Προς το περιεχόμενο

Crysis

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το παιχνιδι κατεβηκε πριν απο λιγο. Παιζει σε 1024χ768 ολα medium σταθερα. Το very high ειναι απενεργοποιημενο. Γιατι? Θα δοκιμασω και στο high να δω πως παιζει....

• Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μα δεν ειναι σπαστο το framerate απλα εχει καθυστερηση στις κινησεις μπροστα,πισω,δεξια,αριστερα.Δεν το κοβω να φταιει το pc γιατι και στο fraps καλα καρε εχει.Επισης το free-look με το ποντικι γινεται κανονικα χωρις καθυστερηση

Δημοσ.
Για απόκριες έτσι; ;)

Εδώ δεν έχουν βγάλει την στολή του Master Chief... :P

Κάποιοι την είχαν φτιάξει βασικά του MC, αλλά δεν θυμάμαι κανένα link.

H Nanosuit θα πρέπει να είναι πιο πολύπλοκη όμως.

Ναι ρε συ θα Γ@Μ@ΓΕ!!Φανταζεσαι να κυκλοφορεις με την nano suit:shock:

Θα ηταν μεγαλη ποροση..Και να ειχες και την φωνη που να λεει 'Maximum strengh'

θα εδινα και 30 ευρω για να την εχω αυτη..

Και κατι ασχετο,εβαλα στο demo με 7600gt ,ετσι για την πλακα hight settings!!!!και ηταν φοβερο!Εκπληκτικο!Αλλα μολις γυρισα το ποντικι να σκοτωσω εναν....Κολλησε!!:-D:-D

• Moderators
Δημοσ.
Ναι ρε συ θα Γ@Μ@ΓΕ!!Φανταζεσαι να κυκλοφορεις με την nano suit:shock:

Θα ηταν μεγαλη ποροση..Και να ειχες και την φωνη που να λεει 'Maximum strengh'

θα εδινα και 30 ευρω για να την εχω αυτη..

Και κατι ασχετο,εβαλα στο demo με 7600gt ,ετσι για την πλακα hight settings!!!!και ηταν φοβερο!Εκπληκτικο!Αλλα μολις γυρισα το ποντικι να σκοτωσω εναν....Κολλησε!!:-D:-D

30 ευρώ ε; :P

Μάλλον θα κάνει κάααατι παραπάνω...

Ωραίο αυτό με την 7600! :D

Δημοσ.
Το παιχνιδι κατεβηκε πριν απο λιγο. Παιζει σε 1024χ768 ολα medium σταθερα. Το very high ειναι απενεργοποιημενο. Γιατι? Θα δοκιμασω και στο high να δω πως παιζει....

me 8600 kai amd sou pezei etsi? bale kai high man na mas peis entiposeis

Δημοσ.

Λοιπόν...

Αφού ταλαιπωρήθηκα καμμιά ώρα να βρω κατάλληλες ρυθμίσεις με καλό frame rate, κατέληξα σε 1024/768, OFF AA, και μία αλχημία στα υπόλοιπα.

Έβαλα textures very high(γιατί γίνεται άλλο παιχνίδι), και έριξα σκιές medium, water απλά high και τα άλλα δεν τα θυμάμαι...:P

Πάντως οι προσδοκίες έμειναν προσδοκίες για το φοβερό optimιzation κλπ..

Eίχα την ελπίδα πως με όλα high σε 1024/768 χωρίς ΑΑ θα ήταν playable, αλλά τουλάχιστον εγώ δεν το θεωρώ playable. Ενώ κυλάει γενικά καλά, σε ορισμένες φάσεις αργεί να ανταποκριθεί, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να σημαδέψεις σωστά, και άλλα εκνευριστικά...:mad:

Το δοκίμασα με τους νέους drivers, θα δω μπας και με DX9 δω καλύτερα πράγματα, αλλά δεν πιστεύω..:-(

Γενικά, μου άφησε μία γλυκόπικρη γεύση, οκ το παιχνίδι τα σπάει, αυτό το ξέρουμε εδώ και ένα χρόνο, αλλά με τσάντισε πολύ μέχρι να πετύχω αποδεκτά frames και να είμαι ικανοποιημένος με το οπτικό αποτέλεσμα.. :rolleyes:

Δημοσ.

μετα απο 4-5 ωρες παιχνιδιου εχω να πω οτι το ψιλοβαρεθηκα το demo.Καλα γραφικα αλλα το gameplay το εχουμe ξαναδει

Δημοσ.

Ρε παιδια μας δουλευτε θα παω να δοσο μια περιουσια για το παλιο παιχνιδο για να μην πω τπτ χειροτερο !!!! το δοκιμασα να το πεξω με Ati X1950 pro 512mb AGP8X και 1gb μνημη και 3.00ghz επεξεργαστη και ολα μα ολα τα ειχα στα low και δεν επεζε !!!! ετρογε πολλα κοληματα !! μην τρελαθουμε τελειως !!! και να σας πω και κατι γραφικα εχει καλα αλλα δεν τρελενομαι με τα οπλα και με το story του παιχνιδιου....

Δημοσ.
μετα απο 4-5 ωρες παιχνιδιου εχω να πω οτι το ψιλοβαρεθηκα το demo.Καλα γραφικα αλλα το gameplay το εχουμe ξαναδει

4-5 ώρες για demo μια χαρά δεν είναι? :P

το demo του COD4 αντέχει πόσο? 10-15 λεπτά? :-)

Ρε παιδια μας δουλευτε θα παω να δοσο μια περιουσια για το παλιο παιχνιδο για να μην πω τπτ χειροτερο !!!! το δοκιμασα να το πεξω με Ati X1950 pro 512mb AGP8X και 1gb μνημη και 3.00ghz επεξεργαστη και ολα μα ολα τα ειχα στα low και δεν επεζε !!!! ετρογε πολλα κοληματα !! μην τρελαθουμε τελειως !!! και να σας πω και κατι γραφικα εχει καλα αλλα δεν τρελενομαι με τα οπλα και με το story του παιχνιδιου....

φίλε Dr_NoS κάτι άλλο φταίει, αποκλείεται το σύστημά σου να κολλάει σε low ρυθμίσεις...

Δημοσ.

Λογικά φταίει η μνήμη σου ή δεν έχεις τους τελευταίος drivers για την κάρτα σου. Με quad 2γιγα ραμ και χ1950προ 256mb pci-e με calalyst 7.10 το παιχνίδι παίζεται με όλα στο medium με κάτι κολληματακια στα video σε ανάλυση 1680*1050 και στο high με λίγο πιο πολλά κολληματάκια στα 1024*768

Δημοσ.

john ebala ta config pou postares to system.cfg den to brika pouthena omws! diabasa se kati forum gia trelo boost sta frames egw den eida kati tetoio pantws :X fainonte bebaia oti einai very high , postarw mia ss gia na mou peis an ta custom pou leei einai swsta h' ekana kamia xontrada :-)

Δημοσ.

Αν έχεις χειρότερα γραφικά τότε δεν έκανες γκάφα :P. Πείραξα εγώ και το LOD και πλέον δεν εμφανίζεται στο μισό μέτρο το χορτάρι που αλλάζει :-D :-D. Σκέτη απόλαυση λέμε. Ο κολλητός μου που το είδε έπαθε πλάκα.

Παίξτε το στο Delta. Όταν σας πυροβολάει το jeap, κρυφτείτε, γίνετε αόρατοι και προχωρήστε. Θα δείτε τον μάγκα στο jeap να συνεχίζει να πυροβολάει προς το μέρος που ήσασταν. Απόλαυση λέμε είναι :-D :-D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...