koulouri Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Μην βρισεται τωρα ειπα να ασχοληθω με τo game και απο τα βιντεακια που ειδα στο youtube μου φενεται πως ειναι το βελτιωμενο FAR CRY INSTINCTS.. ok μπορειτε να μου την πειτε αλλα με μετρο ...
littlelouievegos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Μην βρισεται τωρα ειπα να ασχοληθω με τo game και απο τα βιντεακια που ειδα στο youtube μου φενεται πως ειναι το βελτιωμενοFAR CRY INSTINCTS.. ok μπορειτε να μου την πειτε αλλα με μετρο ... Το Far Cry Insticts ηταν μια τριχα απο τα @@ του original Far Cry στο PC.. Τωρα το Crysis παιζει μπαλα μονο του..
Fantomas_1985 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΦΟΥΛ ΤΟ CRYSIS??? ΦΟΒΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ RAM, ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ RECOMENDED ΕΙΔΑ 2GB ΚΑΙ ΜΑΜΗΜΕΝΑ ΤΑ VISTA ΜΟΥ ΤΡΩΝΕ ΑΡΚΕΤΗ RAM!!! ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ VISTA!!!! ΧΑΘΗΚΑΝ ΤΑ XP???? ΤΡΩΓΑΝΕ ΚΑΙ ΛΙΓΗ RAM!!!
Galis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 αναλογα την αναλυση.Μεχρι τα 1280x1024 σιγουρα full
liopyr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΦΟΥΛ ΤΟ CRYSIS???ΦΟΒΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ RAM, ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ RECOMENDED ΕΙΔΑ 2GB ΚΑΙ ΜΑΜΗΜΕΝΑ ΤΑ VISTA ΜΟΥ ΤΡΩΝΕ ΑΡΚΕΤΗ RAM!!! ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ VISTA!!!! ΧΑΘΗΚΑΝ ΤΑ XP???? ΤΡΩΓΑΝΕ ΚΑΙ ΛΙΓΗ RAM!!! πήγαινε να πάρεις άλλη μία ultra (SLI) ρε παιδια δεν είναι δυνατόν να ρωτάτε σοβαρά τέτοιες ερωτήσεις....
littlelouievegos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Κλασσικη show off case ρε Liopyr χαλαρα μην τα περνεις αδικα, να γελας με αυτα...
pappous_soulis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΥΣΗΧΩ! ΑΓΟΡΑΣΑ ΕΝΑΝ QX6850 ΜΕ 4GB RAM ΚΑΙ ΔΥΟ 8800ULTRA 768MB ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΤΡΕΞΕΙ ???? ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΠΑΩ ΝΑ ΠΕΤΑΞΩ ΤΟ PC QQ, BB
Material_Defender_1032 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 πες που θα το πετάξεις για να το πάρω εγώ
_BASSstarlet_ Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Ναι αλλα τι αναβαθμιση μου προτεινεις να κανω? Κοίτα,στο pc δεν ξέρω τι αναβάθμιση χρειάζεσε,αλλά η πιο κατάλληλη για την περίπτωσή σου δεν γίνεται ακόμα.... ..αυτή του εγκεφάλου εννοώ.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Ante ti tha ginei me to demo...etsi mou erxete na ta skaso sto fileplanet...
Fantomas_1985 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Κλασσικη show off case ρε Liopyr χαλαρα μην τα περνεις αδικα, να γελας με αυτα... ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ ΜΗΝ ΞΗΓΙΕΣΤΕ ΕΤΣΙ!!! ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΝΑ ΚΑΝΩ SHOW OFF! ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟ PC! ΑΠΛΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ RAM ΕΠΕΙΔΗ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟ 1/3 ΤΟ ΤΡΩΝΕ ΤΑ VISTA!! ΑΠΛΗ ΑΠΟΡΙΑ.... Η ΑΠΟΡΙΑ ΗΤΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟ NFS CARBON ΟΤΑΝ ΤΟ ΤΡΕΧΩ ΜΕ FULL ΓΡΑΦΙΚΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΘΟΛΟΜΑ ΣΤΑ ΠΛΑΓΙΑ ΜΟΥ ΨΙΛΟΚΟΛΛΑΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΣΠΑΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!! ΓΙ 'ΑΥΤΟ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑ ΓΙΑ ΤΟ CRYSIS ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΜΕ ΤΟ NFSc! ΜΗΠΩΣ ΦΤΑΙΝΕ OI DRIVERS ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ?
DimAslan Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Σε λίγο θα παίρνουμε καταναλωτικό δάνειο κάθε φορά που επίκειται αναβάθμιση... Θα θέλουμε να αγοράσουμε PC και θα θέλουν και το εκκαθαριστικό...
Moderators Praetorian Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ ΜΗΝ ΞΗΓΙΕΣΤΕ ΕΤΣΙ!!!(....)*in frickin caps*(....) ΜΗΠΩΣ ΦΤΑΙΝΕ OI DRIVERS ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ? 1. Χαλάρωσε φίλε και γράψε φυσιολογικά, γιατί κανένας δε διαβάζει ένα post με όλα τα γράμματα κεφαλαία. 2. Ναι μπορεί να φταίνε οι drivers. Όχι δεν είμαι σίγουρος, γιατί μπορεί να φταίνε ένα σωρό άλλα πράγματα. 3. Και να σου πει κάποιος εδώ ότι θα τρέχει χωρίς ψιλοκολλήματα, ένα παιχνίδι που ακόμα δεν έχουμε δει το final release θα το πιστέψεις;
telegamesvg Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Σε λίγο θα παίρνουμε καταναλωτικό δάνειο κάθε φορά που επίκειται αναβάθμιση... Θα θέλουμε να αγοράσουμε PC και θα θέλουν και το εκκαθαριστικό... Και μολις τωρα εβλεπα στο ΣΚΑΙ για διασημοτητες στην Αμερικη που εχουν ιδιωτικα νησια ,βουνα ,εκατομμυρια στρεμματα γης ... κ εμεις για μια απλη αναβαθμιση καταχρεονωμαστε.... Α ρε ατιμη κοινωνια !!
pappous_soulis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ ΜΗΝ ΞΗΓΙΕΣΤΕ ΕΤΣΙ!!!ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΝΑ ΚΑΝΩ SHOW OFF! ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟ PC! ΑΠΛΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ RAM ΕΠΕΙΔΗ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟ 1/3 ΤΟ ΤΡΩΝΕ ΤΑ VISTA!! ΑΠΛΗ ΑΠΟΡΙΑ.... Η ΑΠΟΡΙΑ ΗΤΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟ NFS CARBON ΟΤΑΝ ΤΟ ΤΡΕΧΩ ΜΕ FULL ΓΡΑΦΙΚΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΘΟΛΟΜΑ ΣΤΑ ΠΛΑΓΙΑ ΜΟΥ ΨΙΛΟΚΟΛΛΑΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΣΠΑΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!! ΓΙ 'ΑΥΤΟ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑ ΓΙΑ ΤΟ CRYSIS ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΜΕ ΤΟ NFSc! ΜΗΠΩΣ ΦΤΑΙΝΕ OI DRIVERS ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ? Σε τι ανάλυση παίζεις και ποιους drivers έχεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις