john2gr Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Δεν έχω ώρα ρε γμτ μου να δω και να παίξω με τον editor
mastixas Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Γινεται συνδιασμος shaders στo medium με sunshafts ενεργοποιημενα και 3d πετρες? Γιατι οταν χαμηλωνω τα shaders χαλαει και η υφη των βραχων και οιπετρες στην παραλια γινονται επιπεδες. . Πια παραμετρος εχει να κανει με την γεωμετρια των πετρων???
activex Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 mastixas sto sys_spec_Shading.cfg dose stin teleutea timi r_UsePom=1 einai to parallax map.. edit: an paizis me shader sto medium prepi na balis to r_UsePom=1 stis rithmisis tou "2" pou einai kai h epilogi gia ta medium settings enohte...
Bigi444444 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Κατέβασα κι εγώ τους χάρτες αυτούς.Βάζω το level.pak στο φάκελο island που λέει, πάω new game και ξεκινάει το επίπεδο του demo κανονικά!Κάνω κάτι λάθος; activex, σ ευχαριστώ κι εγώ για τη ρύθμιση των shaders αν και παιδεύτηκα λίγο μέχρι να καταλάβω τι εννούσες με το edit..Ντάξ είμαι και νυσταγμένος!
activex Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 bigi to demo ksekinaei me to pak pou ebales..den kanis kati lathos. an to teliosis tha katalabis tis diafores! exei prosthethi alien ,skafi , elikoptero klp klp
Bigi444444 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 A μάλιστα!Πιάστηκα αδιάβαστος!Νόμιζα ότι είναι διαφορετικός και ο χάρτης επίσης.Η αλήθεια είναι ότι το demo δεν το έχω ολοκληρώσει.Έχω έναν κάλο στον εγκέφαλο και τα παιχνίδια που μου αρέσουν και τα περιμένω καιρό δεν τα βιάζω.Πχ εκείνο το far cry έκανα 2-3 χρόνια να το τελειώσω!Έτσι κι εδώ κάθομαι και χαζεύω εδώ και μια βδομάδα μέχρι το σημείο που βρίσκεις τους 3 πρώτους εχθρούς.Ξέρω είμαι τραγικός! Από περιέργεια είναι μεγάλο σε διάρκεια;
activex Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 epo periergia paiksto! nai gia demo einai arketa megalo idika an to psaksis kai den pas grami sto stoxo sou exei kai allou extrous kai skinika..
activex Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 kseri kanis poso tha stixisi teliki timi me agora meso pistotikis apo tin EA (proparagelia) ??
frou-frou Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Σε forum του εξωτερικού είχα διαβάσει ότι δεν εκμεταλλεύονται καθόλου τους multicore επεξεργαστές οι εκδόσεις των beta και demo. Mάλιστα τόνισε ότι κάτι τέτοιο θα γίνει στην retail έκδοση του παιχνιδιού. Αν όντως συμβαίνει αυτό θα έχουμε πολύ καλα f.p.s στην final. Ξέρει κανένας αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο ή μούφες έλεγε το παλικάρι που το έγραψε στο site του xtreme systems.
activex Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 frou-frou exw ksana pi oti to demo kani xrisi tou q6600 kata 25-30 % pragma paradokso an ypothesoume oti exei ypostiriksi gia quad. apo tin allh otan fortosis tin proti pista px. kai aniksis tin consola tha dis oti leei pos brethikan 4 pirines kai einai oloi anagnorisimi! pragma akoma pio parakseno kai malon anisixitiko...
ThrowDOWN Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 C:\Program Files (x86)\Electronic Arts\Crytek\Crysis SP Demo\Bin64 h' 32 analoga apou pou to trexeis ekei einai o editor check it
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Σε forum του εξωτερικού είχα διαβάσει ότι δεν εκμεταλλεύονται καθόλου τους multicore επεξεργαστές οι εκδόσεις των beta και demo. Mάλιστα τόνισε ότι κάτι τέτοιο θα γίνει στην retail έκδοση του παιχνιδιού. Αν όντως συμβαίνει αυτό θα έχουμε πολύ καλα f.p.s στην final. Ξέρει κανένας αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο ή μούφες έλεγε το παλικάρι που το έγραψε στο site του xtreme systems. ekmetaleuetai dual core alla oxi quad core akoma nomizw...
liopyr Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 μπορεί να ''πετάξει'' κανένας κάνα link με αυτό που ξεκλειδώνει όλα αυτά τα καλούδια με τo alien και τις εκρήξεις/όπλα που λέτε αλλά να ΜΗΝ είναι rapidshare???
S2Katana Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Απο rapidshare το βρηκα εγω, ΚΟΡΥΦΗ! Καλα ειναι τρομακτικη η αισθηση της πυρηνικης...Ωραια και τα αλλα οπλακια!Ον εξωγηινος πεθαινει αν φαει μερικες με το minigun ή το αντιστοιχο του τανκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις