει γίνει στα 25fps γι' αυτό και κάνουν μπαμ τα κολλήματα
liopyr Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 μόλις έβαλα ένα από αυτά τα maps που κυκλοφορούν, (το 5 νομίζω), και μόλις φτάνω στο σημείο που βγαίνω από το δάσος, εκεί όπου έχουν γίνει και οι αλλαγές δλδ, τρώω κάτι απίστευτα framedrops και κολλήματα, ενώ τα γραφικά έχουν χαλάσει πολύ... χαρακτηριστικό είναι κυρίως το βάθος που βλέπεις, (depth of field), καθώς αλλάζει τελευταία στιγμή, δλδ ότι είναι σε απόσταση απλά δεν φαίνεται, και εμφανίζεται μόλις πλησιάσεις αρκετά .. ενώ ακόμα και τα textures μου φαίνονται πολύ χειρότερα, τι παίζει, τι μλκ έχουν κάνει? πάντως οι εκρήξεις όντως μετράνε..
S2Katana Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Nαι και εγω το εχω, μην ανησυχεις. Κατι παιζει με τα files και τα γραφικα...Ξεκινα τα tweaks στη Nuke και τα λεμε!
S2Katana Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Ανοιξε το αρχειο .pak που αναφερεται πριν καποιες σελιδες και κανε edit το αρχειο ''TacTank'' ή καπως ετσι.Εκει μεσα, αλλαξε το damage.
rallistas Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 paidia katalavenete pos einai arketa diskolo eos akatorthoto na diavaso 234 selides me posts gia to paixnidi.me mia ati x1950 pro mporei kapios na paiksei to sigekrimeno game i einai katadikasmenos stin epilogi mias 8800 gts??euxaristo poli Με E4500 και X1950 Pro 512 και 2GB Ram παιζω σε 17αρα οθονη(1024x768) ολα στο τερμα με anti-aliasing x2 παρα πολυ καλα.
NEKROMA Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Με E4500 και X1950 Pro 512 και 2GB Ram παιζω σε 17αρα οθονη(1024x768) ολα στο τερμα με anti-aliasing x2 παρα πολυ καλα. otan les ola sto terma enoeis very high;
liopyr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 μάλλον high εννοεί, και το πολύ καλά μαλλον είναι πολύ σχετικό... για κάποιονκαι τα 15frames μπορει να είναι ''πολύ καλα''... γιατί παραπάνω M.O δύσκολο να πιάνει το συγκεκριμένο σύστημα.. edit: NEKROMA τώρα σε πρόσεξα! ποιον έχεις βίσμα βρε? δεν είχες φάει ban?
Heatspreader Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Ο πρώτος οδηγός για το πως μπορούμε να "πειράξουμε" το Crisys Click Here. Επίσης η nVidia έβγαλε νέους drivers της σειράς 163 και όχι beta 169. Για Crysis παραμένουμε λοιπόν στους beta, καθώς οι άλλοι πέρα από HL2 και κάποια SLI profiles δεν βελτιώνουν κάτι άλλο.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Εγώ όσο περνάει ο καιρός και βλέπω πράγματα, πάλι το βλέπω Tribes. Η nanosuit είναι διαφορετική από τα κλασσικά fps και το έχουμε δει όσοι παίζαμε την beta, δεν είναι μόνο αυτό όμως, αλλά αλλάζει πολύ το gameplay, έχει και αρκετά πράγματα για customisation οπλισμού. Αλλά και στο Tribes είχε jetpacks, sci-fi όπλα, τρελό customisation, πολύ καλό communication και "δεν έπιασε" στην εποχή του και ειδικά στην Ελλάδα. Τώρα πάλι,πχ. όλος ο κόσμος λέει πως το COD4 (σωστά για εκείνους μεν, αλλά εμένα δεν με συγκινεί κανένα από τα "perks, stats, unlocks, LEVELS (!!!)) είναι φοβερό. και διάβασα IGN/Gamespot/Gamespy reviews. Δηλαδή, ο ανταγωνισμός πια είναι μέρος της ζωής και όσα παιχνίδια δεν έχουν stats, unlocks και τέτοια πρέπει να καούν στην πυρά, ακόμη και αν έχουν πρωτότυπα στοιχεία και προσπαθούν να βγουν απο το "είμαι ένα όπλο με πόδια" καλούπι...
S2Katana Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Αληθεια, μια ερωτηση κρισεως. Το Crysis με τα τοσα εφε του κτλ, θα ειναι playable online?Δλδ: 1.Οι απλες συνδεσεις του 1mbit θα μπορουν να σηκωσουν το παιχνιδι, εστω οτι σηκωνουν ολα τα αλλα games σωστα? 2.Οταν εχεις μεσα στο σερβερ 20 ατομα με nanosuit, τα fps δε θα ειναι πολυ χαλια και αναγκαστικα θα ριξουμε τα γραφικα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις