Προς το περιεχόμενο

Crysis

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον το τερματισα δοκιμασα πολλες ρυθμισεις playble(25-40fps)~35 στο παρακατω συστημα ειναι με 1152χ864 ολα medium μονο τις σκιες low χωρις ΑΑ το AF δεν βρικα απο που ρυθμιζει. Αν εχει κανεις να μου προτινει καμια ρυθμιση μπας και παρω κανα fps χωρις να χασω και πολλα απο τα γραφικα θα το εκτιμησω πολυ.

• Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
++ Κλείστε ότι τρέχει στο background, downloaders,antivirus, firewalls, κτλ. Το παιχνίδι είναι βαρύ και αδηφάγο.

WHAT?!

Πλάκα κάνεις ε? Εμένα ο task manager έδειχνε οτι η συνολική μνήμη που χρησιμοποιούσε (το σύστημα όλο,όχι μόνο το Crysis) ήταν αρκετά λιγότερο απο 1,5gb.

Επίσης ο Q6600 μου έδειχνε να μην φορτώνει πάνω απο 50%.

Περίμενα να'ναι πιο βαρύ.

Το μόνο που δεν μπορεί να σηκώσει τον φόρτο σ'αυτό το παιχνίδι είναι οι κάρτες γραφικών μας.Είναι ξεκάθαρο.

• Super Moderators
Δημοσ.
Μεγάλη ήττα. Τα έβαλα όλα High σε 1024χ768 και το παιχνίδι έχει τρομερά γραφικά αλλά ψιλοσέρνεται.

Στο medium παίζει τζάμι αλλά δεν ευχαριστιέμαι τα γραφικά του.

Περμένω κάποιο optimize trick ή καλύτερους drivers για να το χαρούμε και εμείς.

se dx9 h 10?

evales tous new beta 169.01?

(nai diavasa gia ta "tweaks" :P )

Δημοσ.
Λοιπον το τερματισα δοκιμασα πολλες ρυθμισεις playble(25-40fps)~35 στο παρακατω συστημα ειναι με 1152χ864 ολα medium μονο τις σκιες low χωρις ΑΑ το AF δεν βρικα απο που ρυθμιζει. Αν εχει κανεις να μου προτινει καμια ρυθμιση μπας και παρω κανα fps χωρις να χασω και πολλα απο τα γραφικα θα το εκτιμησω πολυ.

το AF οπως ρωτησα και πριν πως ρυθμιζει?

Δημοσ.

Αν το παίξετε έστω με medium sto shaders και στο shadow είναι σαν να παίζετε άλλο παιχνίδι.

Αν όμως βάλετε high σε όλες τις ρυθμίσεις και 1024χ768 και πάνω θα κάνετε τους φίλους σας που έχουν μόνο κονσόλες να θέλουν να τις πετάξουν.

Κρίμα γιατί κάτω από High ρυθμίσεις το παιχνίδι δεν αξίζει για μένα πραγματικά.

Δημοσ.

Kai egw sta medium kapou ekei eimai. Prospathisa na krathsw to shaders sto high alla den ginotan. Ola medium kai water kai physics sto high paizei kanonika. Se osous rixnoun ta settings as prospathisoun na krathsoun ta shaders sto high kai as rixoun ta textures sto medium!

Mporei na mas pei kapoios veteranos ths beta, pws energopoioume se Dx9 kapoia apo ta very high settings???

Etsi gia dokimh dld, na doume ta occlusion mapping kai 3d waves.

Aaaa kai privateer, den kserw pou vrhkes aytes tis fwtografies alla den isxyoun pleon. Sta medium settings pou to paizw egw yparxei depth of field, kai o koreaths den einai toso xalia se textures. Alitheia sthn korea tha poulhsei to paixnidi???

Δημοσ.
Τελικά τα tweaks κάνουν φοβερή δουλειά και έπαθα πλάκα με την διαφορά!!!!

Να ευχαριστήσω τον Lunix από ένα ξένο Forum με tweaks που ζωντάνεψε το Crysis στον υπολογιστή μου στα high και πλέν παίζει νεράκι και σε αυτά. Παραθέτω το tweak το οποίο προορίζεται για αυτούς που έχουν 8800 gts με 320MB μνήμη. Μπορούν να το δοκιμάσουν όλοι. Δεν έχουν να χάσουν τπτ. Με έσωσε ο φίλος από την αναβάθμιση :)

I have 2 tweaks I have done so far that have helped me hit 40FPS avg in the benchmarks with everything on high.

Program Files\Electronic Arts\Crytek\Crysis SP Demo\Game\Config\CVarGroups

sys_spec_PostProcessing.cfg

Set r_MotionBlur=0 I did not like it and it eats me frames.

sys_spec_Shadows.cfg

Set e_shadows_max_texture_size=512 as my GTS320 seems to run out of vram in the game.

Oh AA seems to be a killer. 4xAA dropped me down to 17fps but with 2xAA I can hit 30. 4xAF only lost me 2fps.

O θεός να σε ευλογεί φίλε μου!!!!

Τελικά μέχρι την τελική έκδοση θα έχουμε και άλλες βελτιώσεις ,ποιός ξέρει μπορεί να την έχουν κάνει optimize.

Demo είναι αυτό που παίζουμε, μην ξεχνιόμαστε.

Ποιο προγραμμα πρεπει να χρησιμοποιησω για κανω τις αλλαγες στα .cfg? Το microsoft word η καποιο αλλο?

Δημοσ.

Ναι ακόμα και με το notepad OROKUSAKI.

Απλά αυτές οι ρυθμίσεις έκαναν για την δική μου κάρτα. To μόνο της μειονέκτημα είναι η μνήμη, κατά τα άλλα πετάει.

Δεν ξέρω αν κάνουν για όλους.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...