Προς το περιεχόμενο

Crysis

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν υπάρχει άλλο παιχνίδι που να σου προσφέρει τέτοια ευχαρίστηση όσο τα όπλα του Crysis.

H nuke απλά δεν παίζεται. Είναι από μόνη της must buy για το παιχνίδι.

Κάτι τέτοια βλέπουν οι φανατικοί κονσολάκηδες και μπαίνουν μέσα στην σπηλιά τους.

Δημοσ.
Δεν υπάρχει άλλο παιχνίδι που να σου προσφέρει τέτοια ευχαρίστηση όσο τα όπλα του Crysis.

H nuke απλά δεν παίζεται. Είναι από μόνη της must buy για το παιχνίδι.

Κάτι τέτοια βλέπουν οι φανατικοί κονσολάκηδες και μπαίνουν μέσα στην σπηλιά τους.

Δυστυχώς όμως για εμάς, οι κονσολάκηδες (φανατικοί και μη) φχαριστιούνται παιχνίδι ενώ οι περισσότεροι από εμάς μόνο σκρινσοτς αφού τα τελευταία παιχνίδια σέρνονται! Λεφτά να χει κανείς να αλλάζει κάθε χρόνο pc και κάθε 4 χρόνια κονσόλα.

Δημοσ.

Αυτό ακριβώς κάνουμε εμείς τα κορόιδα.

Δεν πειράζει, αρκεί που χαιρόμαστε πολλά f.p.s.

Χαλάλι τα λεφτά μπροστά στην απόλαυση του Crysis.

Δημοσ.

κατεβασα το demo του crysis σε xp παιζει μια χαρα(για την καρτα γραφικων που εχω) το δοκιμασα και στα vista 32bit αλλα οταν ξεκιναει ενω εχω κανονικο ηχο στην εικονα εχω πρασινες και μπλε μουτζουρες..ο ηχος τρεχει κανονικα αλλα δεν εχω εικονα..η κατασταση αυτη συνεχιζεται ακομα και οταν ανοιγω task manager με μονη επιλογη την επανεκκινηση... κανω κατι λαθος???εχω κατεβασει 169.04 forceware και πιστευω ολες τις υπαρχουσες αναβαθμισεις των vista το pc μου einai intel core 2 duo [email protected],2gb ram,5pw dh deluxe,7900gt vista ultimate

να σημειωθει οτι το ιδιο ακριβως παθαινα και στο bioshock(αν και εκει νομιζα οτι φταει το crack..)ΒΟΗΘΕΙΑ!!!

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, εγώ πάντως κλείνω 13 μήνες με το PC της υπογραφής μου, χαίρομαι το Crysis και έχουμε αρκετό καιρό μέχρι την επόμενη αναβάθμιση :P

Δημοσ.
Υπήρχε πριν 13 μήνες η 8800gtx;

Τι 13 τι 12 μήνες μωρέ, έναν μήνα έξω έπεσα (που να θυμάμαι ακριβώς :P). Από τους πρώτους που πήραν 8800GTX ήμουν και αρχές Νοεμβρίου του 2006 είχε κυκλοφορήσει η 8800GTX

Tα .pak με τι προγραμμα ανοιγουν?

Winzip ή Winrar

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...