littlelouievegos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Επιλεκτικές ευαισθησίες βλέπω πάλι και γουστάρω. Τώρα που έφυγε ο Nekroma αισθάνομαι ότι μπορώ να εκφραστώ ελεύθερα στο φόρουμ. Αυτά είναι... Τα θελε και τα παθε.. Κανεις δεν απαγορευει σε κανενα να πιστευει οτι θελει αρκει να μην προκαλει το κοινο αισθημα.. Οταν βλεπω ενα πιτσιρικα και ερχεται στο φορουμ να πει την ασχετη μ@λ@κια του προσβαλλοντας τους ολους, χωρις καν να κανει λογικους συνειρμους για να γινει επoικοδομητικη συζητηση δεν μπορω να μην αντιδρασω ειρωνικα.. Κατι που το κανω σπανια και μονο σε κουτοπονηρους που νομιζουν οτι εχουν καταλαβει τι παιζει με ολους τους υπολοιπους και τους χαρακτηριζουν αναλογως.. Και δεν ειναι τυχαιο οτι αυτο συμβαινει κυριως με τους νεους στα forums, που μεχρι να αποκτησουν μια σφαιρικη αποψη του τι γινεται σε αυτο το χωρο και να σχολιαζουν αναλογως απλα θελουν να λενε την π@π@ρια τους..
littlelouievegos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 PS2: Όποιος ενδιαφέρεται για τις τιμές των παραμέτρων σε όλα τα settings ας δει αυτόν τον πίνακα. Είναι κατατοπιστικότατος και θα μπορέσετε να φέρετε στα μέτρα σας και το LOD => http://img512.imageshack.us/img512/6656/crysiscvarsra4.gif Το δα σημερα το πρωι.. Τρελλη δουλεια καθισε και εκανε ο τυπος μπραβο του..
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Popo apisteuto...ontos to palikari ekane treli douleia...nice...
Heatspreader Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Διάβασα αρκετές σελίδες πίσω και διάβασα και αυτά που έλεγε το 2900 funboy. Πραγματικά διακρίνω σε όλα τα Forums έναν πανικό. Βασικά κατά τη γνώμη μου, τη ζημιά την έχουν πάθει όσοι αγόρασαν 2900XT. Ο λόγος? Απόδοση τιμή έλεγαν και είναι λίγο χειρότερη από τη GTX (υπήρχαν και αυτοί που έλεγαν ότι είναι και καλύτερη, αλλά ας μιλήσουμε σοβαρά). Πήραν τη 2900XT έπαιξαν μερικά DX9 παιχνίδια με πολύ καλές επιδόσεις που ίσως δεν είχε να ζηλέψει και πολλά από μια 8800GTX και τώρα θα πρέπει να τη πουλήσουν, για να αγοράσουν κάποια άλλη. Με λίγα λόγια μόνο για λίγους μήνες την αγόρασαν και δεν το ήξεραν. Αντίθετα οι περισσότεροι με 8800GTX την έχουν εδώ και ένα χρόνο, έπαιξαν όλα τα παιχνίδια μέχρι τώρα με ότι καλύτερο μπορούσαν να δώσουν αυτά και τώρα παίζουν αξιοπρεπώς το Crysis. Μπορεί να είναι λίγα frames παραπάνω, αλλά εδώ μετράμε τα Frames ένα ένα και δεν έχουμε τη πολυτέλεια τον 50fps που μπορούμε να πούμε, "σιγά εγώ είμαι στα 38 και δεν έχει διαφορά". Θα μου πείτε ότι είναι ένα παιχνίδι. Όχι απλά ένα παιχνίδι όμως. Πολλοί και για ένα παιχνίδι αγοράζουν κάρτα γραφικών και εκτός αυτού θα έχουμε σύντομα τέτοια παιχνίδια. Αυτά περί 2900XT και 8800GTX. Θα έρθω τώρα στο θέμα της απόδοσης. Πραγματικά ήθελα να κάνω το παιχνίδι να παίζει πολύ καλά! Αν χρειαζόταν να επέμβω στη κάρτα γραφικών θα το έκανα! Δεν μπορούσα να φάω με τίποτα ότι δεν μπορεί να παίξει καλά στη GTX. Τελικά το κατάφερα! Το σύστημα μου τρέχει κάθε μέρα στα 3,6GHZ (ROCK STABLE 10 ώρες Orthos) με τις μνήμες στα 1000MHZ 4-4-4-4 2Τ (4:5). Τη κάρτα γραφικών δεν θέλω να την έχω συνέχεια κλοκαρισμένη, παρά μόνο σε κάποιο βαρύ παιχνίδι. Αυτό που έκανα λοιπόν ήταν να κλοκάρω μέσα από το ntune, καθώς με τους 169.04 το Riva Tuner δεν λειτουργεί, στα 630/1000 και βάζοντας το PCI-E στα 115ΜΗΖ. Στη κάρτα γραφικών έβαλα να αποφασίζει η εφαρμογή (let application to choose). Στο παιχνίδι έβαλα τις παρακάτω ρυθμίσεις: Με αυτές τις ρυθμίσεις το παιχνίδι πάει πολύ καλά και με πολύ καλά γραφικά!(Χωρίς antialias) Αν θέλετε μπορείτε να τις δοκιμάσετε. Δεν ντρέπονται καθόλου? Αυτά τα Frames ούτε με Quad SLI GTX δεν βγαίνουν! Γι'αυτό πάντα λέω να εμπιστευόμαστε εμπειρείες χρηστών σε FORUMS όπως το δικό μας και όχι από reviews σε sites!
liopyr Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Heatspreader: το riva tuner 2.5 δουλεύει με τους νέους drivers. (και σε vista).
godlike Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Με τους νέους nVidia beta drivers είδα αισθητή διαφορά στα καρέ. Δοκιμάστε τους
rallistas Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Παιζω Crysis παρα πολυ καλα και χαιρομαι απιστευτα!Πιστευα οτι θα χρειαστει κανενα O/C σιγα σιγα αλλα μια χαρα την βγαλαμε.1024χ768 ολα High με anti-aliasing x2.
Heatspreader Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Heatspreader: το riva tuner 2.5 δουλεύει με τους νέους drivers. (και σε vista). Με τους 169.04 δεν παίζει το Riva Tuner 2.05. Τουλάχιστον σε εμένα δεν παίζει. Το μόνο που κατάφερα είναι να βάλω το Fan να είναι στο τέρμα, καθώς το θέλω πάντα έτσι. που κανει save τα screenshots το crysis? Χρησιμοποιώντας το Fraps. Μπορείς να επιλέξεις πιο κουμπί θες να κάνει Screeshoot.
john2gr Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Με τους 169.04 δεν παίζει το Riva Tuner 2.05. Τουλάχιστον σε εμένα δεν παίζει. Το μόνο που κατάφερα είναι να βάλω το Fan να είναι στο τέρμα, καθώς το θέλω πάντα έτσι. Χρησιμοποιώντας το Fraps. Μπορείς να επιλέξεις πιο κουμπί θες να κάνει Screeshoot. Κατέβασε το 2.06beta
Heatspreader Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Ναι με αυτό είναι Ok. Έχω την εντύπωση, ότι το Riva Tuner κλοκάρει καλύτερα από το nTune. Το παιχνίδι με τις ρυθμίσεις που είχα πεις σε προηγούμενο Post παίζει ακόμα πιο τέλεια, γύρω στα 24-32fps. Φυσικά δεν λέω να κοιτάς τον ουρανό, εκεί πιάνεις 60άρια. Επίσης είδα και μία μπλε οθόνη, οπότε κάτι γίνεται. Κάτι παίζει με αυτή την έκδοση, ή απλά κλοκάρει πιο σφιχτά τη κάρτα.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Το nTune γενικά φαίνεται ότι κάνει τα δικά του...
S2Katana Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Οικτρο προγραμμα!Λιγο το δουλεψα και εφαγε uninstall.Εκανε τα παντα να κολλησουν, ακομη και με 2% o/c στην παλια 7900GTX μου...
Nemo Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 If you are stuck with a DirectX 9 GPU or you are too lazy to install Windows Vista, then here is a nice tweak for you. Apparently, you can enable some cool Crysis DirectX 10 features without having a DirectX 10 GPU, DirectX 10 or Windows Vista, all you have to do is to edit the configuration files inside Game\Config\CVarGroups. You have to modify all files and replace the Very High variables [4], with the high [3] variables. If you find it too hard, then I have done it for you, just download this file http://www.ngohq.com/attachments/news/657d1193720069-crysis-demo-very-high-settings-hack-very-high-tweak.zip and extract it the CVarGroups directory and pick ʽHighʼ settings inside the game. Credit goes to LennyRhys http://www.crysis-online.com/forum/index.php?topic=11837.0#msg203789 for the great discovery.
SPARTAN-480-SS Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 liopyr ti einai to roufianokoumpo ??? den ksero pou einai
Προτεινόμενες αναρτήσεις