Προς το περιεχόμενο

Crysis

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Υπομονή λίγες μέρες μείνανε πιά και έρχονται πολλά μαζεμένα καλά games.

Να δούμε ποιό θα πρωτοπάρουμε.

Ίσως ο πιο καυτός Νοέμβριος στην ιστορία του Pc gaming.

Crysis, Gears of War, Call of Duty 4, Assasins Creed + πολλά άλλα που ίσως ξέχασα και τα αδικώ.

UT 3! Πόσες φορές θα το πούμε!

• Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
"emoticon με χαζουχαρούμενο παιδάκι που του τρέχουν τα σάλια και τρίβει τα χέρια του"

sorry alla to sxolio sou einai ligo kakogousto..edw milame gia paixnidia. paradipla isos bris kati pio endiaferon...den nomizw na timane kanena tetioi xaraktirismoi (signomi gia to off topic alla den mou ekatse kala sto mati)

Δημοσ.

Εγώ είμαι το χαζοχαρούμενο παιδάκι που τρίβει τα χέρια του για τα παιχνίδια που έρχονται (crysis κλπ). Απλά δεν βρήκα τέτοιο emoticon και το περιέγραψα :)

Δημοσ.

Είχα να παίξω την beta κάπου στην 1-1.5 βδομάδα και προχθές ξανάπαιξα. Για ακόμη μια φορά έμεινα μ@λάκας από τα γραφικά του. Πολύ απλά, τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με το Crysis και σε 1024x768 + 16xCSAA (κλασικά πλέον :P) είχα jet ταχύτητα με ελάχιστα jaggies :-D. Άντε να δούμε την Παρασκευή τι θα λέει και το demo. Έτσι και παίζει σε 1280x960 + 16xCSAA με κομπλέ framerate τότε θα έχουμε οργασμικά γραφικά :-D

Δημοσ.

crysis kai gears of war oi agores mou gia fetos kai cod 4 an to brw kalh timi

egw se 1280x960 to paizw me 4xAA kai ta grafika tou den sigrinonte me kanena fps pou exw dei ws twra (mesa kai ta demo apo cod 4,ut 3 )

mono na paizei kalytera to demo kai den thelw tpt allo

• Super Moderators
Δημοσ.
http://www.plaisio.gr/default.aspx

Για να το έχει από τόσο νωρίς το Πλαίσιο στο site του δεν νομίζω ότι θα βγεί μετά από 3 μήνες+ δηλαδή αρχές του 2008.

kala edw to plaisio exei proparaggelia to 2o expansion tou World of Warcraft gia to opoio den exei dw8ei hmeromhnia kykloforias akoma (oute kan ws rumor :P )

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...