Sed22 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 paidia to mod g@@@@ kai dernei poly kalo kai to alien einai g@@@to Ρε συ η ατομικη βομβα σχεδον...δεν ειναι ΚΟΡΥΦΗ....Παρολο που εχω μια 7600gt πωρωθηκα.... Φαντασου ενα με 8800gtx και με μερικα effects απο dx10!!ΑΠΛΑ ΘΑ Χ@@@@
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Έριξες αυτή από το TAC tank; Αυτή του Tac launcher (το όπλο που παίρνεις στο χέρι) είναι μικρή. Πήγαινε στον editor και βάλε το TAC tank και δες.
Sed22 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Έριξες αυτή από το TAC tank;Αυτή του Tac launcher (το όπλο που παίρνεις στο χέρι) είναι μικρή. Πήγαινε στον editor και βάλε το TAC tank και δες. HOLY SHIT DUDE:shock: Πωπω τι κορυφαια εκρηξη ηταν αυτη!! Αν μπορει καποιος που εχει καμια 8800gts/gtx να βγαλει μια photo το μανιταρι!
john2gr Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Πέρα από το μανιτάρι (μιας και ακόμα δεν το έχω δοκιμάσει) με την αλληλεπίδραση τι γίνεται? Για ρίξτε την σε καμιά καλύβα και πείτε, διαλύεται εντελώς; Με τα δέντρα τι γίνεται;
Sed22 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Πέρα από το μανιτάρι (μιας και ακόμα δεν το έχω δοκιμάσει) με την αλληλεπίδραση τι γίνεται? Για ρίξτε την σε καμιά καλύβα και πείτε, διαλύεται εντελώς; Με τα δέντρα τι γίνεται; :lol::lol: John:Της π@@τΑνας το καγκελο γινεται...ολα διαλυονται!!:shock:
_BASSstarlet_ Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Στο link που δώσατε πριν, κάτι "fun map" έχει, δεν βλέπω τίποτα για unlock weapons.
pappous_soulis Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Η πυρινική διαλύει σπίτια,οχυρά,κτλ αλλά ΌΧΙ τα δέντρα. Όσο για τα weapon unlocks,απλά μπείτε στον editor του παιχνιδιού,κρατήστε ένα backup του αρχείου island.cry και βάλτε μέσα στην πίστα τα όπλα που θέλετε στο σημείο που θέλετε,αποθηκεύστε το νέο αρχείο κάπου και μετά αντικαταστήστε το original με το καινούργιο σας στο directory "C:\Program Files\Electronic Arts\Crytek\Crysis SP Demo\Game\Levels\island" Μην πειράξετε τίποτε άλλο όμως. Μετά μπαίνετε στο παιχνίδι και βλέπετε. (ΥΓ. Δεν φέρω καμία ευθύνη αν κάτι πάει στραβά )
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Στο είχα πει βρε John ότι έχει πρόβλημα στο interraction η nuke. Δυστυχώς, ενώ κάνει kill οχήματα/ανθρώπους,κλπ σε πολύ μεγάλη ακτίνα, κάνει physics σε πολύ μικρή... :/ Μπορεί κι επειδή δεν υποστηρίζεται άμεσα στο demo.
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!!!Τι έκρηξη είναι αυτή?Την είδα και τρόμαξα!Όσο έβλεπα το ωστικό κύμα να κατεβείνει το βουνό και να έρχεται πάνω μου κάτι με έπιασε.Btw @ _BASSstarlet_ νομίζω οτι είναι ένας χάρτης στον οποίο έχουν προσθέσει κάποια σημεία με όπλα και οχήματα όχι κανένα trainer ή κάτι τέτοιο.Αλήθεια οι εξωγήινοι θα είναι τόσο δύσκολο να πεθάνουν όσο και στο demo?Μου έφαγε όλο το ammο μέχρι να ψοφήσει.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Επειδή υπάρχει bug (στην beta δεν το είχα δει πάντως), εδώ αν σκάσει με κάποια κλίση, παίρνει και η έκρηξη / κύμα κλίση. Anyways...
littlelouievegos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Επειδή υπάρχει bug (στην beta δεν το είχα δει πάντως), εδώ αν σκάσει με κάποια κλίση, παίρνει και η έκρηξη / κύμα κλίση. Anyways... Roflicopter.. N1 δεν το χα παρατηρησει/δοκιμασει ποτε Εβαλες tornado να δεις να τα σαρωνει ολα;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Yup, στην Shore είχα βάλει έναν και άλλαξα το value για το πόσο δυνατός είναι. Με κράταγε στο κέντρο όμως, τον έκανα πιο αδύναμο και με εξφενδόνισε. Στον editor πάντως F4 = god mode.
littlelouievegos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Yup, στην Shore είχα βάλει έναν και άλλαξα το value για το πόσο δυνατός είναι. Ναι φαση εχει οταν σε σηκωνει.. Εγω τον βαζω σε παραγκες και αμαξια με μεγαλη ενταση και τα ξηλωνει ολα.. Στον editor κανεις παπαδες ορεξη για ψαξιμο να χεις..
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Ναι φαση εχει οταν σε σηκωνει.. Εγω τον βαζω σε παραγκες και αμαξια με μεγαλη ενταση και τα ξηλωνει ολα.. Στον editor κανεις παπαδες ορεξη για ψαξιμο να χεις.. Yup! Και που να βγει το κανονικό!
Προτεινόμενες αναρτήσεις