Greek_Tornado Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Πώς διαγράφεται ρε παιδιά ένα post στο καινούριο insomnia; Πού το πήγαν το delete:fear:
Greek_Tornado Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Εννοείς Alfa Romeo GTA να υποθέσω αφού είπαμε τα $$$ τα χαλάς στα αυτοκίνητα έτσι; Πάντως το να "έχουμε λεφτά για πέταμα σε κάρτες των 500 ευρώ" πραγματικά μου προκαλεί άπειρο γέλιο το τι αντιδράσεις τραβάει στα διάφορα φόρα. Η κλασσική καραμέλα: γιατί δίνετε τόσα λεφτά για pc, και ποιος είσαι συ που δίνεις τόσα λεφτά κλπ. Το ενδεχόμενο απλά να έχω λεφτά για πέταμα δεν καταλαβαίνω είτε γιατί α) δεν περνάει απ'το μυαλό σου ή β) δεν το δέχεσαι με τίποτα. Επίσης υπάρχει και το (πιθανότερο) ενδεχόμενο να είμαι σ'αυτά εδώ τα φόρα γιατί είμαι pc-enthusiast, και να δούλεψα/έκανα οικονομίες για να πάρω ένα "uber" pc το οποίο γουστάρω και μόνο να το βλέπω... Δε σας καταλαβαίνω ρε παιδιά ειλικρινά. Όσα δε φτάνει η αλεπού κρεμαστάρια δηλαδή. Ή κλασσικά: όποιος οδηγάει Ferrari είναι μαλάκας, κι ας μην τον έχω δει καν ποιος είναι Απλα εγω προσπαθησα να δωσω μια αποψη βασισμενη σε δικια μου εμπειρια και λαθη του παρελθοντος...οταν εδινα κ εγω τρελα λεφτα για τελευταιας τεχνολογια gadget's βεβαια τωρα χαλαω τα ιδια λεφτα αλλα για αυτοκινητα!!! Οποτε μπορεις να πεις οτι περασα απο το ενα καψιμο στο αλλο... Δεν θα ασχολιθω αλλο με το τι ειναι σωστο ή οχι...δεν με απασχολει αλλωστε. Οσο για το Crysis...ωραιο φαινεται παιδια,αλλα μην ξεχνατε,ειναι αλλο ενα fps... ποσες φορες μπορεις να παιξεις ενα fps...και ποσες φορες να το τερματισεις??? GTA is comming to rule them all...και οποιος καταλαβε καταλαβε :devil:
liopyr Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Οσο για το Crysis...ωραιο φαινεται παιδια,αλλα μην ξεχνατε,ειναι αλλο ενα fps... ποσες φορες μπορεις να παιξεις ενα fps...και ποσες φορες να το τερματισεις??? έχεις ακούσει πουθενά τον όρο : ''online gaming''???
activex Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 egw thimame pou legane oti to crysis epeze se mia parousiasi me crossefire 1900xtx ! kai malista eksomione tote kai to mi diathesimo akoma dx10 gia na doume ta effe pou tha exei ( ! ) to thimaste? kai lew 1) akoma na baloun ypostiriksi crossefire - sli 2) pia dx10 effe ? auta tou dx9 ? (LOL) 3) pou einai h taxitita tora OEO? mirizome xontro doulema...
liopyr Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 ρε παιδιά αν μπορεί κάποιος ας ανεβάσει σε rapidshare τα maps, γιατί δεν κατεβαίνουν από το 4thdimension τα έχει παίξει, και δεν τους βρίσκω αλλού..
pappous_soulis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Απλα εγω προσπαθησα να δωσω μια αποψη βασισμενη σε δικια μου εμπειρια και λαθη του παρελθοντος...οταν εδινα κ εγω τρελα λεφτα για τελευταιας τεχνολογια gadget's βεβαια τωρα χαλαω τα ιδια λεφτα αλλα για αυτοκινητα!!! Οποτε μπορεις να πεις οτι περασα απο το ενα καψιμο στο αλλο... Με την ίδια λογική θα σε ρωτήσω γιατί δίνεις τα τρελά λεφτά σε αυτοκίνητα τώρα? Αφού μπορείς να έχεις ένα μηχανάκι με μαξ budget 1500 ευρώ και να είσαι καλυμένος... Απλά πρέπει να καταλάβεις οτι ο καθένας πετάει τα λεφτά του εκεί που γουστάρει.
overdrivehome Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 mporei kapoios na mou lysei mia aporia pou exw alla na min pei oti na einai ....ola high kai me 8xq sernete alla me ola high kai 16xq pezei poli kalitera se analish 1440x900 giati xerei kaneis?
overdrivehome Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 me ola high kai 16x vista kai 1440x900 exw apo 25 - 10 frames an ta balw ultra high paei sta 15
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 GTA = Grand Theft Auto΄ ακου Alfa Romeo..ηπαγε πισω μου Ιταλε Κοιτα το να λες οσα δεν φτανει η αλεπου ειναι ψιλο ατοπο...καθως το αμαξι ειναι πλυ πιο ακριβο σπορ...αρα δεν ειναι θεμα χρηματων Ναι εχω ακουσει τον ορο online gaming,κατι μου θυμιζει,και μπορω να σου αποδειξω σε fps ποσο καλα το ξερω... ;) Ποιος σου ειπε οτι δεν εχω και καγκουρικο παπι???:devil:
liopyr Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 αφού λοιπόν ξέρεις καλά τον όρο, όπως ισχυρίζεσαι, γιατί ανησυχείς αμφιβάλλεις για την αντοχή που θα έχει στο χρόνο το crysis?
raven3x7 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 egw thimame pou legane oti to crysis epeze se mia parousiasi me crossefire 1900xtx ! kai malista eksomione tote kai to mi diathesimo akoma dx10 gia na doume ta effe pou tha exei ( ! ) to thimaste? kai lew 1) akoma na baloun ypostiriksi crossefire - sli 2) pia dx10 effe ? auta tou dx9 ? (LOL) 3) pou einai h taxitita tora OEO? mirizome xontro doulema... 1) Προβλημα των AMD kai Nvidia auto 2)DX10... <Strogg voice>MEH</Strogg voice> 3) Sto diko moy systhme me water kai shaders medium kai ola ta alla se high epaize kai fainotan gmt sta 1680X1050. Ama den tweakareis pws tha paixeis ta kainourgia paixnidia. Telika poly kako exoun kanei oi konsoles. Otan bghke to Doom3 na se dw me ti systhma tha to epaizes sto full. Oles oi kales PC mhxanes 3d otan bgainoun prepei na apaitoun perissotero apo oti yparxei gia na mporoun na xrhsimopoiountai gia kana 2 xronia.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 αφού λοιπόν ξέρεις καλά τον όρο, όπως ισχυρίζεσαι, γιατί ανησυχείς αμφιβάλλεις για την αντοχή που θα έχει στο χρόνο το crysis? γιατι απο την στιγμη που θα το τερματισεις το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να παιξεις ονλινε...και πιστεψε με μετα απο λιγο ΒΑΡΙΕΣΑΙ.Δεν ειναι RPG ειναι 1ου προσωπου... Εκτος αν εισαι πολυ καμμενος...
john2gr Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Απλά τρία πράγματα: 1)Total Conversions και τεράστια υποστήριξη από Mods (και παίζει φάση επιτέλους να κυκλοφορήσει το Jurassic Park Mod. Εκεί κι αν πέσει κάψιμο ) 2)Ανοιχτό gameplay και παίζεις όπως γουστάρεις. Όχι linear καταστάσεις όπως στα περισσότερα παιχνίδια. 3)More maps από την κοινότητα Το Crysis δεν είναι "άλλο ένα fps", εκτός κι αν δεν διαθέτει κάποιος το ανάλογο PC για να το τρέξει. Στις παρουσιάσεις αν παρακολουθούσατε συνήθως το έτρεχαν σε 1024x768 χωρίς FSAA και AF. Τέλος, δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν περάσει περισσότερη ώρα με το demo από ότι με πολλά περισσότερα full games PS: Ήδη ετοιμάζονται δύο Mods για το Crysis και ορίστε και ένα άλλο. WW2 squad based MP Total Conversion => http://www.incrysis.com/index.php?option=com_content&task=view&id=550 . Ετοιμαστείτε για πολλά πράγματα λέμε
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 To bonus disk den leei kati opote min kanete to kopo...
Προτεινόμενες αναρτήσεις