Προς το περιεχόμενο

Crysis

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λοιπον..,εγω το δοκιμασα...με 3800x2,7600gt,2gb ram,,Ηταν playable..αλλα τα γραφικα που ειχα σε ξενερωνα λιγο...Σε αναλυση 1024 χ 768 και με ολα low...δεν μου κολαγε καθολου σχεδον...αλλα με καρτα γραφικων καλη αν εχει καποιος σαφως θα ειναι καλυτερα τα αποτελεσματα!..Δηλαδη δεν εβλεπα τις χελονιτσες η τα καβουρια..στη θαλασσα κοντα οπως επρεπε..κατι τετοια..αλλα παρολα αυτα

CRYSIS 4 EVER!;)

Δημοσ.

me 4200X2@2,6,4Gb ram k 1950pro(512) me analisi 1024 kai ola high ektos apo fsaa x2.Epaize mia xara.Apo thn allh ksenerosa me to ai..Oi antipaloi prepei na einai trofimoi tou pikpa...Den eksigite aliws...Giati mou fenete pos olo ayto to...Hype den itan tpt perissotero apo marketing????

Δημοσ.

Εκανα μερικα τεστ και κατεληξα στο συμπερασμα οτι οι ρυθμισεις σε 1280χ960

- Objects Quality

- Shandows Quality

- Shader Quality

οταν ειναι στο medium (ενω ολα τα αλλα ειναι στο high) τα fps αυξανονται πολύ(Απο 25-35 σε 40-55). τοσο οσο χρεαιζεται για να ειναι ανετο το gameplay

συστημα

q6600

nvidia 8800gts 640

2gb ram 800Mhz

win xp 32bit, χωρις τους beta drivers

ολα σε stock speed

βεβαια αλλάζει και η εμφανιση κατα πολυ.. αλλα ειναι ωραιο και παλι. .

Δημοσ.

Tρεχω με παλιους drvs, με την 7900GTX στο κυκνειο ασμα της.

Με 1024x768 ειναι playble(δεν εχω δει fps), ολα στο high εκτος απο water, shadows και particle detail που ειναι σε medium και σκιες σε low.

Nα μερικες screenshot.

crysis_1.jpg

crysis_2.jpg

crysis_3.jpg

crysis_4.jpg

@frou-frou φερε την GPU σου εδω, εχω το demo, ελα να παιξουμε.Χαχα.

Δημοσ.

Τα ίδιο γ*μωframerates με την beta. :-(

Με Q6600@ 3,2ghz ,2gb 800άρες RAM,και την 8800GTS 640 μου σε default ρολόγια έτρεχε με 25-45 fps σε high detail και 1280x1024. (no AA)

Όλα αυτά στα XP με τους 163.71 drivers..

Μέσα στο παιχνίδι δεν με άφηνε να επιλέξω very high detail,σε εσάς?

Μήπως να το δοκιμάσω στα Vista? :rolleyes:

Δημοσ.

εκανα format ,64bit vista, 4gb ram πλεον, περασα drivers ,περιμένω να κατεβεί το demo τωρα απο τον ΕΑ download manager.

Δημοσ.

Λοιπόν παίδες..

Μάπα το καρπούζι, αν κυκλοφορήσει ως έχει τον Νοέμβριο, θα αποτελέσει το κύκνειο άσμα για το PC gaming..

Εξηγούμαι:

Vista 32bit, DX10, Core2Duo 6600 (overclocked @ 3,0 GHz), 2GB RAM DDR2 800 (overclocked @ 900), system bus overclocked @ 1333 Mhz, GTS 640MB (overclocked @ 620/800).

Σε ανάλυση 1280x1024, με τους νέους beta drivers, με όλα στο very high, το παιχνίδι απλά σέρνεται, είναι ουσιαστικά unplayable (20-25 fps)..

Δημοσ.
Τα ίδιο γ*μωframerates με την beta. :-(

Με Q6600@ 3,2ghz ,2gb 800άρες RAM,και την 8800GTS 640 μου σε default ρολόγια έτρεχε με 25-45 fps σε high detail και 1280x1024. (no AA)

Όλα αυτά στα XP με τους 163.71 drivers..

Μέσα στο παιχνίδι δεν με άφηνε να επιλέξω very high detail,σε εσάς?

Μήπως να το δοκιμάσω στα Vista? :rolleyes:

Σε Vista με αφήνει να επιλέξω very high details αλλά από fps....

μάματα:mad:

πως μπορώ να μετρήσω ακριβώς τα fps να δω και εγω τι φταίει??

Έχω κάνει και update τους drivers ης κάρτας γραφικών....:mad:

Πάντως ναι μεν τα γραφικά είναι απίστευτα αλλά δεν μου φάνηκε να έχει κάτι πολύ παραπάνω απο το COD4 για παράδειγμα!!

Ίσως να έχει γίνει τόσος ντόρος για το ενεργό περιβάλλον που έχει!!

Κατα τ'άλλα είναι ενα απο τα καινούργια high end παίχνίδια που βγαίνουν όλα μεσα στο Νοέμβριο....

Και άλλα παιχιδια έχουν απίστευτα γραφικά οπως πχ. το Assassin's Creed απλά δεν έχει πέσει τόσο marketing στα υπόλοιπα παιχνίδια οπως το Crysis....

Αυτή είναι η άποψη μου....)

• Moderators
Δημοσ.
που ειναι η επιλογη για force dx ?:S

Start >> Games (πάνω δεξιά) >> Crysis demo >> δεξί κλικ πάνω του >> Play Dx9

Episis exw tin entiposi gia na sou aniksi to VERY HIGH sta grafika prepei na exeis 512+mb ram stin karta grafikwn.

Όχι. Παίζει με Very High και στην 320. Η Βeta δεν υποστήριζε Very High γιατί δεν είχαμε τα textures, άλλο τι "έγραφε" σε μερικούς.

Δημοσ.

Πάντως παρά τις χαμηλές επιδόσεις εμένα με ενθουσίασε.

Τα cutscenes είναι απίστευτα,οι νανοστολές δείχνουν πολύ πιο ωραίες στο σκοτάδι,τα πρόσωπα μου άρεσαν πολύ,το day/night cycle,οι σκιές στα φύλλα όταν έχεις flashlight,αλλά!!

Πάνω απ'όλα μ'άρεσε το περιβάλλον που καταστρέφεται και τα physics.

Το 4χ4 διέλυσε ολοκληρωτικά το μικρό σπιτάκι στην ακτή,τα δέντρα κοπήκαν όπως συνηθίζουμε εδώ στην Ελλάδα,οι κότες πέταξαν,ενώ επίσης εθεάθησαν ιπτάμενοι κορεάτες στα ανοιχτά του νησιού.

:-)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...