Προς το περιεχόμενο

Crysis

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το παιχνίδι(demo έστω)μοιάζει υπερβολικά με το far cry.

Tις ίδιες ήτες που τρώγαμε τότε με 'κείνο, τις τρώμε τώρα με αυτό όσοι δεν έχουμε top συστήματα.

Deja Vu....

Tην στολή αυτή την έχω, αλλά σε παλιά version που είχε είχε μόνο το "Maximum dick length".Δεν την φοράω όμως πλέον, γιατί κάνει παράσιτα στις τηλεοράσεις, και με παίρνουν χαμπάρι οι γείτονες.

• Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

paides to dx9 me to 10 exei xaotiki diafora stis epidosis (yper tou dx9 fusika) prin sernomouna kai tora mporw na pw pos paizw aneta. dokimaste kai tha dite ;) (vevea ta texture xanoun arketa alla to paixnidi parameni OMORFO)

esto kai etsi lipon!

Δημοσ.

Παρακαλώ να διαγραφεί το παρακάτω post! Άκυρο το μεγαλύτερο μέρος του.

Μεγάλη ήττα. Τα έβαλα όλα High σε 1024χ768 και το παιχνίδι έχει τρομερά γραφικά αλλά ψιλοσέρνεται.

Στο medium παίζει τζάμι αλλά δεν ευχαριστιέμαι τα γραφικά του.

Περμένω κάποιο optimize trick ή καλύτερους drivers για να το χαρούμε και εμείς.

Πάντως όσοι το παίζουν μέχρι medium και τα άλλα είναι απενεργοποιημένα είναι σαν να παίζουν άλλο παιχνίδι πραγματικά.

Τα γραφικά στο High όλα είναι η μέρα με την νύχτα με medium. Εκεί το Crysis δείχνει την δύναμή του. Με medium είναι ακόμα 1 παιχνίδι.

Τόσο τεράστια και χαοτική είναι η διαφορά ανάμεσα sto medium με high.

Δημοσ.
Ρε παιδια,μηπως υπαρχει πιθανοτητα να βγαλουν την NANO SUIT,...δηλαδη να πουλιετε,αλλα οχι να εχει τις δυνατοτητες οπως στο game,απλα να ειναι η απλη στολη..Που μπορω να το κανω request αυτο..?

that's a pretty sick idea... and the problem is, I want one too!

Πλάκα πλάκα δεν αποκλείεται να την δούμε πουθενά!

"τις απόκριες θα ντυθώ Jake Dunn"

Δημοσ.

Τελικά τα tweaks κάνουν φοβερή δουλειά και έπαθα πλάκα με την διαφορά!!!!

Να ευχαριστήσω τον Lunix από ένα ξένο Forum με tweaks που ζωντάνεψε το Crysis στον υπολογιστή μου στα high και πλέν παίζει νεράκι και σε αυτά. Παραθέτω το tweak το οποίο προορίζεται για αυτούς που έχουν 8800 gts με 320MB μνήμη. Μπορούν να το δοκιμάσουν όλοι. Δεν έχουν να χάσουν τπτ. Με έσωσε ο φίλος από την αναβάθμιση :)

I have 2 tweaks I have done so far that have helped me hit 40FPS avg in the benchmarks with everything on high.

Program Files\Electronic Arts\Crytek\Crysis SP Demo\Game\Config\CVarGroups

sys_spec_PostProcessing.cfg

Set r_MotionBlur=0 I did not like it and it eats me frames.

sys_spec_Shadows.cfg

Set e_shadows_max_texture_size=512 as my GTS320 seems to run out of vram in the game.

Oh AA seems to be a killer. 4xAA dropped me down to 17fps but with 2xAA I can hit 30. 4xAF only lost me 2fps.

O θεός να σε ευλογεί φίλε μου!!!!

Τελικά μέχρι την τελική έκδοση θα έχουμε και άλλες βελτιώσεις ,ποιός ξέρει μπορεί να την έχουν κάνει optimize.

Demo είναι αυτό που παίζουμε, μην ξεχνιόμαστε.

Δημοσ.
Μεγάλη ήττα. Τα έβαλα όλα High σε 1024χ768 και το παιχνίδι έχει τρομερά γραφικά αλλά ψιλοσέρνεται.

Στο medium παίζει τζάμι αλλά δεν ευχαριστιέμαι τα γραφικά του.

Περμένω κάποιο optimize trick ή καλύτερους drivers για να το χαρούμε και εμείς.

Πάντως όσοι το παίζουν μέχρι medium και τα άλλα είναι απενεργοποιημένα είναι σαν να παίζουν άλλο παιχνίδι πραγματικά.

Τα γραφικά στο High όλα είναι η μέρα με την νύχτα με medium. Εκεί το Crysis δείχνει την δύναμή του. Με medium είναι ακόμα 1 παιχνίδι.

Τόσο τεράστια και χαοτική είναι η διαφορά ανάμεσα sto medium με high.

Οπως τα λες ειναι.Εξ'ου και το οτι εμενα δε μου αρεσε τοσο πολυ...Υπαρχει κανα optimize για 7900 series ή μπα?Πρεπει να δοκιμασω κ τους νεους drvs.

Δημοσ.

Δοκίμασε αυτό που έκανα εγώ.

Πάντως αλλάζω γνώμη για το game τώρα, η αρχική ήττα που διαφαινόταν σιγά σιγά γίνεται ισοπαλία στο τέλος του ημιχρόνου.

Με την λήξη του παιχνιδιού και την έλευση της Final έκδοσης θα γίνει νίκη σίγουρα.

Θα δείτε ότι θα έχουμε σίγουρα και άλλους drivers διορθωτικούς.

Θυμάμαι με το Far Cry που γινόταν χαμός τότε.

Η γερασμένη μου 8800gts έχει ακόμα πολλά να δώσει. Μην ξεχνάμε ότι η σειρά 8800 κυκλοφορεί 1 χρόνο και κάτι μήνες πλέον.

Δημοσ.

Θα το δοκιμασω γιατι αυτη τη στιγμη ειναι τοσο οικτρες οι ρυθμισεις μου, που αν το bot ειναι σε αποσταση 200μ, ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΖΕΙ!Αχαχα.

Tnx m8.

Δημοσ.

Τώρα χαίρομαι παιχνίδι.

Με όλα στο high 1024x768 το παίζω χωρίς ίχνος κολλήματος. Thanx God.

Να πώ ότι τρέχω πάντα σε 3.2 Ghz o/c ton duo για να μην γίνονται παρανοήσεις.

Σε stock mode σίγουρα θα είχα ψιλοπροβληματάκια.

Κρίμα γιατί η κάρτα γραφικών μου δεν σηκώνει very high να δοκίμαζα και εκεί.

++ Κλείστε ότι τρέχει στο background, downloaders,antivirus, firewalls, κτλ. Το παιχνίδι είναι βαρύ και αδηφάγο.

Δημοσ.
Σε ΧP, Quad Core Q6600, 8600gts 256,2gb ram 800, σε full ολα details και ανάλυση 1024χ768 ήταν αρκετά playable, σίγουρα όχι τέλεια. Άμα έκανα να βρει τα optimal τα έβαλε όλα medium στην εν λόγω ανάλυση.

Πάντως εντάξει, έτσι όπως είπα παραπάνω εγώ πιστεύω θα το ευχαριστηθώ, χωρίς να έχω πολλές απαιτήσεις, και μπορεί να ρίξω και μερικά details να κερδίσω κάποια fps.

Με άλλα λόγια για να παίξει κανείς τέλεια το παιχνίδι σε μεγαλύτερη ανάλυση θέλει quad core και 8800 ultra... να μην πω σε sli. Πόσα λεφτά άραγε να κάνει μια τέτοια σύνθεση; Πόσα;;;;

Το παιχνίδι είναι πολύ βαρύ δυστυχώς. Σε μένα είναι playable κάπου μεταξύ low και medium ρυθμίσεων. Με medium ρυθμίσεις είμαι γύρω στα 20-23 fps με πτωτικές τάσεις. Από εκεί και πέρα καλό το gameplay αλλά δεν μπορώ να πω ότι τρελλάθηκα από την πρώτη πίστα, ίσως λόγω χρόνου και απώλειας του νεανικού ενθουσιασμού με τα παιχνίδια, προτιμώ κάτι γρήγορο και εύκολο, κάτι σε call of duty μάλλον...

Δημοσ.

Παίζοντας το demo μπορώ να πω οτι δεν προκειται να αγοράσω καινουργιο PC για να το τρέχω στο full..με τιποτα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...