Barret Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Genika oi erwthseis tou styl 'tha paizei to paixnidi sto pc mou' einai poly AKYRES!!! H apanthsh einai: pou na xerw gw re file!!! KAneis edw den einai programamtisths ths crytek oute exei 5-6 pc sto spiti ou gia na dokimasei pws tha trexei to paixnidi ston kathena. Ase pou exoume mono mia beta sta xeria mas h opoia elpizoume oloi pws einai poly pio argh apo to kanoniko. Diavase ta prohgoumena posts kai tha deis oti osoi exoun kalh karta grafikwn to paizoun kala, so simple!
littlelouievegos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ ΜΗΝ ΞΗΓΙΕΣΤΕ ΕΤΣΙ!!!ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΝΑ ΚΑΝΩ SHOW OFF! ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟ PC! ΑΠΛΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ RAM ΕΠΕΙΔΗ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟ 1/3 ΤΟ ΤΡΩΝΕ ΤΑ VISTA!! ΑΠΛΗ ΑΠΟΡΙΑ.... Η ΑΠΟΡΙΑ ΗΤΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟ NFS CARBON ΟΤΑΝ ΤΟ ΤΡΕΧΩ ΜΕ FULL ΓΡΑΦΙΚΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΘΟΛΟΜΑ ΣΤΑ ΠΛΑΓΙΑ ΜΟΥ ΨΙΛΟΚΟΛΛΑΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΣΠΑΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!! ΓΙ 'ΑΥΤΟ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑ ΓΙΑ ΤΟ CRYSIS ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΜΕ ΤΟ NFSc! ΜΗΠΩΣ ΦΤΑΙΝΕ OI DRIVERS ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ? Προσεξε τωρα να δεις κατι.. Οταν μπαινεις σε ενα forum με 10 posts και γραφεις.. ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΦΟΥΛ ΤΟ CRYSIS???ΦΟΒΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ RAM, ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ RECOMENDED ΕΙΔΑ 2GB ΚΑΙ ΜΑΜΗΜΕΝΑ ΤΑ VISTA ΜΟΥ ΤΡΩΝΕ ΑΡΚΕΤΗ RAM!!! ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ VISTA!!!! ΧΑΘΗΚΑΝ ΤΑ XP???? ΤΡΩΓΑΝΕ ΚΑΙ ΛΙΓΗ RAM!!! 2 τεινα συμβαινουν.. 1. Η μπαινεις να κανεις χαβαλε και show off 2. Δεν εχεις ιδεα απο H/Y και του μηχανηματος που εχεις φτιαξει.. Δλδ να σου αντιστρεψω την ερωτηση. Ποσοι θεωρεις οτι εχουν ξοδεψει τοσα λεφτα για να φτιαξουν ενα τετοιο PC; Και αν εσυ εν τελει δεν θα μπορεις να το παιξεις ποιος περιμενεις να μπορει να το παιξει με full settings; Οπως και να εχει ακομα και με τετοιο μηχανημα κανεις δεν μπορει να σου υποσχεθει οτι το Crysis σε μια μεγαλη αναλυση με full settings στην final version και filters θα δουλευει με ικανοποιητικα frames.. Γιατι πολυ απλα κανεις δεν εχει παιξει την full version.. Οποτε εξ αρχης τετοιες ερωτησεις ειναι ατοπες. Υπαρχουν αρκετα παραδειγματα παιχνιδιων που βγηκαν καποια στιγμη και ηταν μπροστα απο την εποχη τους και ακομα και το πιο high end pc δεν τα ετρεχε επαρκεστατα, ειτε λογω bad coding ειτε λογω προχωρημενων features (π.χ Chronicles of Riddick, Far Cry, Halo κλπ κλπ).. Παντως μεχρι στιγμης και απο την beta (που παντως δεν εχει ολα τα settings στο μεγιστο βαθμο) το Crysis θα τρεχει μια χαρα τουλαχιστον μεχρι 1920x1200 με φιλτρα.. Για το NFS λοιπον και με βαση τα παραπανω που σου ειπα για το συστημα σου, αποκλειεις το γεγονος οτι φταιει το raw performance απο το PC σου , και ψαχνεις για αλλους λογους.. Drivers,update του game,SLI issues κλπ κλπ.. Κανεις δεν εχει κατι προσωπικο μαζι σου αλλα οταν κανεις ενα τετοιο ποστ μην περιμενεις και καλυτερες απαντησεις.. Φιλικα παντα
Moderators Praetorian Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 *edit: γιατί δεν έχει πια νόημα *
littlelouievegos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Το post που παρεθέτεις ήταν του pappous_soulis, σε περιπαιχτικό τόνο (και αρκετά πετυχημένο μπορώ να πω ). Δεν ήταν το original post. ROFLMAO ε καλα σε νοημα δεν διαφεραν και πολυ παντως, ουτε κανει το συστημα του λιγοτερο δυνατο.. fixed btw αφαιρεσα και τα μη απαραιτητα σχολια..
Galis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 ελα ρε το φαγατε το παιδι!Σιγα τι ειπε.Ποιος κανει show off για το pc?Ουτε γκομενα να ηταν.Σιγα τα χαζοκουτια
Fantomas_1985 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Σε τι ανάλυση παίζεις και ποιους drivers έχεις. Έχω την 1.4.16.02 και παίζω το παιχνίδι στα 1280χ1024! Ψάχνω για updates αλλά μου λέει οτι δεν υπάρχει κάτι!! Λες να ψιλοφταίει και το παιχνίδι, γιατί το αντεγραψα απο το Net cafe που δουλεύω?? και sorry αν σας εκνεύρισα, απλά είχα μια απορία και πιστεύω σαν καλό forum δεχεται έστω και τις χαζές απορίες!!
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 πιστεύω σαν καλό forum δεχεται έστω και τις χαζές απορίες!! Auto na legete...loipon min masas oti drivers kai na exeis to game tha to pezeis terma....so relax... p.s. guys diavase kaneis ean tha exei multi-cpu kai gpu support?I tha thelei patch?
ThrowDOWN Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 p.s. guys diavase kaneis ean tha exei multi-cpu kai gpu support?I tha thelei patch? an les gia to full game tote nai tha ypostirizei kai multi gpu kai cpu , gia to demo den kserw an tha ypostrizei kai ayto alla logika nai
Fantomas_1985 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Auto na legete...loipon min masas oti drivers kai na exeis to game tha to pezeis terma....so relax... p.s. guys diavase kaneis ean tha exei multi-cpu kai gpu support?I tha thelei patch? thnx guys;)
BJOB Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Μερικα screenshots διαφορας DX9/DX10. Με Mouseover βλέπεις την διαφορά. http://www.computerbase.de/news/software/spiele/actionspiele/2007/oktober/crysis_directx_9_directx_10_vergleich/
john2gr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Εντωμεταξύ όπως έχω ξαναπεί, μούφες είναι αυτά τα comparisons με την έννοια ότι ήδη στην DX9 beta έχουμε ενεργοποιήσει τα sunshafts και το parallax occlusion mapping που λένε ότι είναι εφέ του DX10
Barret Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Everything is Moufa! Kala les re John2gr, ola ginontai me dx9, ante na exeis ligo kalyteres epidoseis se dx10 pou mexri twra mono to antitheto exoume dei. Propaganda ths microsoft kai twn nVidia/Ati pou psaxnoun tropous na se anagasoun na allakseis karta! Prosexte tis allages pou vlepoume stis perissoteres screenshots: Perissotera dentrakia sto background kai allagmena (pio fysika) xrwmata. WOW!!! To pio entypwsiako einai ta 3d waves pou den exoume dei akoma se dx9 alla pistevw pws k ayta tha ta doume. Etsi eixan vgalei kai to Halo 2 sthn arxh oti thelei leei vista gia na to trexeis!!! XAXAXAXAXA.... paixnidi tou xbox1 me kalytera textures!!! XAXAXAXAXAXAXA!!!! Ksypnhste Reeeeeeeeeeeeeee!!! Aaaa kai xillia bravo stous programatistes tis Epic pou sto UT2007 den mas doulevoun me ton idio tropo gia dithen dx10 features!!! MAXIMUM... MOUFA
BJOB Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Θα συμφωνήσω και εγώ. Πολύ λόγος για το τίποτα. Το DX10 θα γίνει must σε κάνα χρόνο από τώρα. Ακόμα και τώρα διάφοροι προγραμματιστές σε συνεντεύξεις τους θεωρούν της δυνατότητες του DX 10 περιορισμένες σε σχέση με αυτό που διαφημίζεται. Καλά ότι το Crysis θα είναι το προϊών για μια τελευταία διαφημιστική ενίσχυση Vista + Κάρτα της MS το ξέρουμε. Εξάλλου γράφει και στο Box είναι Games for Windows. lol
pappous_soulis Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Ρε πάτε καλά? Η διαφορά του dx10 με το dx9 στο Crysis είναι η μέρα με τη νύχτα! Δεν είδατε σε μια εικόνα που σε dx9 ήταν σκέτος ο ουρανός και σε dx10 είχε πουλιά στον ουρανό?! Άρα,όποιος πήρε dx10 κάρτα πήρε και τον...πούλο. (το μυαλό σας όχι στο πονηρό έ? )
Sed22 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Δηλαδη θελετε να πειτε οτι αμα καποιος παει να κανει αναβαθμιση να παρε καρτα με dx9 αντι dx10 γιατι ειναι λιγες οι διαφορες....μμμ...Εγω παντως οχι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις