Strategos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 στο πειραγμενο την πυρινικη και τα αλλα οπλα που τα βρηκατε? εγω βρηκα μονο το καραβι, το τανκς και το ελικοπτερο, σκοτοσα τον εξωγηινο τα αλλα που ειναι? Τα οπλα δλδ, βαριεμε σινεχια να ξαχνω το demo .
activex Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 egw basika apo to piragmeno den brika piriniki. auth tin aniksa me ton editor kai tin ida ekei.. alla den mporesa na brw to tac tank! mono to oplaki xiros
frou-frou Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Και άλλο σχόλιο από ξένο forum. Έχω πολλές πηγές που πιστεύουν ότι δεν έχει γίνει optimize για c2d και quad. Μακάρι να ισχύει. ------------------ This game is so good! Run at 30~~40FPS in High, AA off =/ Quad core Q6600 4gb ram 8800GTS but the demo isn't optimized for dual and quad core.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 egw basika apo to piragmeno den brika piriniki. auth tin aniksa me ton editor kai tin ida ekei..alla den mporesa na brw to tac tank! mono to oplaki xiros Από editor: Archetype Entity > Vehicles > Land > us blah blah Tac tank (ή κάτι τέτοιο) Ενώ στην Shore πας απλά entity > vehicles > Tac tank νομίζω edit: http://www.n4g.com/News-78983.aspx Αναρωτιέμαι αν ισχύει... Και αναρωτιέμαι πόσο (αααααν...) καλύτερα θα τρέχει το κανονικό.
pappous_soulis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 edit: http://www.n4g.com/News-78983.aspxΑναρωτιέμαι αν ισχύει... Και αναρωτιέμαι πόσο (αααααν...) καλύτερα θα τρέχει το κανονικό. Δεν πιστεύω οτι θα τρέχει καλύτερα.Εδώ δεν είδαμε βελτίωση απ'την beta στο demo,απίθανο (αν όχι αδύνατο) να δεις διαφορές απ'το demo στο retail game. Πάντως δεν με χαλάει που το τρέχω σε 1280x800 very high και 2xAA.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Ναι, αλλά για να μην έχει γίνει optimisation σε Quad Core όπως έλεγαν, θα δούμε όταν βγει το κανονικό...
Strategos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 οταν βγει να παρουμε την απλη ή την special edition? δεν καταλαβα καμια σημαντικη διαφορα...
ThrowDOWN Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 egw gia thn special tha paw etc gia to kalo na stiriksw thn crytec giati aksizei to game
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 poor Crytek...thn aplh asfalws...den petaw lefta gia special kai mlks...
pappous_soulis Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 To play-asia το έχει στα 34 ευρά.Ψήνομαι για την special edition,μέχρι να βγει θα έχω αποφασίσει.
S2Katana Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Παιδια help.Τι να προτιμησω για αυθεντικο?Το COD4 ή το Crysis?Ελεγε τιποτα το multi του Crysis? Ειμαι CODακιας γενικα, αλλα και το Crysis δεν ειναι κακο.
Sed22 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Παιδια help.Τι να προτιμησω για αυθεντικο?Το COD4 ή το Crysis?Ελεγε τιποτα το multi του Crysis? Ειμαι CODακιας γενικα, αλλα και το Crysis δεν ειναι κακο. Τι ειναι αυτα που ρωτα!!!Crysis!!Eννοειτε:shock:
pappous_soulis Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Εγώ είμουν στο ίδιο δίλημμα και επέλεξα το Crysis. Καιρός να παίξω ένα διαφορετικό multi απ'τα κλασσικά fps. Μετράει το multiplayer του Crysis.
S2Katana Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δεν ειχα καποιο beta, οποτε και no idea απο multi του Crysis! edit: Παρτε και ενα screenshot μου απο 2 συνεχομενες nukes!
Strategos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 εγω και τα 2 μιας και εχω να αγορασω game 1.5 χρονο (εκτος τις καρτες του l2).
Προτεινόμενες αναρτήσεις