john2gr Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Μήπως υπάρχουν και ultra ρυθμίσεις που να υποστηρίζουν περισσότερα dx10 εφε?Γιατί κάπου είχα διαβάσει οτι θα υπάρξουν ultra.Τώρα ποιος θα τρέξει το παιχνίδι με ακόμα καλύτερα γραφικά δε ξέρω. Οι Ultra ρυθμίσεις στην ουσία είναι εκτεταμένα physics (όπως στην πυρηνική), καλύτερα LODs στα κτίρια και τα δέντρα, όπως και διάφορα άλλα τέτοια πράγματα. Πριν από λίγες σελίδες είχα post-άρει μια εικόνα με έναν πίνακα που εμφάνιζε μερικά Ultra settings. Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει κάποιο DX10.1 effect ή κάποια επιλογή από τα Options που να λέει "Ultra settings".
overdrivehome Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Arxizo kai ta perno siga siga th mls einai autes ultra settings kai papa@@@@ edw kala den pezei me ultra high settings theloume kai ultra?me system tis ypografis mou kai vista an ta balo ola ultra high kai 16xq sernetai!!!!auto ta leei ola...se kanena xrono pou tha bgoun 9xxxxx ultra high extreme super clock core k.l.p to sizitame pali....
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 @@@@Ean einai ego na perimeno na vgei 9800 i na doso 1000eura gia enan Xtreme gia na pezo ena game to opoio vgike tora na pan na [email protected] epeidi opos oloi ta exoume parei ligo me tin crysis to skeftome POLU na min to agoraso...
Wintermute23 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Gia tis Ultra ru8miseis pou lete einai autes pou eixe akoustei prin ligo kairo pws 8a 3ekleidwsoun se mellontiko patch otan oi kartes 8a mporoun na antape3el8oun!
S2Katana Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Εγω αυτο που φοβαμαι ειναι μην ξενερωσω με το σεναριο, οπως ειχα ξενερωσει με το Far Cry. Εχουμε και πολλες νεες κυκλοφοριες αυτη την περιοδο, εχουμε σκασει και λεφτα για hardware upgrades, ποσο πια να αντεξει η τσεπη μας?
tmjuju Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 TNX! με τα Links που δώσατε το παιχνίδι είναι πολύ πιο ενδιαφέρον! Mε 5600Χ2 και 1950 μια χαρα παίζω σε 1024-High Αλλα το upgrade την επόμενη εβδομάδα δεν το γλιτώνω ούτε εγω
Moderators Praetorian Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Μου αρέσει πολύ ο editor του παιχνιδιού, αλλά μια και είναι τόσο βαρύ και δε θέλω να κάνω αναβάθμιση θα του δώσω λίγο καιρό πριν αποφασισω αν θα το πάρω ή όχι. (Με το Bioshock που βιάστηκα αποδείχθηκε μέγα λάθος...)
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Καθε αναβαθμιση με κριτηριο ενα παιχνιδι ειναι λανθασμενη!!! Βασικα απ οτι βλεπω εσεις παιδια δινεται πολλα λεφτα στα μηχανακια σας για αποκτισεται κατι που μετα απο καποιους μηνες θεωρειτε μετριο...ακου εκει 500ευρο για καρτα γραφικων...200ειναι το max budget...προτιμω να δινω 200καθε 12μηνες παρα 500 και μετα απο 12 να μην τραβαει στην ανηφορα....)
Skia11 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Καθε αναβαθμιση με κριτηριο ενα παιχνιδι ειναι λανθασμενη!!! Βασικα απ οτι βλεπω εσεις παιδια δινεται πολλα λεφτα στα μηχανακια σας για αποκτισεται κατι που μετα απο καποιους μηνες θεωρειτε μετριο...ακου εκει 500ευρο για καρτα γραφικων...200ειναι το max budget...προτιμω να δινω 200καθε 12μηνες παρα 500 και μετα απο 12 να μην τραβαει στην ανηφορα....) Εσύ καλά κάνεις, ο άλλος όμως έτσι γουστάρει να τα ακουμπήσει για να τα βλέπει όλα uber...εφόσον απο την τσέπη του βγαίνουν και αυτουνού το budget είναι μεγαλύτερο απο το δικό σου τα σχόλια είναι περιττά. Και για να μην ξεχνιόμαστε το insomnia είναι τεχνολογικό forum και ποστάρεις στο sub forum για τα games, gamer pc = τα πιο δυνατά = ακριβά components = πιο πολλά λεφτά απο ένα budget pc.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Εσύ καλά κάνεις, ο άλλος όμως έτσι γουστάρει να τα ακουμπήσει για να τα βλέπει όλα uber...εφόσον απο την τσέπη του βγαίνουν και αυτουνού το budget είναι μεγαλύτερο απο το δικό σου τα σχόλια είναι περιττά.Και για να μην ξεχνιόμαστε το insomnia είναι τεχνολογικό forum και ποστάρεις στο sub forum για τα games, gamer pc = τα πιο δυνατά = ακριβά components = πιο πολλά λεφτά απο ένα budget pc. Σιγουρα δεν ειναι δικα μου τα λεφτα...αλλα ο τονος σου με κανει να δωσω και εγω μια αναλογη απαντηση σε εσενα φιλε μου. uber γραφικα....Ελεος,ποσο χρονων εισαι παιδι?Εχεις καταληψη στο σχολειο και εισαι σπιτι και γραφεις σε φορουμ???Δεν με ειδες να κατηγορω κανεναν που δινει λεφτα...απλα ειπα την γνωμη μου... Μεγαλυτερο Budget...χμμ...δεν θα κατσω να το σχολιασω αυτο,μιας και εγω δεν ζηταω λεφτα απο τους γονεις μου :P :devil: Αλλα παλι...η δουλεια μου αποφερει "αρκετα" χρηματα αλλα δεν θα τα χαλαγα σε components τελευταιας τεχνολογια μονο και μονο για να εχω Uber γραφικα,μου αρεσε η εκφραση σου φιλε,και 5-10 φραμες παραπανω...οταν μετα απο 2-3 μηνες θα βγει κατι πολυ πιο δυνατο ή καποια νεα τεχνολογια και αρα η επενδυση μου θα ειναι ακυρη πλεον.. Budget PC!!!Μαλλον δεν εχει γραψει ποτε OOP σε καποια σοβαρη γλωσσα να δεις εκει απαιτησεις... Τεσπα.Μαλλον ειδες Junior Member και ειπες να μου κολλησεις...αλλα think before you act!!!
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Pulzar chill bro...min sxoliazete pragmata pou den gnorizete gia ton kathena...relax and let the topic flow...eixame idi mia maxi edo k itan arketi... Sto thema mas loipon...telika exei mathei kaneis se ti rig epezan to crysis sta demonstrations?
Skia11 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Σιγουρα δεν ειναι δικα μου τα λεφτα...αλλα ο τονος σου με κανει να δωσω και εγω μια αναλογη απαντηση σε εσενα φιλε μου.uber γραφικα....Ελεος,ποσο χρονων εισαι παιδι?Εχεις καταληψη στο σχολειο και εισαι σπιτι και γραφεις σε φορουμ???Δεν με ειδες να κατηγορω κανεναν που δινει λεφτα...απλα ειπα την γνωμη μου... Μεγαλυτερο Budget...χμμ...δεν θα κατσω να το σχολιασω αυτο,μιας και εγω δεν ζηταω λεφτα απο τους γονεις μου :P :devil: Αλλα παλι...η δουλεια μου αποφερει "αρκετα" χρηματα αλλα δεν θα τα χαλαγα σε components τελευταιας τεχνολογια μονο και μονο για να εχω Uber γραφικα,μου αρεσε η εκφραση σου φιλε,και 5-10 φραμες παραπανω...οταν μετα απο 2-3 μηνες θα βγει κατι πολυ πιο δυνατο ή καποια νεα τεχνολογια και αρα η επενδυση μου θα ειναι ακυρη πλεον.. Budget PC!!!Μαλλον δεν εχει γραψει ποτε OOP σε καποια σοβαρη γλωσσα να δεις εκει απαιτησεις... Τεσπα.Μαλλον ειδες Junior Member και ειπες να μου κολλησεις...αλλα think before you act!!! Τα περί πόσων ετών είμαι τα αφήνω ασχολίαστα γιατί απο το avatar μου τα κατάλαβες όλα απ' οτι βλέπω ηλικία, εισόδημα, απο που γράφω και άλλα όμορφα που λες. Εσύ αναφέρθηκες στο budget σου: "...ακου εκει 500ευρο για καρτα γραφικων...200ειναι το max budget...προτιμω να δινω 200καθε 12μηνες παρα 500 και μετα απο 12 να μην τραβαει στην ανηφορα....)" και έβγαλες το συμπέρασμα: "Καθε αναβαθμιση με κριτηριο ενα παιχνιδι ειναι λανθασμενη!!!". Για να μην παρεξηγιόμαστε "τόνο" δεν χρησιμοποίησα ( εξάλλου είναι προσόν του προφορικού λόγου) μάλλον ειρωνία ή σαρκασμό ήθελες να πεις, και για να σε βοηθήσω δες ένα δείγμα ειρωνίας και σαρκασμου: "Ελεος,ποσο χρονων εισαι παιδι?Εχεις καταληψη στο σχολειο και εισαι σπιτι και γραφεις σε φορουμ???Δεν με ειδες να κατηγορω κανεναν που δινει λεφτα...απλα ειπα την γνωμη μου... Μεγαλυτερο Budget...χμμ...δεν θα κατσω να το σχολιασω αυτο,μιας και εγω δεν ζηταω λεφτα απο τους γονεις μου" Τα όσα σχολίασα στο πρώτο μου post συνεχίζουν να ισχύουν. Back to topic: Μάλλον σε κανά quad τέρας
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 E kai ti na leei afou den exei support...
S2Katana Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Παιδια οι αποψεις περι αναβαθμισης, επενδυσης μεγαλων ποσων σε pc κτλ εχουν συζητηθει πολλες φορες. Ο καθενας σκεφτεται και πραττει αναλογως με την οικονομικη του δυναμη και τις απαιτησεις του.Απο εκει και περα, το τοπικ αφορα μονο το Crysis και τιποτα αλλο, οποτε ας μην χαλιομαστε ολοι μας. @{TDi}, ευλογη η απορια σου, και εγω με μεγαλο ενδιαφερον θα ηθελα να δω τα specs...
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Απλα εγω προσπαθησα να δωσω μια αποψη βασισμενη σε δικια μου εμπειρια και λαθη του παρελθοντος...οταν εδινα κ εγω τρελα λεφτα για τελευταιας τεχνολογια gadget's βεβαια τωρα χαλαω τα ιδια λεφτα αλλα για αυτοκινητα!!! Οποτε μπορεις να πεις οτι περασα απο το ενα καψιμο στο αλλο... Δεν θα ασχολιθω αλλο με το τι ειναι σωστο ή οχι...δεν με απασχολει αλλωστε. Οσο για το Crysis...ωραιο φαινεται παιδια,αλλα μην ξεχνατε,ειναι αλλο ενα fps... ποσες φορες μπορεις να παιξεις ενα fps...και ποσες φορες να το τερματισεις??? GTA is comming to rule them all...και οποιος καταλαβε καταλαβε :devil:
Προτεινόμενες αναρτήσεις