Προς το περιεχόμενο

Crysis

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν νομιζω να προκειται για δυο διαφορετικες version του demo...Προφανως ειναι ενα και το αυτο κατα τη γνωμη μου απλα εγινε pre-release για αυτους που το ειχαν προπαραγγειλει.Το θεμα ειναι (εαν οντως ειναι ετσι τα πραγματα) τι μπορουν να κανουν οι devs μεσα σε 12-13 ωρες για να γινει Playable αυτο το demo..Γιατι δεν πιστευω οτι θα προκειται για το μοναδικο bug του παιχνιδιου...

• Moderators
Δημοσ.

Σύμφωνα με το "σε 24 ώρες από την στιγμή που το πήραν οι pre-order" και με το crysisdemo.com που έκανε update το ρολόι ανάλογα...

Στις 2 το βράδυ, ώρα Ελλάδος θα βγει... :/

edit: Nethawk, το να είναι unplayable από ένα σημείο και μετά, είναι αρκετό. :P

Δεν θέλω να σκέφτομαι τι άλλο πέρασε στο "Αμάν! Ξεχάσαμε το __________".

Δημοσ.

Σαπουνόπερα το καταντήσανε πια, κουράστηκα!

Πάντως δεν ξέρω αν θα πρέπει να δίνουμε και τόση βάση στο crysisdemo.Δε φαίνεται επίσημη σελίδα, έχει google ads μέσα, αλλάζει συνεχώς την αντίστροφη μέτρηση χωρίς κάποια δικαιολογητική βάση και γενικά εμένα προσωπικά με βάζει σε υποψίες για την εγκυρότητά της...

• Super Moderators
Δημοσ.

aman mwre kai an den to katevasete shmera 8a to katevasete aurio me8aurio...san amerikanoi me to star wars kanete (pou kataskhnwnoun e3w apo to cinema 1-2 meres prin gia na paroun tickets se premiera...)

Δημοσ.

axaxaxaxax prepei na mas kanoune plaka to demo gia aytous pou proparageilane apo thn EA to game kai to pirane nwritera SERNETE apelpistika , crasharei oti na nai!!!!

eleos ti exoune kanei pali ! mallon mas koroideyoune telika!

Δημοσ.

emena mou leei na logaro sto eadownloader gia na pekso, eno eimai logged :P

edit: το έπαιξα με τον editor στο very high και windowed(1920x1200 desktop) και πηγαινε πιο καλα απο το 1600χ1200 της beta.

fullscreen πως παω?

Δημοσ.
edit: το έπαιξα με τον editor στο very high και windowed(1920x1200 desktop) και πηγαινε πιο καλα απο το 1600χ1200 της beta.

fullscreen πως παω?

Κάτσε κάτσε!

Και 1920χ1200 και windowed mode?! Wtf? Tι οθόνη έχεις?! :shock:

• Moderators
Δημοσ.

Νέοι drivers από Nvidia.

http://www.nzone.com/object/nzone_downloads_rel70betadriver.html

Το activation φαίνεται ότι έφταιγε για τα crashes. Γι'αυτό όλοι πήγαιναν από editor γιατί χωρίς validation δεν δούλευε μετά το σημείο στο νερό. Έτσι κατάλαβα δλδ, μετά την σωστή ενέργεια για validation (μετά από τόοοοσες ώρες που περίμεναν και έβριζαν), φαίνεται ότι αφήνει το παιχνίδι να παίξει κανονικά. :)

Πάντως το χειρίστηκαν πολύ λάθος το θέμα. Έπρεπε από την αρχή να πει η EA πως γίνεται το activation της...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...