S2Katana Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Nice!Θα το δοκιμασω, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ! This is fun!
frou-frou Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δεν υπάρχει άλλο παιχνίδι που να σου προσφέρει τέτοια ευχαρίστηση όσο τα όπλα του Crysis. H nuke απλά δεν παίζεται. Είναι από μόνη της must buy για το παιχνίδι. Κάτι τέτοια βλέπουν οι φανατικοί κονσολάκηδες και μπαίνουν μέσα στην σπηλιά τους.
S2Katana Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 +1 στον frou-frou. Eγω εχω καταντησει να κοβω βολτες με το τανκ και να γκρεμιζω σπιτια, δεντρα κτλ! Terminator baby!Αχαχα.
kirileman Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δεν υπάρχει άλλο παιχνίδι που να σου προσφέρει τέτοια ευχαρίστηση όσο τα όπλα του Crysis. H nuke απλά δεν παίζεται. Είναι από μόνη της must buy για το παιχνίδι. Κάτι τέτοια βλέπουν οι φανατικοί κονσολάκηδες και μπαίνουν μέσα στην σπηλιά τους. Δυστυχώς όμως για εμάς, οι κονσολάκηδες (φανατικοί και μη) φχαριστιούνται παιχνίδι ενώ οι περισσότεροι από εμάς μόνο σκρινσοτς αφού τα τελευταία παιχνίδια σέρνονται! Λεφτά να χει κανείς να αλλάζει κάθε χρόνο pc και κάθε 4 χρόνια κονσόλα.
frou-frou Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Αυτό ακριβώς κάνουμε εμείς τα κορόιδα. Δεν πειράζει, αρκεί που χαιρόμαστε πολλά f.p.s. Χαλάλι τα λεφτά μπροστά στην απόλαυση του Crysis.
qsis Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 κατεβασα το demo του crysis σε xp παιζει μια χαρα(για την καρτα γραφικων που εχω) το δοκιμασα και στα vista 32bit αλλα οταν ξεκιναει ενω εχω κανονικο ηχο στην εικονα εχω πρασινες και μπλε μουτζουρες..ο ηχος τρεχει κανονικα αλλα δεν εχω εικονα..η κατασταση αυτη συνεχιζεται ακομα και οταν ανοιγω task manager με μονη επιλογη την επανεκκινηση... κανω κατι λαθος???εχω κατεβασει 169.04 forceware και πιστευω ολες τις υπαρχουσες αναβαθμισεις των vista το pc μου einai intel core 2 duo [email protected],2gb ram,5pw dh deluxe,7900gt vista ultimate να σημειωθει οτι το ιδιο ακριβως παθαινα και στο bioshock(αν και εκει νομιζα οτι φταει το crack..)ΒΟΗΘΕΙΑ!!!
john2gr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, εγώ πάντως κλείνω 13 μήνες με το PC της υπογραφής μου, χαίρομαι το Crysis και έχουμε αρκετό καιρό μέχρι την επόμενη αναβάθμιση
S2Katana Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Tα .pak με τι προγραμμα ανοιγουν?Ψαχνω να ανοιξω το gamedata.pak για να παιξω λιγο με τους αριθμους.
john2gr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Υπήρχε πριν 13 μήνες η 8800gtx; Τι 13 τι 12 μήνες μωρέ, έναν μήνα έξω έπεσα (που να θυμάμαι ακριβώς ). Από τους πρώτους που πήραν 8800GTX ήμουν και αρχές Νοεμβρίου του 2006 είχε κυκλοφορήσει η 8800GTX Tα .pak με τι προγραμμα ανοιγουν? Winzip ή Winrar
pappous_soulis Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Tελικά θα πάρω την Special Edition του Crysis.
Sed22 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Tελικά θα πάρω την Special Edition του Crysis. Εγω θα παρω την πυρηνικη edition..:lol:
KINGLUCAS Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 4000 amd dual core kai 8800GTX 768 paizei Very high hacked sta XP , sto high paei sfaira pantos
S2Katana Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δοκιμασα το tweak του τανκ, δε μενει τιποτα ορθιο! Ουτε καν τα fps μου, χαχα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις