Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 auta ta vlepeis me fraps h ta upologizeis me to "mati" analogws poso kolaei h oxi?
TSOPK Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Τι ειναι καλυτερο απο αποψης γραφικων, 1024x768 και τα settings στο high ή 1280x1024 και τα settings στο medium?
frou-frou Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Fraps και με το Βenchmark που έχει μου έβγαλε αυτά τα αποτελέσματα.
littlelouievegos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Τι ειναι καλυτερο απο αποψης γραφικων, 1024x768 και τα settings στο high ή 1280x1024 και τα settings στο medium? 10χ7 και high settings εννοειται.. Graphic whore ftw...
pappous_soulis Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Προλαβα και το βαλα και σε XP εχθες το demo με τα cvars για very high details.. 17-18fps avg σε 1920x1200?? (no AA) Not bad @all θα ελεγα (αν και δεν ειναι playable settings με τπτ) οταν σε αναλογα settings στα vista εχω avg 12-13 αν θυμαμαι καλα.. Iσως λεω ισως στην final να επιχειρησω να δω εαν θα παιζεται σε 1680x1050.. Δυστυχως TSSAA δεν μπορεις να ενεργοποιησεις απο δοκιμες που εκανα.. Απλα να το εβλεπα δλδ λιγο να χαζευα..Δεν φτανει η videomemory oυτε για πλακα.. 8800 GTX ή Ultra έχεις?
littlelouievegos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 8800 GTX ή Ultra έχεις? GTX@650/1100
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 koinws kalytera apo default clock Ultra... ante ligotero apo 3 vdomades emeinan...
dimitrisss Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Loipon epanalamvanw gia osous den to epiasan kai rwtane. Gia na exoume tis Very High rythmiseis se XP: anoigoume ta cfg arxeia me thn seira... opws einai ston fakelo pou anefera sto post mou 2 selides prin (den thymamai pws einai akrivws) kai se kathe erxeio antigrafoume thn paragrafo poy yparxei katw apo to 4 ( oi rythmiseis - very high) sthn paragrafo katw apo to [3] antikathistwntas thn teleytaia kathe fora. Diladh to paixnidi xto seting high [3] xrhsimopoiei tis rythmiseis very high. Exei 6-8 cfg pou to kathena anaferete se enan sygkekrimeno tomea px water, particles, textures ktl. Ta swzoume kai meta apo to paixnidi dialegoume ola high settings. Egw to ekana se ola gia dokimh kai mono pou den evgaze kapnous to pc epiana se kapoia fasi ligotero apo 1 FPS, tha elega ena frame kathe 2-3 deyetrolepta (7600GT exw). Fadazomai kapoios me 8800 ta shkwnei ola terma. Ola loipon se DX9... 3d waves, parallax mapping, sunshafts.... Den kserw ti na ypothesw gia thn crytek. Apo thn mia mas koroideyan oti ayta einai apokleistika DX10 features kai skeftomouna poso poulhmenh einai ston bill kai to kefalaio kai apo thn all afhsan ta cfg toso fatsa karta aprostateyta wste na mporei opoiosdhpote na ta epeksergastei kai na xekleidwsei ola ta effe. Einai san na mas ekleinan to mati!!! Ti pisteyete k eseis? efile mou den mporo na katalavo ti kaneis copy kai pou paste. an kai ekana oti les i rithmisis gia very high htan pali apenergopiimenes. etsi tha prepei na einai;
Sed22 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 http://www.gametrailers.com/player/usermovies/122875.html Ρε παιδια ο τυπας,ουτε ενα κολλημα δεν εχει στο Crysis,αμα παρατηρησεται..
frou-frou Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Λίγο κουφό μου φαίνεται γιατί δεν έχει πουσάρει τον επεξεργαστή αρκετά αλλά υπάρχει 1 εξήγηση.Η μνήμη. To πρώτο Far-cry ήταν το παιχνίδι που με έκανε να αναβαθμίσω την μνήμη μου στο 1GbRAM. Και θέλω να τονίσω ότι είχα δεί τρομερές διαφορές με τα 512 που είχα βάλει στο παλιό μου Pc. Eνώ πρίν είχα κολληματάκια σε διάφορα σημεία ώς δια μαγείας εξαφανίστηκαν όλα με την παραπάνω μνήμη. Οι shaders και τα textures που χρησιμοποιεί είναι ότι καλύτερο οπτικά παγκοσμίως σε game και σίγουρα θα θέλουν τα κέρατα τους σε μνήμη. Πιστεύω πως ήρθε ο καιρός για τα 4GB για όσους έχουν ενοχλητικά ψιλοκολληματάκια.
pappous_soulis Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Ή κάνεις πλάκα ή τα έχεις χάσει! Εδώ καλά καλά με ανοιχτό το Crysis και απο πίσω MSN Messenger,Media Player,Nod 32 και η μνήμη μου δεν έχει φτάσει καλά καλά στα 1,5gb.. efile mou den mporo na katalavo ti kaneis copy kai pou paste. an kai ekana oti les i rithmisis gia very high htan pali apenergopiimenes. etsi tha prepei na einai; Άλλαξέ τα και στο παιχνίδι μέσα επέλεξε σαν settings όλα high και θα έχεις το οπτικό αποτέλεσμα των very high ρυθμίσεων..
frou-frou Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Ή κάνεις πλάκα ή τα έχεις χάσει!Εδώ καλά καλά με ανοιχτό το Crysis και απο πίσω MSN Messenger,Media Player,Nod 32 και η μνήμη μου δεν έχει φτάσει καλά καλά στα 1,5gb.. Άλλαξέ τα και στο παιχνίδι μέσα επέλεξε σαν settings όλα high και θα έχεις το οπτικό αποτέλεσμα των very high ρυθμίσεων.. Καλά pappou-souli.Mην τα παίρνεις. Μια υπόθεση έκανα βασιζόμενος στο πρώτο Far-Cry και το video με τα 4Gigabyte μνήμης που τρέχει ο φίλος στο game trailers. Πάντως το βλέπω να τρώει αρκετό οptimization στην Final έκδοση. Καθώς και νέους drivers φυσικά. Και ένα tip που βρήκα. Better crysis performance with latest directx november.
frou-frou Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 ποια ειναι η εντολη για το benchmark? Toύφα πάνε στον φάκελο Programm Files/Εlectronic Arts/Crytek/Crysis Sp demo/Bin32 και τρέξε τα bench που έχει για Cpu και Gpu ξεχωριστά.
littlelouievegos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Αλλο πραγμα η system memory και αλλο η video memory.. Σαφως η δευτερη ειναι η πιο σημαντικη και αυτη με τις περισσοτερες δυνατοτητες και λειτουργιες.. Με λιγα και απλα λογια και 8-16 Gb system memory να εχεις εαν η video memory της καρτας σου δεν ειναι αρκετη αυτο δεν λεει απολυτως τπτ για τις επιδοσεις ενος παιχνιδιου.. Παντως γενικως για το resource hog O/S Svista 4 gb αρχιζουν και χρειαζονται..
Προτεινόμενες αναρτήσεις